- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
velkeibalesz
tag
Ha hitelesítik vègre a b368-at, visszamegyek Oreora ès kipróbálom megint. Külföldi forrásokban olvastam, hogy az emui 8-ban gond van az sbc kodekkel ( viszont mindegyik másik királyul megy + vezetèkesen is jobban szól).
Bográcsoztunk a családdal dèlután, ugye mindenki ki akarta próbálni az új fülest. Keresztapám p9 - nougattal, èn lepődtem meg a legjobban, gyönyörűen szólt. Jobban, mint nekem az oreos mate 9-el. Akkor raktam vissza gyorsba a nougatot ès valahogy ezzel a fülessel tènyleg jobb. Mással nem. -
velkeibalesz
tag
Hát nem tudom, nekem Oreo alatt ahogy írtam a Beats füles torz volt picit (vezetèkkel nem termèszetesen) ès csak SBC-t engedett. Visszaraktam a Nougatot, nem tudom mivel hajtja meg, ugye nem írja, gondolom SBC. De èszrevehetően tisztábban, szebben szól.
Aptx-es fülesek termèszetesen jobbak voltak Oreoval. Fizukor veszek egy iPhone-t, addig szódával elmegy így. -
velkeibalesz
tag
Az kemèny. Valahol láttam pedig youtubeon, hogy Android 8on simán beállítják az AAC-t Beats fülesre, csak nem a fejlesztői beállításokban, hanem a párosított eszköz beállításainál. Asszem Samsung S9 ès Pixel 2 telónál is. Valamit ki kell találnom, mert SBC-vel hallgatni valamit elèg lehangoló. :/ Most ott tartok, ha lenne megoldás, mèg ki is nyitnám a bootloadert, annyira felment bennem a pumpa. Vagy veszek egy iphonet.
-
kainbacsi
csendes tag
Köszönöm.
Csak annyit kérnék egy moderátortól, hogy ezt a részt javítsa ki benne, hogy aki nem olvassa az utána írt hozzászólásomat, ne zavarodjon meg.
Ezt:
Ha bejött a boot menü akkor tedd fel a twrp recoveryt ezzel a paranccsal: "fastboot flash recovery_ramdisk twrp-3.1.0-1-hi3660.img"Erre:
Ha bejött a boot menü akkor tedd fel a twrp recoveryt ezzel a paranccsal: "fastboot flash recovery twrp-3.1.0-1-hi3660.img"Előre is köszönöm.
-
magicbox
senior tag
Szerintem ez nagyon bt vevő függő is lehet. Nálam aptx hd-n gyönyörűen szól. Persze egy elég komoly vevőhöz csatlakozik, és itt szerepet játszik annak a dac-ja is. Sima aptx-el nem próbáltam, mert nincs olyan eszközöm. Megvártam azt a bt szabványt ami értékelhető is. Az biztos, hogy a telefon sima jack dac-ja jóval gyengébb, halkabb, mosottabb hangképet ad.
-
törölt tag
Nem vagyok teljesen tisztában ezzel az aptX meg aptX/hd dologgal, pontosan miről is van szó, mi is ez?
Nagyon ritkán hallgatok telefonról zenét, mostanában vettem egy Skullcandy Hess 2 bluetooth fejest, esetleg ezzel kitudom használni sz aptX adta lehetőségeket?
Örömmel vennék egy kis ismertetőt erről az egészről
Köszönöm -
törölt tag
Nekem a Dualboot-os lwp-k nem mennek. Egyszer írtam a fejlesztőnek a Christmas HD-nál, akkor megcsinálta, hogy a beállítások menjen, viszont valamiért ha belépek egy alkalmazába, majd ki a kezdőképernyőre, akkor nem a folytonosság van, hanem döccenés, hogy akkor indul el újra. A főképernyők lapozásánál se mindig mozog a háttér. Viszont vannak hátterek, pl a Maxelus által készítettek, amikkel nincs probléma. Szvsz, ahogy terjednek a Kirines telók, a fejlesztők is komolyabban veszik majd.
-
-
chab7
addikt
Nekem nemrég fürdőkádban landolt ahogy a gyerek kiverte a kezemből. (3 éves és fürdés közben én mellette ülve fényképeket mutogattam, mert így volt hajlandó ülve maradni a kádban, azaz egy pillanatra így sem, mert megtörtént az eset - mielőtt jönne a kérdés mit keresett a telefon a fürdőben). És még az augusztusban betört üveg előlapom sem lett javíttatva. Ezek után garis szervíz kizárva, mert kb fizettetnének egy új telefon árát, akkor meg már inkább vennék egy újat, de azt nem akarok (és költségvetésbe sem férne bele). Szóval eljött az ideje, hogy a garinak pápá, és lecseréljem a törött üveget magam. Mellesleg a kádban fürdést simán megúszta, pedig az aljára lesiklott, de fél másodperc alatt kikaptam és gyorsan kikapcsoltam. 24 óra rizsben, langyos cserépkályhatetőn. Szerencsém volt, nem lett az égvilágon semmi baja. Lehet ez betudható a robosztus megbonthatatlan készülékháznak. Csak a jack csatlakozó és a töltő csatlakozó ahol bejuthatott valami. A füles csatlakozójában szerencsére szösz is volt ami nem engedhette tovább a vizet. De így már végképp nem merem garis szervízbe adni mert kb tényleg új teló ára lesz a javítás ha valamit látnak az alaplapon és cserélni akarják azt is, hogy megmaradjon a gari.
Kérdés cserélt-e már itt valaki magánban ilyen üveg előlapot. Ha igen, akkor következő kérdés honnan kell rendelni ilyen üveget? Az előremozdító válaszokat előre is köszönöm! -
rdt89
addikt
Nincs DAC-om sajnos, max ha valahogy ráoperálom a B&O LG G5 aljzatmodult.
Viszont nekem a 8.0 Oreo tele lett kínai szöveggel (jó ezt betudom az Ázsia piacos Pro-nak)
Egyébként az LG Tone-k marha jól szólnak én ezt a HBS900-at 8 ezerért szereztem újonnan garancia nélkül és olyat szól, hogy beszarás, arról nem beszélve, hogy a szövegfelolvasást és headset részét is teljes kompatibilitással kezeli a Huawei.Nekem a frissítés a HiCare-n keresztül jött le ha jól írtam le.
-
rdt89
addikt
és (#9931) dutrás:
nagyon szépen köszönöm!Akkor írnék pár szót erről a készülékről. Az első töltésen vagyok túl, 5 óra kijelzőidőnél még 40%-ék szufla van a telefonba. Egy Lg G5 után ez olyan szokatlan élmény a maga kis 3-3.5 órás SOT idejéhez mérve. IPS párti vagyok és féltem az AMOLED-től, de ez kézzel is állítható és messze nincs úgy túltolva a szín, mint a Samsungoknál, de azért látszik, hogy nem IPS. Nagyon sokáig szemeztem a Mate 9-el és amiért nem billent át rá sose a mérleg az a AOD volt, mert minden másban egy nagyon felszerelt készülék volt. Aztán megláttam a Mate 9 Pro-t, azaz felfedeztem és el se hittem, hogy ennyire felszerelt készülék létezik a piacon. Szó szerint a Mate 10 és Mate 10 Pro visszalépés ehhez a készülékhez képest. Elkezdtem utána nézni és kiderült, hogy nincs még egy olyan készülék, amiben ezek a dolgok egyszerre jelen vannak:
- Sztereó hangszóró (hihetetlen hangerővel és tisztasággal)
- OIS+EIS
- 240fps és 120fps lassított videó
- AOD
- RGB színes értesítési led (ahol van AOD onnan ezt már ki is spórolják)
- Fizikai gombok (és még háttérvilágításuk is van)
- Tanítható infra (igazából, már ezzel is leszűkíti a mezőnyt)
- af-es előlapi kamera
- gesztusvezérelt ujjlenyomat olvasó
- 3.5mm-es jack csatlakozó!
-Az akkumulátor 4.000mah-s ezt ne mis kell tovább ragozni
Döbbenetes egy jószág és olyan kellemes kézben tartani és jó ránézni, mert amennyire szép, annyira jó kézben is fogni. Bár kamera terén az LG erősebb volt, de ennyi kompromisszumot simán megér ez a készülék, mert azért ez se csinál csúnya képeket. Közben frissítettem 8.0-ra a készüléket és a fejlesztői beállításokban a kodeket átállíthatom aptx hd-ra vagy ldac-ra. teszteltem is a Harman Kardon BT headset-el és olyan szinten meghajtja, hogy csak pislogok. A 3.5mm-es kimenetben is van biztos valami kis erősítő, mert a G5-höz ami volt nekem B&O modul, majdnem azt a szintet hozza hangminőségben, mert hangerőben kicsit túl is lépi. Szóval azt kell mondjam, hogy a Huawei ezzel a készülékkel olyan dolgot tett le az asztalra, amit nagyon-nagyon nehéz lesz a konkurenciának lemosnia a pályáról, mert értem én, hogy a Samsung a kamerát olyan szintre fejlesztette, hogy nem nagyon van vetélytársa, de ennyire sokoldalú eszközt, mint a mate 9 Pro senki se tett még le az asztalra, az LG G5 van a legközelebb hozzá és ne mhittem, hogy valaha más gyártó lemossa a G5 sokoldalúságát, hát a Huawei most megmutatta, hogy miért vannak ennyire elől a ranglistán. Ennyi lett volna a gyors elemzésem. Azért rakom off-ba, mert végül is nem a Mate 9 ez hanem a Pro -
brd
nagyúr
Köszi', azóta vettem egy nagy levegőt, lementettem mindent, frissítettem, majd bootloader újranyit, root és mindent visszaállítottam a mentésből, és újra beállítgattam az Androidot, meg amit nem lehet menteni. A teljes csomag (2+GB) bármire telepíthető, a kisebb (pár 100 MB) csak az előzőre.
-
Juditta_56
aktív tag
Igen, olvastam, köszönöm!
Az érintéses vásárlás kiválóan működik, viszont a BT-vel megkínlódtam! Mostanra (mind a Mate-et, mind az autórádiót többször újraindítottam) annyit elértem, hogy a saját autóm olcsó kínai bt-s rádiójához sikeresen kapcsolódott, telefonálni már tudok.
Viszont a két céges autó (két éves Skodák, gyári BT-s fejegységgel) egyikéhez sem kapcsolódik, nem is látja őket, azok se a Mate-et. A régi telómhoz és egy öreg Samuhoz gond nélkül csatlakozik.
A rádiómmal először kapcsolódott, majd pár másodperc múlva eldobta. Aztán úgy maradt, de csak a "Névjegyek megosztása" volt aktív, nem is lehetett bekapcsolni a Telefont, vagy a Médiát. Most végre sikerült, hogy a Telefont bekapcsoltam és úgy is maradt. Egyelőre nem nyúlok hozzá, az autóban telefonálás nekem fontosabb, mint a zene...
Ki érti ezt? -
perellis
csendes tag
Nekem ez nagyon fura. Eddig minden Huaweiemben ott volt a Google Smart Lock a biztonsági beállításokban a megbízható alkazások között. Azt bekapcsolva és helymeghatározással pár feloldás után már kérdezte is, hogy megbízható helyet akarok-e. Vagy 4 óra lezárás után bármilyen feloldást meg lehet adni. Hang, hely, eszköz, viselet. EMUI-ban nem állítható.
Egyébként Mate 9-en is volt, arról írnak, de úgy tűnik, akkor nem minden ROM-on. -
törölt tag
-
Szpisti
addikt
Tényleg megjött végre...
Amúgy nekem nem jelentkeznek a fent taglalt hibák, nem fagy le, nem laggol a telóm, pedig vagy 110 app van rajta... Igaz, kb. 27GB szabad hely van a telón, a képek, videók szigorúan a microSD karira mennek...
Akinek laggol, annak nincs nagyon teli a tárhely? -
H.Istvan25
senior tag
-
pepetech
őstag
De egy buta kérdés akkor ez valamifajta erősítőhöz kell ami Jack dugón kapcsolódik? Mert anno amikor még a kereskedelemben dolgoztam behozták a voltunkba a skullcandy fül/fejhallgatókat. És volt olyan telefon amivel nem működött ahogy volt direkt egy kis átalakító kábel ami megoldott mindent.
De ha nem erről van szó akkor kérek felvílágosítást
-
-
ivatti10
aktív tag
Igen, köszi, azt használom, mármint a saját lezáróját. Beállítottam a Novánál duplakopp lezárásra, így működik szépen, ujjlenyomattal fel tudom ébreszteni.
Az előző hsz-ban kicsit zavarosan fogalmaztam. Tehát a képernyő felélesztésére szolgáló duplakoppos alkalmazások közül amelyik működik, az csak azért észleli, mert nem sötétíti el a képernyőt teljesen, halványan, szürkén világít. Eddig 2 ilyet találtam, de ezeket az előbbi miatt nem ajánlott használni. Nem keresek tovább, a Glance Plus legyezős módszere elég jól bevált. Ha roottal sikerülne aktiválni a duplakoppos ébresztőt, mint Mate 8-on, az lenne az igazi. De az XDA-s hsz-ok szerint ez erősen szoftverfüggő. Az enyém AL00C00-s. Ha valakinek ilyen vann, és roottal működik a duplakopp, kérném szépen, jelezze. -
ivatti10
aktív tag
Jónak tűnik ez a Glance Plus, legyezéssel tényleg működik, és az ujjlenyomatos képernyőzár is rendesen teszi a dolgát ezzel párhuzamosan. Köszi a tippet!
Ami dupla koppintásra működik, az nem kapcsolja ki a kijelzőt teljesen, halványan világít, tehát ezek nem használhatók.Lehet, hogy nem jönnek meg az értesítéseim? Na, ezt még tesztelni kell.
-
Sword
őstag
Jah... ha a káva helyén is kijelző lenne... Igen, ezt lesz a 10 esetében. Nem az volt a baja az embereknek, hogy vonalzó lesz, nem telefon, hanem az appok fognak rosszul kinézni.
Gondolom fekete csík marad ott, ahol egyébként a káva lenne.Szerintem egyébként nem lesz gáz. Aminél nem lesz szép az elején, amíg el nem terjed ez az arány, azok a játékok. Ahhoz idő kell és alapos tesztelés (ld. lejjebb írt szoftveres gombok kezelésével lámázás).
A többi app, mail, FB, doc kezelők, pdf stb. stb. simán lekezelhetik, akár automatikusan is a custom arányokat különösebb módosítások nélkül (nem ismerem a kódokat, inkább csak gyanítom, hogy így van).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Windows 11
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest