Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gubacsino

aktív tag

17 tavaszán döntöttem a Mate 9 mellet. Bár nem sok telefont nyúztam eddig, minden várakozásomat felülmúlta készülék. Önmagáért beszél hogy ennyi ideig, a játékokat, és frissítéseket, leszámítva kompromisszumok nélkül tudtam használni.
    Már tavaly akartam váltani, de nem jött össze. Simán "kihúztam" vele +1 évet. És simán van még benne legalább ugyanennyi. Köszönhetően a kiterjesztett garanciának is. A 3 év lejárta előtt a márkaszervizben cseréltettem aksit, vele kaptam egy zsír új kijelzőt is. Mindezt egy nap alatt! Ha nem jön az Amerikai korlátozás most is Huawei -ben gondolkoznék.
    E mellet a váltás oka a korosodó HW. Amire természetes mára köröket vernek. De amiben igazán kiemelkedőt tudott nyújtani a MATE 9 a sokszor emlegetett mindennapos használat.

Gondolok itt arra, pl, hogy egy sima bluetooth kapcsolat során, legyen az Android Autó, okosóra, headset, a környezetemben nem egy panaszt hallottam. Eldobja , nem találja a másik eszközt. De olyan ritkán használt dolgok is mint az infra, jól tudtak jönni. Mikor előadáson a sok hisztis nyáron 30 fokra akarta beállítani klímát. A szünetekben, hogy, hogy nem, lement szépen 25 -re ;] És az olyan apróságok is jól jöttek, hogy kikapcsolt állapotában is képes volt ébreszteni. Egy fél bringás bálatönkőrt lekövetett hiba nélkül, a GPS. Az autós navigációval sem volt gondom soha.
    Ezzel a néhány kiragadott példával azt szerettem volna elmondani hogy az évek alatt, simán "csak" tette a dolgát a készülék. Nem ette az életem, hogy na megint mi az ami nem működik.
    Összefoglalva, mind support, mind HW-SW tekintetében több mint elegedet vagyok. Jó döntés volt a Mate 9

És félek. Mert a váltás után nem tudom mennyire fogom azt érezni jól döntöttem.
    Az elvárásaimnak, a beszámolók alapján, eddig a One Plus 8T vagy a 9 látszik befutónak.
    De tudom, hogy bizonyos tekintetben rögtön visszalépéssel kezdek.
    Viszlát Jack, tárhely bővíthetőség, viszlát értesítő led, és visz lát infra :O
    Ezek nem nagy dolgok tudom, persze megszokom majd a másikat is, (120hz, 5G, Amoled, Android 11, Wifi6) de továbbra is keresni fogom azt a telefont, ami összességben megtudja ugrani ezt a szintet.

• gubacsino

aktív tag

válasz Alien! #13944 üzenetére

Elméletileg ... ezt mondta a márka szervizes.
    Gyakorlatban még nem jutottam el odáig hogy leadjam.
    De emlékeim szerint van itt említés korából. Hogy ez tud működni.
    Ehhez persze kell az hogy:
    -hivatalos magyarországi forgalmazótól vásároltad/vásárolták anno (számla)
    -regisztrálva volt a készülék a 2+1 éves kiterjesztet garanciára.

• gubacsino

aktív tag

válasz akaido #13933 üzenetére

[link] Ezzel nem.
    Ez nem csak egy újabb kínai bt gamepad. Jár hozzá egy egész korrekt key-mapper az áruházból. De lehet hozzá csatlakoztatni WASD+egér vezérlést is.
    [link]

• gubacsino

aktív tag

válasz Nfsman20 #13922 üzenetére

Még mindig meg van (majdnem) hibátlan.
    Decemberben úgy alakult, egy Huawei tab miatt meg kellet látogatnom a hivatalos márka szervizt. Rendkívül készségesek voltak! Sőt!
    Említettem hogy a Mate9 helyére nem találtam még semmi alternatívát.*
    Elmondtam, hogy tulajdonképpen csak aksit kéne cserélni. Rákérdeztem menyi lenne önköltségi áron. Elkérte a telefonom, beütött valami kódot. Azt mondja, erre még márciusig él a 2+1 éves kiterjesztett garancia! Az akksit térítés mentesen cserélik.
    :Y :DD
    Éppen a teljes biztonsági mentést csinálom.

*(Azóta mondjuk kinéztem a One Plus 7T Pro-t. Itt érdemben azért van előre lépés. Na persze vissza is! Nincs 3.5Jack, és Infra. Nincs MMC bővíthetőség. Nekem a kamera másodlagos, a jobb kijelző, a jobb SOC, a 3.0ás UFS, hogy nincs notch, az előrébb van. Sajnos a 18:9 es képaránnyal meg kell barátkoznom.
    [link]
    Így leírva válik világossá, hogy miért is volt kiváló a Mate 9. Hiába erősebb a HW sok új készüléknél, sokszor még ha apróbb szolgáltatásban, de visszalépés van. pl: Legyen akkár az az értesítési led.
    Sajnos kezd felette eljárni az idő, nincs már frissítés, pl a GRID játékot sem tudtam felrakni, a COD is akadozik. Bár a rendszer a mai napig fürge, és nem lassult be.
    Ennyire jól összerakott, sokoldalú, készülékem nem tudom mikor lesz még egyszer.
    Hogy az új kiszolgál bosszankodás, kompromisszum nélküli, majd 3 évet, és kap majd két android fő verziót, azt nem lehet megmondani. De hogy a Mate9 nálam etalon lett, és hogy magasra, nagyon magasra tette a lécet az biztos.

• gubacsino

aktív tag

válasz rdt89 #13842 üzenetére

;] Vagy felhasználói élmény szinten tartása miatt, visszább veszik a teljesítmény. ;]
    [link]
    Hátha veszünk majd egy Mate30-at :))

• gubacsino

aktív tag

válasz rdt89 #13650 üzenetére

Ha ez nem lenne elég, a készülék még mindig "fluid" Értem ez alatt, hogy volt néhány androidos vasam. A megjelenés után ennyi idővel már bőven lehetett náluk érezni hogy eljárt felettük az idő. Itt erről szó nincsen! Nem kell takarító program, nem időnként kell factory reset, nincs igényem custom FW-re mert valami hiányozna.

Asszony kapott egy S10et. És nincs benne értesítési led!? Mondhatnánk nem nagy gond, meglehet szokni... Ki lehet váltani. És itt van az amiért telitalálat számomra a Mate9. Mert nincs olyan része ahol fájó kompromisszumot kellene kötnöm.

• gubacsino

aktív tag

válasz Looserke #13220 üzenetére

A lényeg 2:10-töl. ["a kijelző egybe van ragasztva az akksival"] Ilyet még nem láttam. Bár ez nem kizáró ok. De nem kell mindent elsőre elhinni.

• gubacsino

aktív tag

válasz Szpisti #12919 üzenetére

Akkor ez 99%ban eldőlt... hacsak... hacsak nem történik valami fatal error a béta tesztben résztvevő készülékekkel. De ennek csekély az esélye.

Ironia On
    Most kellet ez! ;) Annyi android készülékben csalódtam már, mikor a topic-jaikban a frissítésekről volt szó...
    Most tényleg? Hogyaza... újra elkezdtem reménykedni :O ;)
    Ironia OFF

• gubacsino

aktív tag

válasz Szpisti #12916 üzenetére

Ezt a linket néztem én is mikor bejelentették. Akkor sem voltak számomra tiszták a régiók szerinti típusjelölések.
    MHA-AL00 A kína piacra szánt verzió. Ezt sikerült kiderítenem. De a MHA-TL00 az melyik? Az összes többi? Nekünk (többségnek) nem MHA-L29 es van?
    Ebből számomra az következik hogy lesz béta Pite teszt jelleggel, bizonyos régiókban.
    Hogy hivatalos Android 9.0 lesz itt nálunk azt még csöppet sem látom biztosnak.

De ha ezt meglépné a Huawei a Mate9-el, Nexus és AndroidOne magasságokba emelkedne a két főverzióval.
    Eddig sem éreztem azt, hogy mellényúltam volna a lassan két évvel ezelőtti választásomkor, de ezzel minden várakozásomat felülmúlnák (bár nemigen tudnám mire cserélni az is igaz)
    A végén az új telefonom ismét egy Mate9- es lesz :))

• gubacsino

aktív tag

válasz Szpisti #12804 üzenetére

Bár rálehetne fogni az OS-re.
    De asszonynak egy S7 es van, OREO-val. (igen még megkapták ők is)
    Ugyanaz az alkalmazás (Famaily Locator) teljesen jól viselkedik, már önmagához képest. Rákérdeztem, és minden értesítést megkap az okosórára is. Az S7es nem lövi ki a feladatkezelőben önkényesen az app-okat.
    És ez az önkényesség a baj. Mert az a jó rendszer, ahol az is megtalálja a számítását, aki nagyobb üzemidőre vágyik. Az is aki csak néhány de számára fontos folyamatot azért megtartana, de az is aki szeretné ha egy bizonyos app ne fusson. Tehát döntsön a felhasználó, és ne egy "AI"

Félreértés ne essék, ma sem vennék másik telefont. Méltó utódot nem igazán találtam. De ezen javíthatnának.
    (Vagy csak én nem találtam meg a megfelelő opciókat. Pedig még az "optimalizálás mellőzése" menüben is átállítottam a kapcsolókat... de semmi)

• gubacsino

aktív tag

Rendben de a magas SOT -nak mi az ára? És persze én is őrülök neki, és a Note9 en kívül másra nem cserélném a jelenlegi mezőnyből. De amikor az olyan alkalmazásokat is bezárja amire folyamatosan szűkségem lenne, ezt az árat sokszor nehezemre esik megfizetni.
    És ha veszítek is az üzemidőből valamenyit, és azért van miből (4000Mha) azért jó lenne ha a számomra szűkséges alkalmazások, ha már "védetté" teszem őket, ott maradnának a háttérben.

Konkrétan 1-2 napig fút pl az okosóra app, meg a Family Locator stb gondolnak egyet, és leállnak. Na persze tudom, hogy a telefon erőszakossága van a háttérben. Így viszont nem kapom meg az értesítéseket a csuklómra, és a családtagjaim sem tudják merre kórrácálok éppen. De volt hogy egy játékot akartam folytatni, néhány óra múlva már nem futotta háttérben...

Végignyálaztam az összes beállítást. "Lakatott" is kiraktam a feladatkezelőben. "Kézi"-re állítottam az "Indítás" menüben a szükséges app-okat, de ezt a jelenséget nem sikerült megszüntetnem.
    És ahogy elnézem ez nemcsak nálam probléma.[link]

• gubacsino

aktív tag

Telekomos, már szombaton megérkezett. 363(C432)
    Vártam, hátha lesz innen tapasztalat... Aztán nagy levegő... Bár még két napja sincs fent, eddig semmilyen hibát nem tapasztaltam a rendszerrel. Kicsit olyan mintha nem is lett volna főverzió váltás.
    Persze a menü átrendeződött.
    Amúgy dög unalmas ez a telefon ;)

Megnéztem a játékokat is. Árnyaltabb a kép. Amivel játszom a HeartStone és a Sky Force Reloaded az simán ment. Felraktam az Asphalt 8at is. De mintha nem lenne meg 30fps. Azt nem tudom, hogy Nougat-nál mit produkált a kicsike, mert ott nem próbáltam ki. A Virtual Tennis Challenge 1-2 perc játék után FC-vel leállt. Nougat-nál nem volt gondom vele. A Dead Trigger 2 tökéletesen futott. Hogy ezek a hibák mennyire róhatóak fel a fejlesztőknek az nem tudom. Most lusta voltam, a telepítés ellőt nem volt FR. Az is lehet az megoldaná a problémákat, de most nekem annyit nem ér.

Érdekes sorminta kezd kirajzolódni a frissítéseimmel kapcsolatban.
    Az itteni bejegyzésekhez képest, mikor valaki jelzi hogy számára megérkezett, felváltva, vagy az elsők között én is megkapom, (1-2 nap) vagy várnom kell, és talán az utolsók között, volt vagy 2 hét mire nekem is jelzet a masina.
    Olyan az egész mintha lenne egy sorrend és azt forgatnák minden frissítésnél. Persze az is lehet, hogy csak véletlen...

• gubacsino

aktív tag

Nekem is megérkezett a frissítés.(T-Mobil) Grátisznak a rendelt Spigen tok is :K

• gubacsino

aktív tag

válasz Ferenczi Áko #9244 üzenetére

Igazából nincs miről beszélni :D Na jó túlzok.
    Néha betoppan néhány elégedetlen fényképész, az UFS botrány is alábbhagyott mostanra, én nem bánom, hogy ezek a legnagyobb gondjaink :K

• gubacsino

aktív tag

válasz DaDa #9151 üzenetére

Sajnos ez a magyarázat nekem több sebből is vérzik.

Pl az olyan készülékek amikre kiadja SOC gyártója drivert a készülék gyártó mégsem frissít. Miért?
    Ja persze...fenntartható fejlődés. Vagy "fejlövés"? De van hogy pont a SOC gyártója "szándékosan" nem ad ki új drivert mert akkor és ott az az érdeke...

Oké nem kapjon a készülék új fejlesztéseket hagyjuk meg, a köv generációnak, mert azt is el kell adni.
    DE akkor legalább a biztonsági frissítéseket kapják meg a régebbi készülékek.
    Ha egyszer tarol majd egy jó ki ransomware, néhány 10 millió készüléken Androidon, és a felhasználók észbe kapnak, megrendül a bizalom, talán akkor lesz változás.

De a gyártóktól ne várjunk önszántukból előrelépést ez ügyben. Minden frissítés az adott készülék profitját csökkenti. Holott ingyen kapnak egy komplett OS-t, de nekik az is kevés...

A cikk azt is említi, hogy a régiókként különbözik az FW és ez is lassítja az átállást. WTF :Y
    Én kértem hogy ez így legyen? Szóval piackutatásra, és marketingre hivatkozva eltérő felszereltségű, ezzel eltérő tudású FW-t adnak. Utána meg arra hivatkoznak, hogy ez is lassítja az előrelépést? Tegyenek bele mindent egybe, azt jó van. Ja hogy azt nem lehet mert ugye vannak fontosabb piacok ahova jobban megéri fejleszteni... és már megint a profitnál tartunk... Na kipufogtam magam :D

Szerencsére van remény, még ha csak részben is. Mondhatni egyenlőre elenyésző, elhanyagolható részben.
    [link]
    [link]
    Mert ez az Android O előtti készülékeken, tehát akik nem kapják meg a 8.0át, azokon ez sem segít.
    A platformon mennyi is az Oreo részesedése ;] De legalább a szándék látszik. Hogy meg mi lesz a gyakorlatban... :F

• gubacsino

aktív tag

válasz csapoze #8296 üzenetére

Ez csak új készülékekre vonatkozik? Vagy azokra is akik telepítik majd a 8.0át?
    ["Jól betesz a ROM-hackelésnek az új Android 8.0 Oreo"]
    Persze mindig van egy kis kapu, tudom én is, de kezdetben biztos lesz vele szívás... már akit érint.

• gubacsino

aktív tag

Eddig szerencsém volt, semmi olyan hibát nem tapasztaltam hogy magától kilépkednének az APPok.

Egy FR, és Cash törlés meg kell hogy oldja gondotokat.

Ha az sem akkor tudom nagy macera, de ismét egy FR és a programok lassú visszatelepítése talán fényt derítene arra, hogy melyik alkalmazás vagy beállítás gubancolja össze a szálakat.

Lassú, értem azt, telefon beállít, program telepít, telefon használ, majd 1-2 nap és jöhet a következő alkalmazás. Amelyik soft. után jelentkezik a kilépkedés az a ludas.
    Persze ez így túl egyszerű lenne... Az is lehet hogy FR után, már nem 100% pontosan ugyan úgy állítjátok be a telefont, és a hiba nem kerül elő... Az is lehet, hogy mindent úgy csináltok, és a hiba továbbra is fent áll. De akkor erősen gyanús, hogy az, HWes hiba. Ha FR után nem raktok fel semmilyen alkalmazást, és úgy is kilépnek az alap programok, szintén a HWra terelődik a hiba oka. (Titanium Backup és társi persze szigorúan mellőzve!) Utóbbi esetekben, én gariztatnám a készüléket.
    Így leírva, nem kis meló ... Még talán lehet kutakodni fórumokon, hátha rájöttek valakik miért van ez.
    Vagy haladjatok visszafele, és töröljetek alkalmazásokat, amik nem annyira fontosak. A fontosakat meg ahogy a "kolléga" is írta újra kell rakni.
    Bár így sok szemét maradhat, de hátha belelecsoztok és "megjavul" a masinátok. De FR és Cash törlése nélkül ez nem biztos, hogy helyre jön.

Amelyik APProl nálam kiderül, hogy nem kell, vagy csak nagyon ritkán, az ne foglalja helyet, ne egye az erőforrásokat, mennie kell, törlésre kerül. Ha szükség van rá, telepítem arra az időre azt utána szevasz, törlés ismét ;)
    Pont azért, mert ahogy látom, az egyre több alkalmazás egyre több trehányul megírt alkalmazást is jelent. A USER meg egyből a gyártót, majd az Androidot hibáztatja. Megérik ők is
    Sokáig ilyen volt Az ES Explorer, és a Clean Master. Mert remek kis fájlkezelő,(FTPvel!) utóbbi
    kiváló takarító program volt, de mára, televágták őket minden marhasággal. + Állandóan zaklattak. De ez már a múlt, Mate 9-en nem kell őket használnom, bár a zaklatások is kikapcsolhatóak lennének, de maradtam a gyári megoldásoknál a célnak megfelelnek. Az FTP- kivéve... de az egy másik történet.

• gubacsino

aktív tag

válasz MPeter87 #7235 üzenetére

Pontosan.

Kezdetben féltem én is hogy a mindennapi használat során kényelmetlen lesz ez a méret. De meglepően hamar hozzászoktam. Olyannyira, hogy néha a régi telefonomat is az újlenyomat olvasóval akarom feloldani. Pedig azon nincs is :B

Azzal kell egyet értsek, hogy akik bevállalják ezt a méretet 16:9 arányban, azok tisztában vannak mire kell nekik. Képesek kompromisszumot kötni. Talán mint én is, többnyire tartalomfogyasztók, és csak másodsorban használják hagyományos értelemben a készülékeket telefonálásra. Tehát nálam az nem érv, hogy könnyeben át lehet érni.
    A szemem, évek alatt beállt erre az arányra. A TV-m, Monitorom, mind ilyen. De azoknál is rosszul vagyok a fekete csíkoktól, filmnézés közben...

Ha emlékeim nem csalnak, sokan csak nevetek a Note szérián mikor a samsung megteremtette a phablet kategóriát. És lám-lám, mára, aki egy kicsit is számít, sokszor zászlós hajóval, lép erre a piacra. Értem én hogy piacvezető és a Samu diktál. De olyan széles termék skálával dolgoznak, miért kell minden csúcskészüléknek ugyanolyanak lennie? Miért kell... áhhhhh...
    Mint ahogy a paletta mások oldalát sajnos teljesen elfelejtették! Combos, hardware-ben erős, compact készülékeket nagyítóval kell keresni. Pedig voltak kísérletek... Samsung Mini, Sony Compact... aztán ezekről is kiderült hogy csak nevükben hasonlítanak a nagyobb testvéreikre...
    Nem látom az eladásokat, persze a piaci trendeket sem. Gondolom az S8 sikere motiválja többieket is erre a lépésre. De tőlem ez így egyre messzebb kerül.

És igen, a Nexus/Pixel vonal évekig a céltáblám közepén volt/van, de itthon ez szinte elérhetetlen. Számomra horror áron van. Remélem ők maradnak a konzervatív irányvonalnál. És pár év múlva kipukkan ez 2:1es képarány... de félő nem így lesz...

• gubacsino

aktív tag

[link]

Hát akkor erről ennyit...

Idővel mikor olcsóbb lesz, veszek még egy Mate9 -est.
    Ezek után áldom a szerencsémet, hogy rátaláltam a számomra *tökéletes telefonra. Ez a divat képernyőméret számomra egy marketing bullshit.
    Ahogy nézem a hszeket még tartalom sincs rá rendesen. Persze majd lesz, de számomra ezek a 18:9 esek, soha nem veszik fel a versenyt képernyőfelületben a mostani készülékemmel. Hiába írják rá hogy 5.8 vagy 6.2, ez sima átverés. Nem sokára LCD vonalzókat gyártanak, amikre ráírják hogy 18.7 col

Vártam a NOTE 8 at, és az is evőpálcika lesz, és most a Mate is :O
    Végső kétségbeesésemben, ha az Androidos csúcskészülékek folytatják egymás majmolást, nem marad más mint kipróbálni a konkurenciát...

(*tökéletes=hibák, amikkel simán együtt tudok élni)

• gubacsino

aktív tag

válasz Leslie1966 #7048 üzenetére

Üdv

A Gear a saját app-ját használja, vagy látják egymást, teszem azt az "Egészség" huawei alkalmazással is.
    Tehát natívan tudja a telo kezelni a Gear-t? Mintha "hazai" termék lenne?
    Informálódnék, hátha egyszer leesik nekem is valami ilyesmi.

• gubacsino

aktív tag

válasz mentos #5364 üzenetére

Haverom teloja, persze más márka, de az talán mindegy is, ugyan így random újraindult.
    A gyanúm az volt, hogy valamelyik program/programok csinálják, tehát teljes FR-t csináltam neki.
    A lényeg hogy, az FR után nem engedtem hogy, automatán visszatelepüljenek a programok. Manuálisan is töröltem minden programot. És a PLAY-en a Saját alkalmazások és játékok menüben/ a Könyvtár almenüből még az "előzményeket" is töröltem a profiljából. Meghagytam neki, hogy tényleg csak az legyen fent amit használ is. És ha lehet, szűrjük ki, melyik lehet a ludas. Csak lassan apránként lakja be újra telefont. És meglátjuk melyik után jön elő újra a probléma.

Szóval belépsz CWM-be és ott, FR elött, nyomsz egy wipe cash partition-t, és egy wipe dalvik cash-t, és mehet is wipe data/factory reset Természetes biztonsági mentés, és külső mmc eltávolítása után.

Tudom én, hogy ez ágyúval verébre. De macerásabb megkeresni hogy melyik program okoz galibát, ami csak egy frissítés után jön elő. Ha egyáltalán ez volt a gond. Viszont a haver telója, hónapok után észhez tért, és azóta nem volt random újraindulása.

• gubacsino

aktív tag

válasz Szpisti #5348 üzenetére

Köszönöm! Jogos!

Ugyanakkor, ha lehet egy kérésem, valaki egy tényleges listát a változásokról közzétenne. Akár képernyőmentés formájában. Esetleg többeket érdekelhet.
    Hátha ráfanyalodok én is az FF-re, bár nincs hozzá sok kedvem. Viszont ha van több érdemi változás is, ami érdekel, nem várnék heteket-hónapokat az OTA-ra.

(Tudom a biztonsági frissítés fontos...lenne, de el vagyok a januárival is, főleg úgy, hogy készülékek zömén régebbi OS van, ahol már semmiféle támogatás nincs. Gyalázat persze, de ez van)

• gubacsino

aktív tag

Huawei Mate 9 MHA-L29C432B182 >>> Changelog <<< ;]

"Ez a frissítés lehetővé teszi a 6x zoomot a tisztább távoli képekért, optimalizálja az értesítés megjelenítést az értesítési sávon és javítja a rendszer teljesítményét és stabilitását.

[Újdonságok]
    Új 6x zoom, amivel távolról is élesebb képeket készíthet.
    Új értesítések az állapotsávon, amikor hitelesítés szükséges publikus Wi-Fi-hez.

[Optimalizációk]
    Optimalizált megjelenítés az állapotsávon, ami áttekinthetőbben jeleníti meg az értesítéseket.
    Szükségtelen párbeszédablakok törölve.
    A legfrissebb szolgáltatói paraméterek integrálva a jobb hálózati élményhez.
    Javított készülékbiztonság a Google biztonsági frissítésekkel.

[Frissítés megjegyzések]
    1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt.
    2. A rendszer a frissítés után újraindul. Ez nagyjából 5 percig tarthat.
    3. Ha problémába ütközne a frissítés során, hívja a Huawei ügyfélszolgálatot, vagy keressen fel egy hivatalos szervizközpontot a segítségért.
    "

• gubacsino

aktív tag

válasz F1DO #5258 üzenetére

Nincs ilyen problémám.

A headset-et kipróbáltam, hívás után is tartotta a kapcsolatokat.

Vincze István nem én vagyok, talán valamelyik szomszéd. ;) Mint ahogy sokszor, egy samsung tv is jelen van délutánonként a szomszédoktól.

(Ja, Thosiba UFS2.0 610MB/s, T-mobilos vásárlás)

• gubacsino

aktív tag

válasz magicbox #4881 üzenetére

Akkor nagy rá a sansz hogy az egy "tesztelői" modell. Ezek szerint kínaiak azt is kiválóan eltanulták hogyan müködik mostanában a kapitalizmus.

• gubacsino

aktív tag

válasz magicbox #4866 üzenetére

opps megelőztek...
    Ahogy nézem a Random Write sebessége ami nálad sokszorosa a többiekhez képest.
    Persze ezek után, most már tényleg kíváncsi lettem ez mit, és mennyit jelent a gyakorlatban.
    Gyorsabb program telepítést, indítást? Mennyivel? Gyorsabb fájl másolást? Teszem azt, filmet vagy fényképeket akarok felmásolni, a "lassabb" írási képességek megáldott készülékeknél ez mit jelenthet időben?
    Mert néhány másodperc különbséget azért kibírok. (Persze amúgy sincs más választásom :DDD
    Rámértem asszony S7ére, az lassabb, úgyhogy a lelki béke helyreállt :))

• gubacsino

aktív tag

Na, sokat nem kellet várni, hogy szapulni tudjam a vasat. kifogtam én is egy "dízelt" De lehet hogy, gőzmozdonyt. :D

Ez van, a VGA -val is így jártam. Ott a Samsung RAMok a "jobbak" nekem Micron gyártmányú jutott...
    Hazudnék ha azt mondanám kicsit sem bosszant a dolog. De mit lehet tenni? Ha nem jutsz hozzá ahhoz amit kívánsz, kívánd azt amihez hozzájuthatsz ;)

• gubacsino

aktív tag

válasz gabikiraly2 #4804 üzenetére

Sziasztok.

Üdv.

Igaz nem sok, de egy hónapos tapasztalataimat, benyomásaimat osztanám meg veled/veletek.
    Nem cserélgetek évente készüléket. Mostanra kialakult egy személyes preferencia amit elvárok egy készüléktől, és hát nem kellett csalódnom.
    Persze az is lehet hogy, nekem alacsonyak az elvárásaim ;]

Ahhoz képest hogy, 5,9 a képernyő egész jól kezelhető. Ahogy tűnnek el a kávák a készülékekről ez már persze nem mérvadó, de vásárlás előtt, volt bennem egy félsz, hogy túl nagy lesz. Igaz így sem compact, de sokkal "kezelhetetlenebb" méretre számítottam a napi használat során. A telefonálás sem sokkal macerásabb, mint bármelyik korábbi készülékemmel. Ami viszont a tartalom fogyasztás, illeti nem is lehetne "finomabb" élmény. De hát ezért választ a user phablet-et. Valamit valamiért.

A forma, rendben van, elsőre nem eget rengető, de nem is vállalhatatlan. Élőben mondhatni már-már kecses vékony hatást kelt.Talán éppen ezért meglepő, de van "súlya" a készüléknek, persze ez számomra szokatlan, az előző... de mindegy is. Tehát ránézésre a külalak kellemes lágy vonalaival, lékerekítéseivel egy majdhogynem átlagos telefon kinézetét keltik. De ahogy kézbe veszi az ember, átalakulnak ezek az érzések. A hideg fém, és a súly, a precíz illesztések és ősszerelés, határozottságot, erőt sugároznak. De a két érzés mégsem disszonáns egymással. Mert ahogy életre keltem a képernyőt az azonnal reagáló ujjlenyomat azonosítóval, az oldal irányba, szinte faltól falig tartó kijelző értelmet ad az egésznek. Igen, könyvelem el naponta, 2017-ben minimum így kell kinéznie, ilyen érzéseket kell kiváltania egy high-end készüléknek.
    A belső, nos ott sincs okom panaszra.
    Az üzemidő az valami káprázatos. Na persze a mai állapotokhoz képest ;)
    Számomra bőségesen megfelel a képek minősége is. A játékok is megfelelően futnak. A navigáció is rendben van. Az EMUI szolgáltatásait mintha rám szabták volna. Persze ez túlzás tudom. Szeretem azt ha nem kell sok-sok alkalmazást telepítenem az igényeimhez. Azt szeretem ha ezt az "OS" magától tudja (ez esetben Launcer persze)
    Például,
    Saját takarító program,ágyő Clean Master
    Ne zavarj mód, pá pá Shush! Ringer Restorer
    Akár óránként váltakozó háttérképek, ide vele, szeva Wallpaper Changer
    Persze kinek mi a fontos... Apróságok bagatel másoknak.
    Egyszerűen csak használom a készüléket. Nincs bennem hiányérzet, (egyenlőre!) mint a korábbi androidos telefonjaimnál, "hogy ez bizony lehetne jobb is" Eszembe se jut (még!) ROMolni, Root-olni, azt sem tudom van e CFW de minek is...
    Nem, nem tökéletes telefon. Olyan nem létezik. Rossz szokásomhoz híven amikor veszek egy új kütyüt, azt min. három hét múlva szidom valamiért. Asszonyom meg is jegyezte, hogy ez a Mate9-nél (egyenlőre) elmaradt. De találok én hibát abban biztos vagyok, viszont egyenlőre "...I think this is the beginning of a beautiful friendship"

Új hozzászólás Aktív témák