- Google Pixel topik
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
válasz
Newlachka #3716 üzenetére
hát még az is lehet én nemtudom szóval a mobilkereskedes.hu -ról nem szabad venni semmit
végül is azt írja a kritériumokhoz hogy szabálytalan szoftverfrissítés
hátha ota-n frissítettem az szabályoshát meg jah a hardvert nem ölheti meg a hivatalos rom majd kíváncsi leszek mit találnak ki hogy mit csináltam vele
mert valamit biztosanporterocka hát a végén hibát nem ír de az értesítéseknél ugyanúgy ottvan a hibaüzenet
emui 3 mat meg biztos nem akarok rátenni így mert ugyse lenne értelme ha visszakel küldeni
de ami még gáz lesz ha ki is cserélik
én mnidenképpen szeretem a legújabb szoftvereket szóval ha kijön az emui biztos frissíteni akaromés ha megint így járok akkor XDDD
persze akkor már nem fogok csak úgy
de én igazából azt nem értem ha nekem pl a recovery kb a pc-n a biost jelentené
akkor mi köze van egymáshoz a különböző verzióknak ha leformázza meg újrarakja őket
meg ha már valaki függetlenítette akkor miért nem lehet felnyomni rá megint XDjah és egy tipp amivel mnodjuk megtudnám jelölni a telót mielőtt visszaküldöm ? (megkarcolni nem karcolnám meg XD)
azért hogy ha ezt küldik vissza tudjam fekete alkoholos filc pötty fekete telón talán még nem észrevehető nekik ha meg nem mossák
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.19
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő