- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabszi.hu
csendes tag
válasz
zeon.hu #20085 üzenetére
Nekem kb. 1,5 éve volt ilyen gondom, talán még nem 852-vel. Autóval mentünk, ment az IGO, megérkeztünk a köztes célhoz, ott voltunk 20 percet, kocsiba vissza IGO indul, és nem talál pozíciót. Először szervizbe akartam vinni, ezért lepucoltam róla mindent, ráküldtem egy gyári állapotba visszaállítást, és azóta jó. Azt tapasztaltam, hogy időnként érdemes a GPS statussal letöröltetni az előzményeket, és frissen letölteni az AGPS adatokat, így hosszabb nem használat után hamar talál pozíciót.
-
Gabszi.hu
csendes tag
válasz
zeon.hu #19900 üzenetére
Ha egyszer elkezdett működni, akkor működik... egész addig, amíg abba nem hagyom a zenehallgatást. A probléma ott van, hogy a DTS bekapcsolt állapotban van (marad) a beállításokban, de a következő alkalommal, ha csatlakoztatom a headsetet nem működik, miközben a beállításokban továbbra is on. Ha ekkor a beállításokban off-ra teszem, majd visszakapcsolom, működik. Nekem szoftveres gondnak tűnik. Az autóban azért ezt a headsetet használom mert agybadugós, és kizárja a zajt, mert már halláskárosult lennék ebben az autóban
-
Gabszi.hu
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy a DTS headset mód miért nem működik alkalmanként? Ez alatt azt értem, hogy bár bekapcsolt állásban van, a fejhallgató bedugása után az esetek nagyobb részében nem teszi a dolgát. Kikapcs, bekapcs és jó. Nincs semmi jellemző ok, hogy mikor jó és mikor nem. Most 852 fw van, de ugyanez volt a korábbiakon is. A rendszer elég alap, semmi a hangrendszert befolyásoló app nincs, a headset is ugyanaz, szóval passz. Tudom, nem nagy probléma, de pl. autóban macerás a beállításokat molyolni, jó lenne valami megoldás.
-
Gabszi.hu
csendes tag
-
Gabszi.hu
csendes tag
Sziasztok!
A közelmúltban már megtörtént és most újra belefutottam egy érdekes dologba: a Swype+Dragon-ban egyszer csak nem működnek a hosszú érintéssel választható funkciók. Minden más Ok. Eddig nem találtam rá más megoldást, csak a reboot. Érdekes módon ilyenkor viszont a bekapcsológombra előjövő négy gombos (repülő, hangos, újraindít, kikapcsolás) sem működik, bár az érintést visszajelzi, de nem csinál semmit. Marad a bekapcsoló hosszú lenyomása, amíg ki nem kapcsol. Kérdés: meg lehet-e oldani a Swype problémát reboot/kikapcsolás nélkül? Egyáltalán valaki találkozott már ilyennel? A másik: az előzőekben leírt két kikapcsolás különbözik valamiben? A gépen B852 van, és egyébként stabil, problémamentes.
ezért is furcsa, ha valamivel gond van
-
Gabszi.hu
csendes tag
válasz
KKrisz751 #16831 üzenetére
Sziasztok... GPS status nálam is majdnem ugyanez... bármilyen helyzetben (függőlegesen tartott telefonnal, mintha fényképeznél) is jobban működik a (mágneses) iránytű mint normális (vízszintes, háton fekvő) helyzetben. A GPS iránytű OK. Szvsz, szoftverhiba. Amúgy fej felett nálam a kiírások is jók.
-
Gabszi.hu
csendes tag
válasz
zeon.hu #15067 üzenetére
Ok, bár nem valószínű, hogy megcsinálom, nem használom sűrűn ezt a beállítást, csak elsőre erre gondoltam amikor a dialer nem takarította ki az értesítősávról a nem fogadott hívásokat. Visszatérve a kiinduláshoz... mi okozta az újratelepülést? A lemerült akksi? Egyébként lehet, hogy hülye vagyok, de azóta mintha fürgébb lenne a rendszer
-
Gabszi.hu
csendes tag
válasz
zeon.hu #15063 üzenetére
Ez az köszönöm!
Arra nem emlékeztem, hogy a beállításokból jutottam-e el ide, de nem. Azonban emiatt az "újratelepülés" miatt nem minden működött úgy, mint korábban, és arra gondoltam, hogy hátha ezek a beállítások mentek el.
És még egy egyszerűbb kérdés: a hang beállításoknál az "Emelkedő csengőhang" működik esetleg valakinél? Kitkat alatt ilyen nem volt, most van, de nálam nem működik...
-
Gabszi.hu
csendes tag
válasz
zeon.hu #15061 üzenetére
100 feletti szám volt, ha jól emlékszem olyan 130 körüli. Az Értesítéskezelőt azt tudom mit csinál, a Biztonság-Alkalmazások hozzáféréssel ezt nem igazán tudom, itt jelenleg a Google Play áruház, Google Play-szolgáltatások, Gravity Screen és az Opera Max van (mind off állapotban). Amit én keresek ott a TeslaUnread volt meg talán a tárcsázó és talán még egy valami... kb. így nézett ki:
[link] -
Gabszi.hu
csendes tag
Sziasztok!
Régóta olvasom és hasznosítom az olvasottakat
, de a ma reggeli események miatt kérdeznem kell. Az történt ugyanis, hogy reggel teljesen lemerülve találtam a telefonomat, és miután töltőre tettem, bekapcsolás után egy fehér ablak jelent meg kb. valami ilyen szöveggel, hogy "alkalmazások optimalizálása... xx/yyy alkalmazás". Az xx lassan elment az yyy-ig majd elindult a telefon. Mintha frissítés lett volna talán, bár ilyet én nem indítottam el. Egyébként B852 fut már egy jó ideje a telón. Alapvetően változást nem észleltem, de pl. a fejlesztői módot újra kellett aktiválni, illetve azt a beállítást nem találom, ahol az alkalmazásoknak az értesítésekhez való hozzáférését lehet engedélyezni. Mi volt ez a reggeli történés és hol kéne lennie ennek a beállításnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest