Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe96
aktív tag
nekem most egy olyan problémám van, hogy egy ZTE Skatet szeretnék csatlakoztatni. Miután rányomok, hogy fájlok csatolása, a Skate már olyan mintha gépen egy sima háttértár lenne, de a Q5 manager sda1 helyett sdb-t vagy sdb2-t írki.Skate-ből kivettem a memóriakártyát, és betettem egy pendrive alakú USB-s kártyaolvasóba, de ugyanaz a heylzet, tehát nem az a baja, hogy a telefonról csatlakoztatom.
Az USB-s olvasóval egyébként már sikerült így használnom, azt a kártyát, ami a Slim-ben egyébként a belső olvasóban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple USB C kábelek - Új
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest