- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
OutSider17 #10003 üzenetére
Zavar.
(#10002) ktg3 +1
-
driztd
csendes tag
válasz
OutSider17 #9920 üzenetére
A 3D panoráma működik oreo nélkül is...
https://www.google.hu/amp/s/forum.xda-developers.com/mate-9/themes/plugin-3d-panorama-stock-camera-t3574843/amp/
-
törölt tag
válasz
OutSider17 #9918 üzenetére
Ezek az infók hivatalos forrásból származnak?
-
mtm800
senior tag
válasz
OutSider17 #9890 üzenetére
Szenes ember most lapátolja be az oreót a túloldalon
-
Leslie1966
senior tag
válasz
OutSider17 #9847 üzenetére
Igen, igen.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
OutSider17 #9836 üzenetére
Tényleg nem jó.
A fentebb írt Oreo-n viszont nics ilyen gond, pedig ott is frissült !!!
A pi...ba, a pi..ba.Nem kell frissíteni.
-
choco01
addikt
válasz
OutSider17 #9839 üzenetére
Legelsőnek a Mate széria kapja meg, attól hogy te nem kapod meg vagy én attól legelsőnek a Mate szériája kapja meg.
Mellesleg mi a baj azzal hogy most nem tudsz belépni? Nem működik így a telefon? Nekem B197el nagyon király volt minden, B198 óta mint ha kevesebb kijelző idő megy bele, de ez lehet csak beakadt alkalmazás is.. Különösen nem várom a Oreot, majd jön amikor jön..
Inkább beta legyen mint egy korán kiadott "stabil"..
-
törölt tag
válasz
OutSider17 #9836 üzenetére
Alkalmazásoknál a HiCare adatait törlöd, "kilövöd" az alkalmazást, aztán szintén az alkalmazáslistában kikeresed a Huawei Mobile Service programot, ráklikkelsz, jobb felső sarokban kis menüt elôhívod, ott törlöd a frissitését!
Ezek után belépsz a HiCare-be és be tudsz jelentkezni.
Ha a Beállítások -> Huawei Azonosító résznél lépsz be, ne frissíts az új verzióra amikor felkinálja. -
Leslie1966
senior tag
válasz
OutSider17 #9831 üzenetére
Én tegnap töröltem a frissítéseit, ma újra frissítettem és jól megy.
-
snorbi82
senior tag
válasz
OutSider17 #9831 üzenetére
Ismétlem. Ez egy beta firmware még mindig. Kolléga akinek feldobta, ő valamiért kapott meghívót így a betara. Valami baj lehetett 360as hivatalos firmwarerel így kiadtak a 361et. Ez elég jól sikerült. Bár ebbe is találtam hibát. De az aku idő a betak közül ebben a legjobb.
20 órája megy a teló, 4 óra kijelző idő. És még 70%on az aksi. -
Galahed
senior tag
válasz
OutSider17 #9826 üzenetére
Frissitettem én is.
Végül be tudtam jelentkezni, de csak úgy ha jelszót cseréltem. (végigvittem a teljes procedúrát , hitelesitő kód stb)
-
törölt tag
válasz
OutSider17 #9811 üzenetére
Szerintem meg az 1. év a prémium, utána sima.
-
lajozs
aktív tag
válasz
OutSider17 #9805 üzenetére
"Örököltem" a telefont, és ez a VIP dolog nem érdekelt (mondván, hogy az előddel megszűnhetett). Most kíváncsi lettem, rányomtam, jelentkezzem be - mondta, de fogalmam sem volt, mivel -, okéztam egyet. Erre közölte, hogy arany fokozatú lettem, jövő év végéig gari stb.
-
dutrás
őstag
válasz
Valószínűleg mert letelt első három hónap ami cseregaranciára jogosít.
-
törölt tag
válasz
Nekem is sikerült így belépni, VIP tagságot írja, de az OREO-t betelt kvóta miatt nem telepíti.
-
törölt tag
válasz
OutSider17 #9803 üzenetére
Köszi, így tényleg belép, viszont nekem nem hozza fel a frissítést.
VIP tagság nektek még van? Nálam csak normált ír.
-
törölt tag
válasz
OutSider17 #9800 üzenetére
Hogy mókoltad rá a régebbi apk-t?
-
OutSider17
senior tag
válasz
OutSider17 #9800 üzenetére
Miért van olyan érzésem hogy összefügg az aplikáció hiba és a frissítési kvóta hiánya?
-
Leslie1966
senior tag
válasz
OutSider17 #9774 üzenetére
Remélem.
-
KZP
őstag
válasz
OutSider17 #9758 üzenetére
Ja, azt nem is néztem, hogy megvan mind a 3 letölthető fájl.
-
KZP
őstag
válasz
OutSider17 #9756 üzenetére
Hát, a FULL OTA-ban, a letölthető fájlok között csak egy update.zip van, ami 183 MB, így valami még biztosan hiányzik mellőle.
Én még várnék a helyedben kicsit. (Bár, a Funky-ról -kredit ellenében- biztosan fel lehet telepíteni.
-
törölt tag
válasz
OutSider17 #9720 üzenetére
Neked ez ilyen fétis, hogy folyton felkiáltasz?
-
KZP
őstag
válasz
OutSider17 #9715 üzenetére
Jaja. Aztán lehet, majd visszasírjuk az elején ezt a 7-est, amikor még kijönnek a gyerekbetegségei az Oreo-nak, elég csak a Mate10Pro topikját olvasgatni.
Amikor kikapcsolt wifinél és mobiladatnál megérkeznek az emailek... -
lajozs
aktív tag
válasz
OutSider17 #9611 üzenetére
Igen, ez most meglepóen gyorsan megjött. Picurka...
-
Szpisti
addikt
válasz
OutSider17 #9611 üzenetére
Jééé... Megjött nekem is. Az elsők között... Beszarás....
-
válasz
OutSider17 #9555 üzenetére
Én élőben, a gyakorlatban is összehasonlítottam.
Éjszakai, illetve gyengébb fényviszonyoknál pláne látványos a különbség, bár ez érthető is a két telefon eltérő kamerája, azok értéke miatt. (f/2.2 kontra f/1.6 és hasonlók)tapaizo: Hivatalosan csak a Pro kapható a 10-ből (meg a Lite), a 9-nél pont fordítva, abból meg a Pro nincs itthon.
-
snorbi82
senior tag
válasz
OutSider17 #9551 üzenetére
Ja.. Tegnap volt nálam Mate 10 Pro. Annak 360-as volt a verziója.
Egyébként meg nem cserélném le a Mate 9et a 10re. Nem látok benne akkor fantáziát, meg a képernyő arány az meg pff.. -
Sword
őstag
válasz
OutSider17 #9522 üzenetére
Már hat órája december van, átvertek minket
-
Looserke
őstag
válasz
OutSider17 #9223 üzenetére
Vegyél akkor PixelXL 2-őt... Szuper gyorsan jönnek a frissítések, igaz, hogy szinte minden nap kiderül hogy ez szar vagy az szar a telefonban (kijelző, kamera, hangszóró stb...), de mindig a legfrissebb rendszered lesz...
-
törölt tag
válasz
OutSider17 #9229 üzenetére
Elnézést,nem sértegetni akartalak, csak nem értem, hogy mi ez a frissítési mizéria megint a fórumban?
Ezért kérdeztem, hogy ennyire rossz a telefon nélküle? Az enyém gyorsan és tökéletesen működik! -
KZP
őstag
válasz
OutSider17 #9229 üzenetére
Ja, ne kezdjétek már itt a keménykedést, erre nincs szüksége ennek a topiknak.
-
törölt tag
válasz
OutSider17 #9223 üzenetére
Mi a bánat baja van a telefonodnak(vagy neked)? Frissítés nélkül használhatatlan talán? Csak mert úgy adod elő, mintha katasztrófa lenne a Mate 9! Vegyél almás telefont, arra rendszeresen jön a frissítés, mégsem tökéletes! (Ipad Air 2-t használok, tudom miről beszélek...persze az nem telefon, de az ios ugyanaz!)
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
OutSider17 #9197 üzenetére
FunkyHuawei, de az fizetős.
Ingyenes, de macerás:
Bootloader nyitás után HWOTA segítségével bármelyik eddig hivatalosan kiadott romot fel lehet rakni, úgy hogy a visszazárásnak nem marad nyoma!Így aztán sokunknak november 6-i a biztonsági frissítés.
-
KZP
őstag
válasz
OutSider17 #9182 üzenetére
Dettó
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
OutSider17 #9113 üzenetére
Nekem is az van, vígan használom 🤣
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
OutSider17 #9111 üzenetére
Ezt hogy érted? Nem kell mókolni semmit, bemész a Beállítások/rendszerfrissítés menüpontba, és ha van frissítés akkor jelez a telefon. Telepíted és ennyi. Ha verziószámot ugrik az android, akkor szoktam egy gyári beállítások visszaállítást nyomni frissítés után aztán jó szél fúj..
-
perellis
csendes tag
válasz
OutSider17 #9027 üzenetére
Az mindegy nagyjából EU-n belül. Ugyanaz a ROM, és pár napom belül végigsöpör normál esetben minden országon az adott cust. Már ha nem ragad le valaki. De az másik probléma, nem a ROM-é, és nem általános. Olyan soha nem szokott lenni, hogy pl. cseheknek frissül, nálunk nem.
Szolgáltatót felesleges belekeverni.Volt egy eredeti állítás, amit jelenleg semmi nem támaszt alá. A jövőbe nem látunk, de nincs jele csúszásnak most.
-
dutrás
őstag
válasz
OutSider17 #9020 üzenetére
Plusz még a szolgáltató is nyújthatja az időt.
-
perellis
csendes tag
válasz
Semmi nem utal csúszásra. Németeknél időben elindult a bétateszt, és beszélgetve velük, egyelőre semmi problémát nem tapasztaltak. Ha később sem lesz, a korábbi évek alapján simán ütemterv szerint kijöhet. Huaweinél ilyenkor már csak akkor van késés, ha kiderül valami váratlan, de eddig semmi.
-
KZP
őstag
válasz
OutSider17 #9024 üzenetére
Jaja, én is várom már!
-
pepetech
őstag
válasz
OutSider17 #9022 üzenetére
Tapasztalatom mondja P8, P9 esetében a fő verzió ugrás mindig hozott valami szart. Én tuti nem fogom frissíteni...
A frissítés után kb 5-6 hónap kell míg gatyába rázzák.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Majd karácsonyi ajándék lesz. Bár én nem fogom anélkül feltenni, hogy nem bizonyosodok meg abban, hogy vissza lehet e térni O-ról N-re.
-
choco01
addikt
válasz
OutSider17 #9017 üzenetére
Azt nem tudom hogy mennyire, de végül is már november van..
-
törölt tag
válasz
OutSider17 #8848 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
elekreg
tag
válasz
OutSider17 #8840 üzenetére
Az S7 is jó képeket lő, nem is annyira zajos, csak színez kicsit, pláne a Mate 9-hez képest.
A többi már részletek, egyéb tényezők függvénye, ki és mit fényképez és hasonlók.Steven: Minden oldal a reklámokból él, de a DxOMark szakemberei legalább értenek hozzá (nem csak a mobilos fotózáshoz) és nem járatják le magukat csalással, számomra mérvadók, az biztos.
A Mate 9 és 10 Pro kijelzője között nem sok különbség van méretben, én pláne nem fogom érzékelni, mivel a Mate 9 mellett és után a kisebb kijelzős Nokia 8 sem probléma.
Az semmit nem jelent, hogy láttál karcos hátlapú 10 Pro-t, mivel nem ismerni a sérülés keletkezésének a körülményeit, egyáltalán nem biztos, hogy kicsit is sérülékenyebb lesz, mint a 9-es.
Nekem minimális előny is elég az újabb típus kipróbálásához, itt meg több is van, IP védelem, erősebb hardver, dupla tárkapacitás, több RAM, jobb WiFi és 4G+, jobb kamera, illetve az AMOLED kijelző is vonz, hogy csak néhányat említsek. -
elekreg
tag
válasz
OutSider17 #8838 üzenetére
Néztem ezt a tesztet is, de sok mást is, mielőtt előrendeltem a 10 Pro-t, a kamera tekintetében a DxOMark tesztje győzött meg igazán, van azért bőven különbség a 9 és a 10 között, bár nem csak a kamera miatt tettem, hanem mert jó benyomást tett rám korábban a Mate 9, sokáig használtam.
Ha színezett képeket szeretnék, akkor a Samsung és társai lennének a nyerők. -
mjani1172
addikt
válasz
OutSider17 #8827 üzenetére
A mate 9 használtpiaci ára most kb egy 90-100 ezer. Ez meg teli áron a t-nél 295,máshol nem néztem.
Borzasztó nagy különbség. -
snorbi82
senior tag
válasz
OutSider17 #8752 üzenetére
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
OutSider17 #8737 üzenetére
Még mindig jobb ez a retorika, mint a Samsung-nál. Samsung Galaxy Note 3 esetében hivatalosan kiadták az Android 5.0-át ram elfogyási (un ram szivárgás) hibával, és utána tojtak a javításra. A vállalt kötelezettségnek - miszerint lesz 5.0 a telefonra - megfeleltek, oszt jó van az úgy.
Szóval örüljünk, hogy van egyáltalán frissítés. -
mjani1172
addikt
válasz
OutSider17 #8729 üzenetére
Nem fog válaszolni.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
OutSider17 #8729 üzenetére
Szerintem Funky-s, a Béta tesztelés nem megy nálunk, még B194-en sem.
-
mjani1172
addikt
válasz
OutSider17 #8443 üzenetére
Így van. Ha hinni lehet a pletykáknak majdnem a duplája lesz. Annyival meg nem tud többet.
Én az elsők között vettem, és két dologgal nem vagyok csak kibékülve, kamera és bluetooth.
Meg vagyok róla győződve hogy mindkettő szoftveresen van úgymond elrontva, és így nem látok arra biztosítékot hogy az utód jobb lesz. -
gabikiraly2
aktív tag
válasz
OutSider17 #8443 üzenetére
Ha tetszik a Máté válts nyugodtan. Én a samut egy hónapig bírtam.
Ez a gyűjts hozzá dolog tök jó, de így soha nem veszel másik telefont. Mindig lesz valami új, amire lehet félre tenni... -
Looserke
őstag
válasz
OutSider17 #8415 üzenetére
képet tudsz fölrakni róla? esetleg a márkáját tudod?
-
dutrás
őstag
válasz
OutSider17 #8232 üzenetére
-
mtm800
senior tag
válasz
OutSider17 #8232 üzenetére
Azért a Canon-t kár volt eladni
Kamera meg max jó....a brutálistól azért messze van főleg ha nem verőfényes az idő....de ez csak a magánvéleményem, mert nekem is van mate 9 mióta megjelent
-
Nyiaz
aktív tag
válasz
OutSider17 #8150 üzenetére
Mi történt a mozgóképpel?
-
KZP
őstag
válasz
OutSider17 #8145 üzenetére
Nagy változást ne várj tőle!
-
Sodomizer
csendes tag
válasz
OutSider17 #6298 üzenetére
Nagyon jó képek
Utómunka van rajtuk?
Van valami speciális beállítás/trükk amikor fotózol? Hamarosan megyek nyaralni szeretnék én is legalább ilyen jó képeket ellőni, de elég süket vagyok a fotózáshoz
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Windows 11
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest