- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
gabesz839 #13325 üzenetére
Igen, tuti, hogy sokat számít, ha egy szűz, minden sallangtól mentes telefont lakunk be, de például a viberen is van rengeteg kontaktom, és olyan párbeszédek, illetve adatok, amik pótolhatatlanok.,és egyszer már vesztettem innen dolgokat, úgy, hogy hiába csináltam biztonsági mentést, majd visszaállítást, mindenem odaveszett.
Nagy elhatározás kell, hogy meg merjem ugrani az FR-t, de egyszer úgyis rá kényszerülök. Bár nekem csak 1 éves múlt a készülékem, és eddig nem volt szükségem a "borotválásra". -
rdt89
addikt
-
rdt89
addikt
válasz
gabesz839 #13118 üzenetére
Szerintem egy próbát ha van ismerősöd és van neki ne szalassz el. Nekem speciel a M9Pro tudja kezelni az LG G5 is tudta kezelni.
Ha azt nézed régen a type c csatlakozón fülhallgatót se tudott a telefon megszólaltatni, Oreo alatt meg már képes rá, ki tudja mit hozott még a frissítés vagy mit fog (Pie)
-
Tutu7030
veterán
-
vwpolopg
őstag
válasz
gabesz839 #6757 üzenetére
Ebbe úgy bele volt tömörödve, hogy a PC-hez való sűrített levegő semmit nem szedett ki belőle. Szabályosan ki kellett kaparni a fogpiszkálóval. Melóhelyen lenyúltam egyet az IT-tól és azzal megfújkáltam 1 hónapja, de akkor nem lett jobb semmivel. Aztán most belenéztem egy refivel és ledöbbentem
Ja, a hangszóró is hasonló volt, 2x olyan hangos lett a teló...
Most majd odafigyelek rá, havi egy fújkálást fog kapni
-
Nfsman20
tag
válasz
gabesz839 #5689 üzenetére
Nálam sajnos nem... teljesen random 1-1 töltési ciklus alatt előjött és megszívta az akksit. Volt, hogy... mondjuk 1-2 hetente 2 napot elment 6 óra SOT-tal, akkor nem akadt be a play. Máskor aztán szívta a delejt, mint az állat. Ha újraindítottam, akkor ideig-óráig nyugton volt, de aztán csak rákezdett. Nem igazán segített semmi ténylegesen. Ez most jónak tűnik.
-
-
Luser2000
addikt
válasz
gabesz839 #5500 üzenetére
Köszönöm, így már jobban értelek.
--
Nekem a képernyőolvasás érzékelő (amit írsz, hogy közben nem kapcsolja le a háttérvilágítást) hiányzik igazából, de emlékeim szerint az utóbbi idők Samsungjaiból mintha kikopott volna. Ez még most is van az S8-ban pl?
--
A duplakopp-ra úgy emlékszem a Samuban nincs, az LG-ben szerettem és is, de a Huawei ujjlenyomat szenzora bőven kárpótol ennek hiányáért.
--
Az adatfogalom számlálót meg nem is értem, hogy miért nem lehet szabadon állítgatni??? Lehet, hogy egy 5 éves gyerek programozta egy olyan országban, ahol mindenkinek elsején van a fordulónap.
--Köszi, hogy megírtad!
-
Sword
őstag
válasz
gabesz839 #4832 üzenetére
Többen váltottunk Note 4-ról, nem kérdés, hogy érdemes-e.
A frissítési kulturája (számomra) nem világos a Huawei-nek, de mivel a legújabb Androiddal jött ki, ezért nem várok havi fw frissítés ciklust.
1-1 már jött, nincs különösebb gond software-esen, hogy égető legyen egy javítás. Persze kisebb gondok vannak, olvasgass
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Windows 11
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest