- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsz
senior tag
válasz
#48201984 #3138 üzenetére
Fura hogy nem dobja be a három féle lehetőséget.
Most kerestem hogy hátha valahol be lehet állítani, hogy mindíg kérdezzen rá, de nem találom. - ez lenne a normális, ha lenne ilyen.Most csekkoltam:
Telepítőként csatlakoztatva, USB hibakereső mód ... feldobja a 3 féle lehetőséget és ott alul be van pipálva a mindig kérdezzen rá.
Közben babrálva a telefont megy a widget.Lehet meg kellene lesni, hogy a widget belső tárhelyre van telepítve vagy SD-re.
-
kareszm
tag
válasz
#48201984 #932 üzenetére
1. Használd az első MTP módot, ilyenkor nem válassza le a kártyát és mindkét eszköz "rálát". Valószínűleg az lehet a gond, amit írtál hogy Usb Storage módban leválasztódnak a tárhelyek, így ha valamelyik program beállítása azon van, nem fogja tudni elérni, így jelentkezhet anomália.
MTP módnál nem jelennek meg meghajtók betűjellel, hanem a windows Sajátgépen belül kell megkeresni az eszközt és arra kattintva láthatók a tárhelyek.(#878) urbanjozsi:
A Wifi alvó módot elég furcsán fordították le. Ugyanezen szövegek egy Samsung készüléken:
Wi-fi bekapcsolva tartása alváskor
- Mindig
- Csak ha a töltő csatlakoztatva van
- Soha (nagyobb adatkapcsolat használattal jár)Talán így érthetőbb miről van szó.
-
DS39
nagyúr
válasz
#48201984 #932 üzenetére
Android alapok: billentyűzet appot SOHA nem teszünk SD-re! (sem widgetet, és csengőhangot sem ajánlott, mert ha kiveszed az sd-t valami gyári zene fog helyette szólni)
+ ha gépre van csatlakoztatva minek használod? megcsinálod a fájlcserét vagy ami kell, aztán lecsatlakoztatod. utána újramountolja az SD kártyát és az oda telepített appok futni fognak. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
#48201984 #932 üzenetére
1. nem próbáltam, de ami SD-re van telepítve olyankor nem biztos hogy elérhető a rendszer számára
2. passz
3.nem videóztam még
4. Akksi nekem nagyon jól bírja, ma egésznap naviztam és még mindig megy.
Net, wifi, használat mellett 2 nap, ha 2G-re váltok akkor 3 is meglehet, ezt még nem próbáltam5. ez jelenleg nálam is így van, a statusbar-on ,illetve a lehúzhatón a widgetek fogják meg, azokat kilőttem, azóta nem laggol úgy.
Adreno-s gyorsítóm legutóbb a Blade-ben volt, a Nexus One-ban viszont PowerVX volt.
Itt a Huawei szúrt el valamit az Emotion UI-val, mert más launcherrel ezek a jelenségek csökkennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest