- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
hackeeeee #9304 üzenetére
Húzen-trógert neki!
Most komolyan, nekem a HTC-m 4"-os, de mióta megvan a 7" slim azóta csak azon böngészek, mert nagyítás nélkül is tökéletesen olvasható.
Szerintem az a samu nem ad több élményt, mint egy 4" os teló az az 1" nem sokat javít.....szvszEgyébként azért vettem S7-et, mert gondoltam ennyit áldozok rá, hogy megtudjam kell-e nekem tablet a HTC mellé vagy nem és ha igen, akkor majd lecserélem egy drágábbra......
Nos nem akarom lecserélni, mert nagyon elégedett vagyok vele. Főleg a zenei teljesítménye miatt akár kihangosítva akár erősítőre dugva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nintendo Switch 2
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged