-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zotya21 #3718 üzenetére
Számítógépen sincs másképp. Csak jóval egyszerűbb helyrehozni a hibákat.
Ott is ha frissítesz, attól az még Windows marad. Ha meg letörlöd, akkor újat kell helyette feltenni. Wipe nem törli a redszert, csak az felhasználói adatokat, beállításokat, egyebeket.
Amúgy nyilván sokkal egyszerűbb lenne a helyzet, ha minden telefonhoz járna egy DVD, ami a gyári teljes szoftvert tartalmazza, és ha gond van akkor csak vissza kell másolni és kész.
KKrisz751:
Pécsett más telefonnal találsz 4G -t? Nyár óta nem voltam már lent, nem emlékszem...szende_robi:
Én ha jól emlékszem neki 1 év garanciája van, tehát biztos nem gyári.De gyári esetében is gyanítom, hogy nem pontosan erről van szó, vagy kb. Angliába szól, ahova el sem fog jutni a készülék javításkor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Nyaralás topik
- Kuponkunyeráló
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Építő/felújító topik
- Vicces képek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest