- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
RECSKA #12304 üzenetére
Elképzelhető, de akkora különbség lenne, hogy eddig cca 2napot kibírt az akku(általában 46-55% maradt az első nap végére), most pedig alig marad 15-20%? A 2 napom eddig úgyvolt meg, hogy a mobiladat, a helymeghatározás, wifi folyamatosan be van/volt kapcsolva,+emil folyamatosan frissítve, szinkronizálva. Ennyire lehúzná ez az egy "fícsör"?
-
-
peanar
senior tag
válasz
RECSKA #10914 üzenetére
és (#10915) velkeibalesz
Hiába MF-PV végződésű, ez nem fog (még) felmenni, mivel 3 zip-es (ami felmegy az a 2 zip-es).
(#10909) brd
Nem tudom, most nem másztam bele ilyen részletesen...anno honor6+-nál hazavágtam a telefont, kínai verzsönt próbáltam "eusítani", de nem sikerült, viszont a telefon nem kapcsolt be utána. Ha jól emlékszem, nekem akkor azért volt szerencsém, mert a kínai modellnél nem kellett engedélyezni a fejlesztői menübe az OEM feloldást, így ment a bl nyitás, recovery csere, illetve a felélesztésnél a különféle img fájlok telepítése.
-
eladogeppc
veterán
Amit linkeltél az az adott alkalmazás memória használata. Azon belül a "mindig fut" nem lehet igaz, mert amit linkeltem második kép, azon látható a fogyasztási szint.
Ott a Waze volt elől, mert navigáltam vele, majd utána az Android rendszer, majd Androidrendszer.
Amúgy ugyanúgy néz ki nálam is minden mint nálad amit linkeltél.
Android Operációs rendszer 0.98GB
Rendszer UI 174 MB
Telefonkezelő 101 MB
Galéria 95 MB
Mi FIT 91 MBEzek a memóriában tartott alkalmazások memória méretei. Gyakoriság szinte mindegyiknél "Mindig FUT"
-
Holee21
tag
Az RR3 mellett tolok még egy másik játékot, War Robots a neve. Valószínű optimalizálatlanság is közrejátszik, de tényleg felforrósítja úgy a telefont, hogy kézben fogni kellemetlen, a kamera környéke mind a hátlap mind a kijelző durván meleg. Jelentkezettt már RR3 közben is. Most hőmérsékletet nem tudok mérni, de erre már inkább illik az, hogy forrósodik, mint az hogy melegszik.
Előző telóm egy Sony Z3C volt, ott köztudott volt a melegedés. -
Sanki
addikt
Persze, de most látom, hogy rosszak a linkek...
Javíttatom egy moderátorral.Addig is itt a pzoz link:
Pzoz huawei mate 9 glass tempered cover prime screen protector 9h for huawei mate9 Clear Screen phone glass film mate 9 glass
http://s.aliexpress.com/zeUrmqum
(from AliExpress Android) -
-
tal-garius
aktív tag
Szép és jó tok a gyári smart flip tok, de! Karcolja a kijelzőt, üveg fóliával nem csukódik be. Én ingyen kaptam hozzá, de már lecseréltem, miután a gyári fóliát szétkarcolta. Kinézetre a legszebb amit lehet kapni, de sajnos nem tesztelték le, kár hogy nem szövetes a belseje.
-
Már ha "témánál vagyunk"
Romra vissza térve én amit észre vettem , hogy Antutu 156 alattiakkal rendre 143-140 ezer pontot adott, ezzel meg 131 max
Fotókról annyit hogy nem vagyok fotós nekem amiket linkelgettek mind jónak tűnik...
Recska még mindig ott dolgozol ezek szerint
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest