-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz
Jumbozorz #3005 üzenetére
U11+ totyik! Folytassuk ott, sok képpel és tapasztalattal, sértődés nélkül.
-
ferob
őstag
válasz
Jumbozorz #2989 üzenetére
Ha a közelből vagy a gyártótól szeretnéd, akkor sajnos olcsóbban nem igazán fog sikerülni, misen egyéb esetben a külföldi oldalak lehetőséget nyújtanak az olcsóbb beszerzésre.
A lezárási képernyőre se kirakni, se bármi egyebet eltávolítani nem lehet, egyedül az értesítéseket lehet testreszabni.
-
22darti
csendes tag
válasz
Jumbozorz #2986 üzenetére
Szia,
köszönöm a választ.
Kedvencek csoport valóban van, én nem is erre gondoltam, hanem korábban én a gyorshívást úgy oldottam meg, hogy létezett egy kedvencek widget, amit kiraktam az egyik üres oldalra a kezdőképernyő mellé, és innen egy kattintással a fényképre működött a hívás azonnal.
Sajnos úgy látom ez a widget az U11-ből hiányzik, vagy csak én vagyok béna
Mindenesetre találtam valami külsős appot, aminek van ilyen widget funkciója, csak jobb lett volna ha a HTC-nek van saját megoldása erre. Ennyi.
A biztonsági mentés kicsit zavar, mert eddig meg lehetett adni, hogy azonnali biztonsági mentést csinálok, vagy automatikust.
Itt most csak automatikus van, de azt sem nagyon látom hogy működik-e vagy sem.
Engem kicsit zavar, ennyi. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
Jumbozorz #2926 üzenetére
UPS futárokról ne beszéljünk
most otthagyta a recepción a csomagomat mindenki szeme láttára. múltkor az OP5-öt meg csak odaadták az első random embernek akibe belefutottak az irodában
a tok nekem tetszik, kényelmes fogni nagyon, de majd hétvégén ha haza megyek ott vár az egyik tok amit megrendeltem hozzá, valszeg azt fogom használni, mert fura érzés hogy az oldalán nincs védve (bár legszívesebben tok nélkül használnám)
(#2925) Varoz: hát ez még inkább jogossá teszi, hiszen beszéltek össze vissza, és most csakúgy kiküldték a telefont
(#2927) kano: kamerában ez mindenképp jobb. igazából azt mondom, hogy ha megengedheted magadnak, ez a telefon többet tud nyújtani mint az. persze sok változó van, majd este összehasonlítom őket
egyelőre nem sokat fotóztam vele, csináltam egyet az előbb az utcán, és nagyon jó lett. kb a kép világosabb lett mint a valóság, amit OP kamerája nem tudott. az én fotóim 99%-a az az, hogy boltban vagyok és fotózom a dolgokat hogy mit kell vásárolnom. abban az OP nagyon jó volt, mert azonnal tudott fotózni, és az eddigiek alapján a U11+ is nagyon jó (szóval nekem egyelőre bejön).Az egyetlen dolog a kamerával kapcsolatban az az, hogy mikor próbáltam az irodai asztalomon fotózni valamit, hirtelen átváltotta a színeket, és nagyon durván beszaturálta a képet. még utána nézek hogy Google Camera mennyire működik vele, mert lehet hogy jobb az (ha már ugyanaz a modul).
jelenleg 80% az akksi, 1 óra SoT, Spotify datán extreme quality mellett folyamatosan ment, és kb 20 perce nem a fülesről szól hanem hangszóróból (a music mode nagyon jó)
nem tudom hogy ez mennyire off topic az U11 topicban, mert a +nak nincs sajátja, de beraktam arra, engem emiatt ne bannoljon senki
-
ferob
őstag
válasz
Jumbozorz #2850 üzenetére
Elég sok sebből vérzik ez a hozzászólás, mert az általad bemásolt részlet az U11 Life modellre vonatkozik, míg feltételezem, hogy te az U11+-ra vársz inkább, valamint az, hogy az Egyesült Királyságban mikor várható a rendelések kézbesítése, az a magyarországi címre történő megrendeléskor elég keveset számít, továbbá a rendeléseket még mindig az írországi Digital River teljesíti és nem egyszerű postai feladással, ami eléggé körülményes és bizonytalan volna, hanem megbízhatóbb futárszolgálat igénybevételével.
-
Yeffy
veterán
-
f3rdzs0
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen egeret válasszak?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Nyaralás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest