Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
Makk Marci #25701 üzenetére
Nem igazán. Az a biztos, igaz lassú.
-
mpierre
veterán
válasz
mikesgabor #25507 üzenetére
Az Anker aksi egész jó, noha alig nagyobb, mint a gyári. Nekem bevált. Többet bír, mint a gyári. Ebbe azért az adott romot, kernelt is bele kell számolni szerintem. (ViperS 2.0.3 van a telón, alap kernellel és nincs tuning.)
-
mpierre
veterán
válasz
Krisztian156 #25088 üzenetére
1., Gugli alap alkalmazások, mint play, gmail, stb.
2., Igen. -
mpierre
veterán
-
mpierre
veterán
Mivan, mivan, mivan???????
Egy kicsit nem figyelek oda és máris robbannak ide be a romok? Cíííííp! Ez (szezso romja) XE-re felmegy, vagy egyelőre ne erőltessem? Az XDA-sal még várok. Ha kilép a kamera bugból, akkor megy fel.
-
mpierre
veterán
válasz
randras_83 #23201 üzenetére
Arra meg honnét jöttek rá?
-
mpierre
veterán
válasz
randras_83 #22774 üzenetére
Kv kéne néked...
-
mpierre
veterán
válasz
randras_83 #22707 üzenetére
Osztán honnét?
-
mpierre
veterán
válasz
BlackTreff #22421 üzenetére
Na mire írtam, volna, hogy ne gemkapcsozz, addigra bőven megoldottad.
Milyen ez a Revelation 1.0.0 rom? Gördül szépen?
-
mpierre
veterán
válasz
BlackTreff #22417 üzenetére
Ne add fel. Nekem is a sokadikra sikerült csak, de megéri.
-
mpierre
veterán
válasz
randras_83 #22373 üzenetére
Dettó.
Az a pakk már nem kapható sehol. Tudtommal. -
mpierre
veterán
válasz
rone003 #22339 üzenetére
Ezt igazából mindenkinek magának kell kisakkoznia. Meg telefontól is függ.
ViperS 1.6.3 + bricked kernel nálam hiba nélkül fut, szalad (tuning nyista, illetve a gpu gyorsítás van csak bekapcsolva). Eddig 2× nyavalygott a clean master, hogy mintha kevés lenne a memó és dobáljak ki egy-két dolgot (cache). Ami fixen megy a sense mellett: taptu; viber; dropbox. Fb nincs, és nem is lesz.
-
mpierre
veterán
válasz
kaciokos #22260 üzenetére
Ha nem tudod visszarakni a gyári ROM-ot szervizeltetés előtt, akkor buktad a garanciát. Kivétel, ha úgy megmurdel, hogy semmi nincs. Csak tégla.
Amíg bootloader van, addig vissza tudod rakni a gyári romot. Rizikó. Ha zavar, akkor várd ki a gar végét és utána romolj. (Így most érdekes a szókapcsolat, de....
)
-
mpierre
veterán
válasz
Gabe Grand #22183 üzenetére
Ezzel sikerült nekem.
-
mpierre
veterán
válasz
randras_83 #22036 üzenetére
Ha lehet - jogszab szerint
- akkor igen.
-
mpierre
veterán
-
mpierre
veterán
válasz
zho-lee #21905 üzenetére
ViperS-nél ha abba a mappába berakod a csengőhangot, akkor az működni is fog. Bármelyik megoldás esetében. Hívócsoporthoz rendelt, személyhez rendelt, vagy általános is.
Nekem a legutolsó, még nem JB rom van fent. ViperS 1.6.3. Tán a default kernellel és minden oc nélkül.
Tényleg a kernelt hol is tudom megnézni?
-
mpierre
veterán
válasz
randras_83 #21756 üzenetére
És ezt hogy is követted el?
-
mpierre
veterán
válasz
zooltan567 #21709 üzenetére
Milyen rom van a telefonon?
-
-
mpierre
veterán
Érdekes dolgot vettem észre. A teló jobb alsó sarka nyikorogni kezdett, majd hosszabb vizsgálódás után kiderült, hogy a üveglap kívánkozik le a telefonról. Legalább is úgy tűnik. Gari? Gondolom nincs más megoldás.
-
mpierre
veterán
válasz
randras_83 #21011 üzenetére
Nincs auton. 1/3 fölé van állítva fixen, a proci 1512 max, meg 3xx ha nincs feladat.
-
mpierre
veterán
Két nap vipers 1.6.3 használat után, nagyon korrekt az akksi használata. Ondemandra állítva az alap kernelt ami jön vele (bricked talán...? semmi tuning, alapon is kellően gyors a teló) nagyon jó üzemidőt produkál. Napi ~1,5 óra wifin, folyamatos 3G, telefonálás, repgép mód soha. Adatot csak wifin letöltve. 80%-ról mostanra érte el a 9%-t. Ezt a két napot az alap akksival hozta ki magából.
Eddig jó.
-
mpierre
veterán
ViperS romnál nem tudja valaki, hogy az óra betűtípusát meg lehet-e változtatni? Ez a vékony - alapból ez van - nem igazán tetszik, bolddal lehet jobb lenne.. A sense témákat már néztem, de ott nincs ilyen, csak a vipers dark téma, de ott fekete alapon szürkével írja ki, nem pedig fehér alapon feketével.
-
mpierre
veterán
válasz
lacacesc #20915 üzenetére
Elsőre - szerintem - tegyél fel egy ruu-t. 3.33.xxx.xxx-t. Az tudtommal frissít mindent, mert ezekhez a romokhoz 3.33.xxxxxx fw kell, meg egy újabb radio is.
Valszeg az okozza gondot, hogy régi fw van fent. 2.3.x, a hozzá való radioval, arra simán felmegy a cm9 és hiba nélkül működik.
Milyen radio van fent? (Teló kikapcs, majd power + volume le gombokkal bootloaderbe belépsz. ott kiírja.) -
mpierre
veterán
válasz
lacacesc #20912 üzenetére
Érdekes. Nekem is htc__044 a telefon cid-je és simán frissült wifiről a legújabbra, bár nekem már eleve ics-sel jött a telefon. Ha jól tudom, akkor ics előtti romról csak az exe-s telepítővel feljebb mászni.
Amúgy ne bánd. Sajnos a gyári ics elég lassúcska volt. Pontosan emiatt váltottam 2 hét után custom - vipers 1.6.3 + default kernel + zéró tuning - romra. Ég és föld a különbség, ha zongorázni tudnám a különbséget....
-
mpierre
veterán
Aljas, önös érdekből, jól megfontolt UP..!
-
mpierre
veterán
válasz
PTomi92 #20826 üzenetére
Még nincs, de most rendeltem. Majd beszámolok.
lacacesc: Nem tudom még. Sajnos az angolom hiányos. Az xda fórumtól nem lettem sokkal okosabb és ugye nem szeretném téglásítani a telót.
Én nem cwm-t tettem, hanem 4ext-t (már ha recoveryre gondolsz...). Mivel 1.29 hboot volt rajta és a kgs utility nem segített, így ezt használtam. Simán - a drótos trükk miatt nem elsőre - sikerült az s-oof, meg a root is. Kontrol macival meg a 4ext reco-t választottam, mintha az több romhoz lenne alap feltétel, meg jobban is használható.
-
mpierre
veterán
A'sszem magam is áthurcolkodom ide.... Az Xe totyik elég szerény látogatottsággal bír.
Keresgélek egy jó romot, eddig s-off, root, ext4 recovery megvolt, de gyári romon vagyok titaniummal kigyomlálva. A teló ázsiai piacra szánt, de sebaj, majd kap egy supercid-t.
Eddig ViperS, meg a Sense-O-Maniac tetszett így leírások, képek alapján. Amikre - hiányos angol tudás okán - nem találtam választ:
Bármelyik romot is nézem, a telón újabb fw van fent. Rakjak fel egy régebbit, vagy jó lesz a meglévővel is?
Mire kell a ruu telepítés? Szükséges megcsinálni, ha fentiek közül bármelyiket is választom?Amit nem értek leírásból se, az a kernel. Miért is kell / javasolt cserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest