- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Tav-Csoves #8333 üzenetére
Ja, ez különösebben nem izgat. Ritkán használom a bluetoth-t és amugy se hiszem hogy valakik pont az én adataimra vágynak
-
H.Istvan25
senior tag
Azt valahogy meg lehet oldalni (programmal, kóddal, stb) hogy a mobil csak 4G hálón legyen, ne váltson vissza?
-
H.Istvan25
senior tag
Én ahol most vagyok örülök ha 10 megabit megvan Telenorral de sokszor átvált 2G-re. Vodával stabil a 3G. Más telefonnal alig van 2G Telenornál. Ha kimegyek akkor 100 fölött jön a 4G. Szóval a Mate 9 messze átlag fölötti ilyen téren. Idol 3-al ritkán jelez itt csak 4G-t. Pedig annak se rossz az antennája, haverom iPhone 7-je pl. egyáltalán nem talál 4G-t
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Láng Tibor #8107 üzenetére
Nem erről volt szó, hanem hogy ugyanott ugyanazzal a szolgáltatóval sokszor jobb a jel a Mate 9-el mint más termékkel
-
H.Istvan25
senior tag
Ha esetleg valaki Németországban járna: [link]. 500 euro és van feketében, ami itthon nincs sajnos
-
H.Istvan25
senior tag
Van még olyan akinek nem jött ki a frissítés?
-
H.Istvan25
senior tag
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Tav-Csoves #7958 üzenetére
Hivas kozbe nem, de hát ki netezik hívás közben?
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
makríciusz #7944 üzenetére
Pedig kell SIM, kapsz is a számodra megerősítő kódot, és utána a Hicare kiirja a számodat is
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
makríciusz #7941 üzenetére
Csak itthon a HiCare nem engedi regisztrálni VIP garira. Ha veszel egy szlovák/szerb vagy akármilyen modellt akkor a regisztrációhoz ki kell menned az adott országba és ottani SIM-el regisztrálni
-
H.Istvan25
senior tag
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Tav-Csoves #7854 üzenetére
Ez mit tud?
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
sirály69 #7849 üzenetére
Én júliusban vettem, azóta kétszer frissült. Nougatra nagy frissítéseket pedig már ne várjatok, fölösleges már foglalkozni vele, ahogy szerintem a Huawei is leállt már a Nougattal. Kijön még a B194, utána meg szerintem majd csak az Oreo jön EMUI 6-al.
Amennyi frissítést várnak sokan annyi még Pixelre sincs. Nekem volt Nexus 5-öm 2014-ben, arra se volt heti szintű frissítés. Volt hogy 3 hónap alatt egy frissítés volt csak.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
mjani1172 #7836 üzenetére
Mégis mi a halál f.szárért kéne hetente frissítés ha jó a teló? A bughalmaz vánpluszra meg samsungra több frissités jön mert ott van mit javitani
. Komolyan, azt kéne csinálnia a gyártóknak hogy hetente kiadnak egy kamufrissítést ami csak a verzioszámot frissiti, a sok marha meg örülne is neki, és elhinné hogy most jobb a teló mint volt
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Neil Watts #7783 üzenetére
Firstphone 176 ezer VIP garival, mobilcorner 146 ezer de csak aranyban van és két éves a gari
-
H.Istvan25
senior tag
Megjött a telóm, kicserélték a VIP három keretein belül a kijelzőt. Ezek után sanszos hogy a kövi telóm is Huawei lesz, más ilyen garit nem ad
-
H.Istvan25
senior tag
Előbb kaptam SMS-t, hogy feladták a telót már. Pénteken adtam le mert betört a kijezője, holnapra meg is jön. Ez elég jó
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Pinyo16689 #7724 üzenetére
Mi a rákért akarnak főpanelt cserélni ha a telefon működik?
-
H.Istvan25
senior tag
Na sikerult összetörnöm a kijelzöt. Soha nem jártam még igy. Holnap megy garira, nem járt le a 3 hónap
Ha már volt cserélve gyári hiba miatt akkor is jár rá a kijelzőgarancia? -
H.Istvan25
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #7622 üzenetére
Én pont emiatt vettem meg a Mate 9-et, pedig korábban gondolkoztam hogy megvárom a 10-et.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #7618 üzenetére
Kirinre mindig kevés volt a custom ROM, valamint a gyári is nagyon jó, teljesen fölösleges buherálni a szoftvert
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Tav-Csoves #7611 üzenetére
Nekem B190 van, abban már megvan az opcio és a melegedés se jelentkezik. Mondjuk B182-őn se volt ilyen nekem
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Tav-Csoves #7609 üzenetére
Akkor ez a B190 ujitása
-
H.Istvan25
senior tag
Az ajánlott alkalmazások a korábbi romokban is kikapcsolható volt? Mert én csak most vettem észre hogy van ilyen
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Leslie1966 #7595 üzenetére
A B190 is nem sokkal az első infók után kijött. Pár hónap múlva már Android O lesz EMUI 6-al
-
H.Istvan25
senior tag
Multkor rendeltem egy ilyen tokot, ígértem hogy teszek fel képet, de nem került rá sor mert szervizben volt a mobil. Most rakok fel:
Viszonylag kemény anyagú vékony tok, alig lesz nagyobb a telefon. Ütések ellen nem nagyon véd, de kopás ellen igen
-
H.Istvan25
senior tag
Visszajött a mobil a szervízből. Teljesen újat kaptam, sőt a tartozékok is újak! Viszont kimaradt a csomagbol a SIM kiszedő tű, de ezzel nem fogok foglalkozni, van itthonjópár darab. Szóval a Huawei és a Telemax is 5 csillagot kap a javításra
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
eladogeppc #7484 üzenetére
Szerintem a Mate 9 után az S7 hatalmas visszalépés, sose váltanék arra. Egyedül a vízállóság szól a Samu mellett, minden másban rosszabb
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Láng Tibor #7424 üzenetére
Ilyen problémák nálam a 182-es szoftal se voltak. Hétfőn talán visszajön a mobil a szervizből, majd felrakom az újat én is
-
H.Istvan25
senior tag
Én meg tegnap elszívtam a telefonom mert részeg voltam, elfogyott a cigim és már zárva volt a dohánybolt, de szívás közben több száz fokra melegedett igy már nulla az antutu pontszám
-
H.Istvan25
senior tag
Négy lehetőséged van:
1. Telemaxhoz küldöd, ez a legdrágább de megmarad a gari és biztosan jo lesz
2. Keresel valami szervizt ahol elvállalják olcsóbban
3. Rendelsz alirol egy ebayrol kijelzőt és nekiállsz otthon (legolcsóbb de legkockázatosabb)
4. Rendelsz kijelzőt és keresel valami szervizt ahol beszerelikÉn már volt hogy ismerősnek teloján otthon cseréltem kijelzőt amit én rendeltem, de az nagyon nem Mate 9 árkategóra volt ráadásul 1,5 éves (Alcatel Pop C7) és azt nem érte volna meg Telemaxban javittatni.
-
H.Istvan25
senior tag
A Telemax küld értesítést ha megérkezik hozzájuk a mobil?
-
H.Istvan25
senior tag
-
H.Istvan25
senior tag
Leadtam ma javításra a mobilt, eddig sárgult a kijelző, most meg nem ment bele a fülhallgató a csatlakozóba. Postai átvevőn adtam fel. Elírták az egyik keresztnevem, remélem ebből nem lesz probléma
. Amikor megérkezik a szervizbe akkor szokták küldeni emailben a telemaxos követési információkat?
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Láng Tibor #7173 üzenetére
Havernak S7 van és nappal nagyon hasonlo a minőség, de éjjel a Mate 9 jobb. IPhone 7 Plusnál ugyanezt tapasztalom
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Láng Tibor #7171 üzenetére
Ha rossz a kamera akkor a tieddel valami hiba van, az enyém kiváló képeket készít, raktam is már fel ide képeket
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Nuada herceg #6968 üzenetére
Vagy mi vagyunk kibaszott pechesek vagy nagyon sok kijelzővel van hiba csak legtöbben nem veszik észre
. Volt rá példa hogy haveromnak mondtam hogy sárgás a kijelzője egyik széle, erre ő hogy észre se vette
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Nuada herceg #6962 üzenetére
Nekem kijelzők terén nagyon nincs szerencsém. Csak az előző pár telóm kinelzőhibáji:
Nokia E52: három halott pixel a kijelző alján, gariban cserélték
Nokia 701: egy pixelhiba, de nem nagyon lehetett észrevenni
Nexus 5: kijelző egyik sarka vilagosabb volt feketénél majd volt egy kék folt a kijelzőn. Bolti garis volt nem vittem szervizbe
Alcatel Idol 3 5.5: sárga volt a kijelző alja és teteje, melegedésnél egyre jobban látszott. Gariban javitották. Egy évvel késöbb kék folt jelent meg fekete képnél, az is garis volt.Most meg ez
. Mondjuk ha nem figyelem nem veszem észre de ha már van gari el fogom vinni. Első három hónapban akkor cserélik teljesen a telefont ha baja van?
-
H.Istvan25
senior tag
Ugy néz ki ezt a telomat is kell szervizelni
. A kijelző alja enyhén sárgul valamint másik Mate 9-hez hasonlotva sárgásabb a kijelzője. Mondjuk csak fehér képernyőnél lehet észrevenni, 10ből 9 emben szerintem észre se venné. A vicc hogy az előző telómmal is hasonlo volt csak otr sokkal jobban látszott. Szeptemberig nem adom le mert kell a telo, de akkor ki kell próbálnom a garit
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Black Phone #6793 üzenetére
Ok, de így nincs értelme az összehasonlításnak. Ha ugyanakkor lefotozol valamit az V20-al meg a Mate 9-el az reális összehasonlítás lenne. Amugy én is ide töltöttem fel a képeket szóval nekem is romlott a minősége
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Black Phone #6784 üzenetére
Két beálított utómunkált képet hasonlítasz össze azzal hogy séta közben fotóztam párat? Amúgy elég homályosak a képek. Azt meg hogy milyen az LG azt hagyjuk. Szerettem a márkát, a Nexus 4, a G2 és a Nexus 5 kiváló volt (bár utóbbi nálam pont alaplaphibás lett egy héttel a bolti gari lejárta után), de azóta az LG hibát hibára halmoz. Volt már akadó rendszerű töredező házas G3, elcseszett bootloopos furakijelzős G4, forrósodó Flex 2, reménytelen G5, de a G6 se kapható függetlenül normális garival. De bolti garival is jóval olcsóbb mint ha bolti garival venném a tavaly novemberben bemutatott Mate 9-et. Szóval nem véletlen tart ott az LG ahol. Sajnálom őket, 2012-ben és 2013-ban ők gyártották a legjobb mobilt, de jelenleg semmi. Hasonlítsd össze a bolti garit a Huawei 3 éves prémium garijával. Egyetlen gyártó aki 3 évet ad. Az LG általában 1-et. Ez nem véletlen
-
-
H.Istvan25
senior tag
Kis beszámoló arról, hogy miért is vettem Mate 9-et: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest