- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
antikomcsi #10884 üzenetére
Nálam tökéletesen futott, bár nem én toltam rajta. Igaz már letöröltem, a lányom játszott vele...
-
lacee90
tag
válasz
antikomcsi #10887 üzenetére
Ez fèr bele 512 mega ramba. Az meg a play hibája , hogy letölthetővè tette erre a kèszülèkre.
-
Bass
addikt
válasz
antikomcsi #10887 üzenetére
Hát azért nem gagyi ez a teló,nem tudom milyen samu de egy s3 vagy s4-el ne vegyük egy kalap alá. De egy Ace 3 színvonalát hozza,volt több samu telóm (pont egy ace-röl váltottam erre) Amúgy nézd meg a playen a hozzászólásokat ott több ennél jóval drágább és márkásabb telón sem indul a játék.Samsung egyébként sem tud ennyiért ilyen telót csinálni,vagy is tudna csak a neve miatt kérhet többet a gyagyi telókért is.Amúgy ha egy real racing 3 megy rajta akkor a go-nak is kellene. De add el és vegyél egy jobb telót.
-
Bass
addikt
válasz
antikomcsi #10884 üzenetére
Sokan panaszkodnak rá,már mint a játékra,biztos nem a telóval van a gond,nekem csak hang jött be és aztán kilépés.
-
r3nat0
csendes tag
válasz
antikomcsi #3152 üzenetére
A skypra kiadtak egy új frissítés és nem tudom hogy lehet kijelentkezni ha egy másik fiókba szeretnék bejelentkezni. Ti rájöttetek már hogy hogy lehet kijelentkezni? Van egy olyan hogy sign out de ezzel csak kilép :S
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
antikomcsi #3152 üzenetére
2.3.0 tökéletesen megy. Napi 40-50 percet használom.
-
sgergi
veterán
válasz
antikomcsi #3144 üzenetére
A Viberrel sok készüléken vannak problémák, nem ez az egyetlen.
-
Exian
addikt
válasz
antikomcsi #3144 üzenetére
"És pont azokkal akarnának kibabrálni, akik ezt az olcsó készüléket veszik?"
Naná. Valahol be kell hozni az extra profitot, ami elmarad egy drága készülékkel szemben
Persze ez csak vicc... de én próbáltam másik, igaz sokkal régebbi, gyengébb telefonon is Skype-ot is, Vibert is, mindkettő kvázi használhatatlan volt azon is, ebből gondoltam, hogy talán nem véletlenül... minden más progi, sokkal prociigényesebbek is vígan elmennek azon a telefonon is, skype meg főleg a viber majdnem halott. A Skype még úgy ahogy eldöcög.
-
NoMagix
addikt
válasz
antikomcsi #3077 üzenetére
Na ezt én is lecsekkoltam, tényleg ezt írja!
Viszont amin meglepődtem, hogy az átirányítás, ha foglalt és átirányítás, ha nem érhető el beállításnál már van egy T-s szám!?!?!
Nem tudom, hogy került oda, most felhívtam, de a megadott számon nincs kapcsolható előfizető!Ez nem lehet összefüggésben azzal a szolgáltatásukkal, hogy SMS-ben kapunk jelzést az elmulasztott hívásokról?Ezt lecsekkoltam most a céges Nokiámon, abban is ez a telefonszám van alapból beállítva, tehát azzal lehet összefüggésbenlaca54: [Software Data Cable ez nálam jól működik!
-
joiner007
aktív tag
válasz
ilyet még én sem láttam. Ügyfélszolgálatot hívd fel, ott látják mi a beállítás
-
saca23
aktív tag
válasz
Na elmegy a t az anyukájába akkor nagyon sürgösen reklamálj mert ez alabbol nem igy müködik.
-
PioDVD
senior tag
válasz
antikomcsi #3070 üzenetére
Regisztrálsz a T-nél, 2 perc és a honlaponletiltod az átirányítást másik 2 perc alatt.
-
saca23
aktív tag
válasz
antikomcsi #3070 üzenetére
Nekem is t-s simán variálhato bocsi bizti jo menübe jársz azt engednie kell hisszen szabadon állitható minden telon (beállitások összes , hivás, hivás atírányitás menüpont) ot kell lennie ha nem megy probáld kitörölni a számot ahova irányít mennie kel ezt a t nem tilthatja le.
-
saca23
aktív tag
válasz
antikomcsi #3067 üzenetére
Hello
Szerintem nèzd meg a hivás beállitásoknál ès ott tiltsd le az átirányítást ès csörögni utána hosszaban is. Egyèpkènt gyárilag be van állitva erre eövid intervallumra de ezen te állithatsz.
Amugy kèrdèsem mèg mindig melyik lancher takarèkosabb ram ügyileg szerintetek az apex vagy a nova? -
sgergi
veterán
válasz
antikomcsi #3067 üzenetére
Neked milyen problémád van még, amit nem írtam le az előbb?
-
davidsz
senior tag
válasz
antikomcsi #3060 üzenetére
T-nél megy.
Telenornál voltak ilyen bajok, de az nem telefon hiba ... tisztelt szolgáltatóhoz kellett bemenni és állítgattatni mindent.
Vodát passzolom. Ott iOS-alatt is gond. Így átirányítás letiltva. Csörög is egy fél évet. -
davidsz
senior tag
válasz
antikomcsi #3057 üzenetére
Beállítások/Hívás/Hívásátirányítás
Itt találod a lehetőségeket.
Ne csüggedj! Én is tegnap vettem, de már csak 1 gondom van, az akkuidő ... ezt is ki lehet küszöbölni (remélem) - ez olyan Androidos. Iphone 4 mellett ezen legalább megy a facebook
-
ducsidu
senior tag
válasz
antikomcsi #2966 üzenetére
Sajnos ennyire gyorsan nem fejlődik az alsó kategória. Kb. a 3 évvel ezelőtti csúcsmodellekhez hasonlítható.
Nincs mit!(#2967) whiskeys: Nem Gorilla Glass, de szerintem karcálló, GSMArena ritkán téved.
-
Bass
addikt
válasz
antikomcsi #2944 üzenetére
Nalam megy szepen,semmi akadas,sem rohangalastol sem forgaskor,igaz en megszabadultam a next launchertol mert 100-120mega ramot bekajalt :-D
-
ducsidu
senior tag
válasz
antikomcsi #2941 üzenetére
Nem teljesen smooth, néha "darabos", főleg forgásnál. Ezt csak 1-2 perc alatt szűrtem le, lehet, hogy máshol is lagol, de ez azért is lehet, mert én pl. Next Launchert használok, ami azért eszi a RAM-ot. Amúgy szerintem játszható így is, nem vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest