Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chappy
tag
Heló!
Olyan kérdésem van, hogy ma voltam benn a T-nél és megnéztem ezt a kinézett Y300 telefont. Olyan kérdésem van, hogy a Chrome az sebességében miért ugynaolyan lassú, mint egy 4 éves iphone 3gs-en? (Nem az oldalbetöltésre mondom, hanem a reakcióidőre, ami után észleli hogy gépelnék stb...). Naptár lassa mint a régi szifonon. Miért van ez? (kétszer annyi mag, háromszor annyi memória, stb...)
Üdv.
-
Chappy
tag
Valaki meg tudná nézni hogy a telója appokat kilőve a legújabb antutu benchmark alatt hogy teljesít (nem a tesztadatok kellenek, hanem Mo-n árult telefon, tudom babonás vagyok). Előre is köszi!
Egyébként ilyesmi telóre lenne szükségem: [link]
-
Chappy
tag
válasz Dr_Senkihazi #2893 üzenetére
Fasza, köszi!
(Egyébként az általam küldött gép genymotion/virtualbox vm alól volt, ami alatt ddr3 és i5-2500k (3300mhz) van. Szakít is mint a veszedelem. Csak fejlesztéshez egy kézi telefon se ártana.)
-
Chappy
tag
Heló!
Bocsi a kérdésért, de Y300-on hol állítom be, hogy az emotion ui ne anuimálgassa a lapozást, csak simán húzza át a lapokat (kezdőképernyőre gondolok). Nagyon fasza teló, csak néha beszaggat, meg egyébként se jön be ez a lapozósdija.
Köszi előre is! (romolni, rootolni egyelőre még nemszeretném, meglátjuk mit tud az alapcsomag)
-
Chappy
tag
Heló!
Még egy kérdés akadt. A teló T-s, és ugye van az elején ez csodálatas cuccli, hogy belyön a logó, és sípol. Nost, ha esetleg nincs lenémítva a telefon (kikapcsolás előtt nem volt), nekem akkor se zenéljen. EZt root/romfőzés nélkül el lehet érni? Régi sony erricson stb. telókon a hangot ki lehetett kapcsolni az üdvözlőlogón. Y300-on is megoldható?Köszi előre is!
Üdv.
-
Chappy
tag
Heló!
A T-s Y300-amat próbáltam rootolni, az első hsz-ben ismertetettek alaján. "Cannot connect to camera." hibát kaptam, a .bat se oldotta meg (sőt, az le se futott). Kiszedtem supersuval a rootot, valamint próbáltam a gyári stock romot visszatenni (1. hsz-ben linkelt) -> update failed hibát kaptam kétszer is. Fogtam, factory reset, és a kamera megint ezt a "cannot connect to camera." hibát dobja. Mi lehet a baj? A kijelző jobb szélén a felső sarokban a pixelek is kicsikét elúcsusznak (járkálnak, nem fixen állnak). Remélem nem hardver hiba (nem ejtettem le, nem dobtam rá semmit, csak aztalon volt, napi szinten még nwem ezt a telót használom). Szóval egy totál T-s (vagy akár nem T-s) gyári állapot visszaállítására van valami tuti módszer? Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel?
-
Chappy
tag
válasz colonell #3320 üzenetére
Heló!
Akkro leírom a problémát és megoldását:
-probléma: nem ment a kamera, valamint a képernyő jobb szélén 3 mm-en kicsit volt csúszás, pixeltáncolás függőlegesen végig.Megoldás:
-újracsináltam az egész itteni tutorialt, csak nem kértem a power saver appot! Ennyi! Érdekes módon megy... Megint megpróbáltam power saverrel, megint ugyanaz a hiba Mindegy boldog vagyok, már megilyedtem, hogy a telnak lett fizikai sérülése (a kijelző széle miatt).Köszi a helpet! Unlock kód mennyi idő alatt jött meg egyébként? Ma kértem.
Sima factory reset után a root megmarad?Üdv.:
Csepi[ Szerkesztve ]
-
Chappy
tag
válasz colonell #3322 üzenetére
OK köszi nagyon jó. Lehet hogy csak valami más bezavart (pár éve mikor zte bladem volt, akkor is sok gondot okozott, hogy teljes android fejlesztőkörnyezetem volt, úgyhogy mindig másik gépről romoltam, ahol semmi fejlesztősdi nem volt). Most full backup ment titaniummal, akkor utána reset és már élezem használatra. (Egyébként root azért kellett, hogy sok szart kiöljem belőle). Aztá holnaptól meg már napi szinten ezt használom. Nagyon megtetszett a drága, kár, hogy értelmes használathoz takarítani kell valamint két óránként taskot ölni (task killer hátránya ide vagy oda, nekem így jobban megy, ugyanis koncentráltan megy a felszabadítás, nem pedig a gc vergődik).
-
Chappy
tag
válasz cobbler68 #3326 üzenetére
Ez aprobléma nekem iphone 3gs-sel, sőt, még a kitolós nokiámmal is fenn állt. És több ismerősöm is gyakran jár így (t-mobile). Mikor pl biciklizek, a telóra csak az sms jön, hogy kerestek. Szerintem nem a telefonnl lesz a hiba, mert tényleg sok helyről jön panasz (az iphone 5-nek vagy galaxy s 4-nek meg valszeg nincs ilyesmi belső hibája, az többszázezerért égő lenne). Próbáld ki, hogy fix helyen ülsz (legalább közepes térerőben), és hívogatsz/hívogatnak, úgyis problémázik-e. Egyébként az egyik egyetemi tárgyon a t-mobilos előadó azt mondta, hogy most náluk nagyon szorul a hurok, mert nagy a hálózat, csak volt egy "mindenkinek telefon" és egy "mindenkinek okostelefon és mobilinternet" robbanás, és hát a hálózatra meg nem annyi pénzt szántak, mint kellett volna. Koleszban nálunk ráadásul pluszba szar, mert 18 emeletes (bme schönherz), és pár éve vodafone erősítőket szereltek be, na azóta sokkal szarabb itt a T...
-
Chappy
tag
Heló!
Az Y300 stock romjában is olyan dialer van, mint a blade-ben volt, vagy akára "Dialer One" nevű app (számkijelzős keresővel talál kontaktokat). Tud valaki olyan appot, aminek ez a keresője ékezetes nevekre jól működik (az "Ágnes" névre kellene működni, de Ő betűre is jó, ha megy)?
Üdv.:
[ Szerkesztve ]
-
Chappy
tag
Heló!
Pár napja értesített a telefon, hogy van update. Jelenleg B173-ra végződik a build number, gondolom ez a firmware verzió. Egyébként T-s. Van rajta TWRP és ROOT. Hogyan érdemes updatelni, és mire, valamint honnan? Ha próbálom updatelni, reboot után a twrp jön be, nem tudom mit kéne csinálni, de ha újraindítom még működik. Köszi előre is a helpet
Üdv.
-
Chappy
tag
Heló!
Kb egy fél éve stock rom + root + nova launcher combóval használom a telefont. Már eléggé lassú szegényke, ezért keresem hozzá a megfelelő romot. Láttam elég sok van, meg van szavazás meg minden, de ez azért nem sokat segít. Arra nincs energiám, hogy 4-5 romot végigpróbálgassak, gondolom itt már többet kipróbáltatok, így szakértők véleményére lenne szükségem. Nekem olyan ROM kell, ami:
-nem lassú ha pl neten szinkronizál a telefon
-nem zabálja ész nélkül az akksit
-jól megy rajta: gmail, 1-2 kisebb app
-nem szaggat ha telefonálok/sms-ezek
-funkciói működnek (korábban pl voltak olyan romok, hogy nem volt kamera/bluetotth támogatás, ez nekem storno, igaz nem sokat használom)
(másra nem is használom a telefont, játék ilyesmi nem érdekel)Erre szerintetek melyik a legjobb? 4.1 kell hogy legyen, a többi mindegy, tényleg az a lényeg, hogy ne szaggasson, mert már lassan beleőrülök. Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok