- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Így harmonikázhat másodjára a Huawei
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
hackeeeee #9304 üzenetére
Húzen-trógert neki!
Most komolyan, nekem a HTC-m 4"-os, de mióta megvan a 7" slim azóta csak azon böngészek, mert nagyítás nélkül is tökéletesen olvasható.
Szerintem az a samu nem ad több élményt, mint egy 4" os teló az az 1" nem sokat javít.....szvszEgyébként azért vettem S7-et, mert gondoltam ennyit áldozok rá, hogy megtudjam kell-e nekem tablet a HTC mellé vagy nem és ha igen, akkor majd lecserélem egy drágábbra......
Nos nem akarom lecserélni, mert nagyon elégedett vagyok vele. Főleg a zenei teljesítménye miatt akár kihangosítva akár erősítőre dugva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESR, Spigen, Guess Iphone 12 mini tokok
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest