- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz
sgs123456 #24065 üzenetére
Azért tegyük tisztába a kérdést, van egy 2011-es telefon aminek a terméktámogatása megszűnt a 4.0.3-mal és Sense 3.6-tal, ehhez képest jelenleg futtathatsz rajta 4.1.2-őt Sense 5-tel, mert van pár ember akinek van arra fölösleges energiája, hogy ingyen és bérmetve támogatja a telefont.
Ezek után "leszarozni" szerintem gáz. Ilyen esetben akkor maradni kell a stock 4.0.3-on...A Skyperól meg annyit, hogy nálam nem vált be fagyott stb...ennyi, nem is használom.
"És ebben semmiféle ellenségeskedés nem volt még mindig! Csak egy kicsit feldühített a kommented. Ennyi."
-
kaciokos
őstag
válasz
sgs123456 #24070 üzenetére
Szerintem randras_83 sem téged akart bántani, csak a Skype-ot szidta. Akárcsak te, én is rendszeresen használom, sőt, azon kevesek között vagyok, akiknek bejön az új 4-es felület, de tényleg vannak hülyeségei, nekem pl. még mindig 4.0-ás van telepítve, mert az azóta kijött két 4.4-es verzió Sensation XE stock ROM-on a háttérben egyszerűen elhal, annak ellenére hogy a fenti állapotsorban aktívnak jelzi magát, és emiatt nem kapom meg az üzeneteket, ami a program egyik fő funkciója, szóval távolról sem hibátlan.
Szóval a kritika nem neked szólt, hanem a Skype-nak, ezért szerintem ne vedd magadra... Písz, láv, korsósör.
-
zho-lee
addikt
válasz
sgs123456 #24065 üzenetére
Nem sértődés, csak válasz:
Azért használom a f.o.s. zoopert, mert én azt szoktam meg, azt szeretem (mint te a skype-t). <-- ez egy PONT!
Ráadásul többször írtam, hogy azért fontos nekem, mert a play-ra fejlesztek vele..Örülök, hogy emlékszel, hogy ez az alkalmazás fontos nekem, csak egy kicsit nem örülök annak, hogy ebben az összefüggésben tálaltad.
Azért, mert számodra nem megfelelő választ kaptál, nem értem, miért ezt hoztad elő éppen. -
randras_83
addikt
válasz
sgs123456 #24053 üzenetére
szerintem azért egy f.o.s. skype miatt nem kellene kukázni az első Sense5 romot...
minden ellenségeskedés nélkül.
A skype már rég óta szar, sima 4.1.2 alatt GSII-n sem megy értelmesen, én fel sem raktam a nexus-ra. van helyette viber vagy line, amik sokkal jobbak szvsz.
Amúgy nekem Inspiration alatt is szarakodott, ami valljuk be egy elég stabil rom. -
kaciokos
őstag
válasz
sgs123456 #23810 üzenetére
Fura. Nekem stock ROM-mal szar, és jópár egycsillagos bejegyzés van a Store-ban, többségük arra panaszkodik, amire én is, szóval a probléma nem egyedi.
Más. Kérdés Revelation használóknak: ha PC-re dugod, látszik rendesen meghajtóként (pl. E: ), vagy csak a hülye új módon, mint média eszköz?
-
zho-lee
addikt
válasz
sgs123456 #23765 üzenetére
Az jó akkor...
Nekem kamera miatt fagyott, pedig a focal törölve volt akkorra..
Akár fotót készíteni, akár galériából küldeni akartam képet, úgy lefagyott, mint annak a rendje..
Ha ki tudtam nagy nehezen lépni, a kamerához nem lehet csatlakozni hibaüzenet jött..
Random fagyások.. de szerintem ez főleg a Viber-től jött.. nem tudtuk kideríteni
Reboot-os megoldása volt csak..
Más, a tango, voxer, a whatsapp, skype ment gond nélkül. -
zho-lee
addikt
válasz
sgs123456 #23763 üzenetére
Igen, ez így van, pláne a mostani verziókban.
De az első sem volt sokkal rosszabb..
Tényleg, meg van valakinek, ha jól emléxem 2013.aug.18-i verzió -az első?
Ja, sztorno..meg lesz azAkkuidő, kamera, néha a hangok, viber, zooper.. más baja nincs, amúgy kis megszokással mindennapi használatra szuper!
-
kokler
aktív tag
válasz
sgs123456 #23753 üzenetére
4.3-at használok már egy hónapja és csengőhang probléma nem volt, egyedül a hivás közbeni hangerővel van gond állandóan - nagyobb, akár maximum hangerő valóságban és közben minimumot mutat a kijelzés.
14 napos uptime van jelenleg és nagyon zsírozott villám hatása van -
zho-lee
addikt
válasz
sgs123456 #23746 üzenetére
Szia!
Nálam Albinoman romjai közül a 4.2.2 szuperált jól, a 4.3-asok közül ugyanaz, mint randras_83 fórumtársnak, a Sultanxda.
De...
A 4.3 romban lévő kamera apk el volt távolítva, mégis előfordult, hogy pl a viber lefagyasztotta a telefont, ha fotót akartam csinálni/küldeni, vagy a galériából küldeni..
Ami nagyon fáj, mert folyamatosan készítek widgeteket, a zooper nem megy egyik 4.3/4.3.1 alatt sem.
Nevezetesen az a baja, hogy a bitmapot nem tudom beletenni a widgetbe (png, jpg) -egyből kilép a zooper (nem fc)
Viszont most gyári romom van, és megy minden rajta, a kamera is, zooper is.És mindent el tudok olvasni, mert olyan lassú, hogy szótagolva is megy, nem kapkodja el a váltást
-
randras_83
addikt
válasz
sgs123456 #23746 üzenetére
De picit áron alul ment el, viszont az egyik barátomhoz került, szóval ő is örült nekem meg lett Nexusom, szinte win-win helyzet volt.
Amúgy az android1-7 féle romnál mi a baj a fényképezővel, annyira nem rosszak a képek, 4.2.2 alatt siralmas volt, ja és a Skype egy F.O.S. szvsz nem szereti a JB-t, én nem használom, de pl párom stock GSII-ét úgy be bírja fagyasztani, hogy gyönyörű stoc 4.1.2-vel.
Én a végén 4.3-at használtam - android1-7- félét és teljesen jól működött, még az akksi sem merült jobban mint a korábbi sense-es romok alatt, bár nem is volt nagyon ideje, mert elég gyorsan dolgozott a srác és volt mit flashelni, meg volt linkem a beta romokhoz.
-
zho-lee
addikt
válasz
sgs123456 #23736 üzenetére
Úgy néz ki sajnos..
-
szezso15
addikt
-
-
enginev3.0
félisten
válasz
sgs123456 #20329 üzenetére
Speciel a testreszabhatosag engem teljesen hidegen hagy, mindig az alap htc sense skint használom, venomhubban pedig max a kernel csere érdekelt mert minden nap úgy sem fogok más ikont, meg betutipust állítani, főleg hogy a legtöbben nem is ment az ő ű betű, És a legtöbb fellelhető ikon ronda volt.
Viszont az elegancia nálam és pár embernél picit gyorsabb, akksiidoben pedig megvan a jónak mondható 2.5ora
-
enginev3.0
félisten
válasz
sgs123456 #20314 üzenetére
Speciel itt többen mondták hogy gyorsabb, és szerintem is, fürgébben nyitja meg az appokat. Bár jobban eszi az akksit mint a vipers szerintem.
De azt egyikre sem mondhatom hogy egy idő után belassul, régen vipers lassult, de az 1.5 ami nekem sokáig fent volt, az végig egyenletes működést produkált. De ahogy írtam, szvsz az elegancia picit gyorsabb.
-
randras_83
addikt
válasz
sgs123456 #19941 üzenetére
Én ebay-ről rendeletem anno és ötezer pár száz ft-ban megvolt az akksi...
Amúgy amazon tényleg szívás ebből a szempontból, mert elsőre én is azt néztem ki...@(#19950) Beaumont: az csak a bootloadert unlockolja, de az nem szükséges az S-OFF-hoz. Ha a HBOOT-od 1.2x akkor csak a drót marad, de az se para...
-
Kamikazeman
aktív tag
válasz
sgs123456 #19911 üzenetére
Onnan csináltam, csak az ide [link] dob és ott az 5.0.2-es letöltési linkje nem jó. Vagy vmit nem értek pl. hogy a fastbootban hogy kell flashelni az .img fájlt?
Felmásoltam a gyökérbe a recovery.img fájlt, majd
HBootban belépve bemegyek a fastboot menübe és aztán....?Akkor az S-OFF-om jó lett?
Közben megnéztem a cid-et(nemtom mihez kell még, de olvastam vhol, hogy kell) CID_044. Ez miért fontos?
-
Gh0sT
addikt
válasz
sgs123456 #19906 üzenetére
Egyelőre Hypernonsense-el próbálkozom.
Amit eddig sikerült elérni:
1. felraktam a romot, elindult a telefon, láttam az asztalt, az ikonokat, de folyamatosan összefosta magát.
2. csináltam egy factory resetet, most eljutok addig, hogy beírom a pin kódomat, aztán fekete képernyő, csak a töltöttség jelzőt látomÖsszegzés: pozitívumként értékelem, hogy legalább félig bebootol a telefon, gondolom ez még kezelhető és nem lett tégla belőle.
-
randras_83
addikt
válasz
sgs123456 #19765 üzenetére
Ebben úgy van, hogy elhúzod a borít, raböksz a szolgáltató nevére és bedobja a quick settings-et. Illetve tweaksben be tudod állítani, hogy mutassa, ha nincs értesítés.
Nálam nevetségesen keveset vesz az akksiból, ha csak fekszik az asztalon a teló, ha jól emlékszem 1,5% vagy annyit se. Ha nyomkodom akkor persze igen de az se sok.
@enginev3.0:ezt én is elfogadnám
-
randras_83
addikt
válasz
sgs123456 #19706 üzenetére
van benne, ha egyre gondolunk, sokkal jobb mint a viper szvsz.
kiforrottabb, bár a chrome bugos, de van OTA nekem tetszik nagyon!
és a 2.3.1-sem lassult be, ellenben a viperrel. Akksiról még nem tudok nyilatkozni, de ha annyit hoz mint a 2.3.1-akkor az már simán jó. de szerintem többet bír.
-
szegto
senior tag
válasz
sgs123456 #19703 üzenetére
Én nem igazán találtam.
Van Leedroid Tweak 1.0, az alap dolgokat be lehet állítani benne, de aztán ennyi.... valamint quick settings ha a szolgáltató szövegére rányomsz akkor átvált.
Én a themed verziót tettem fel, egész pofásan néz ki, legalább valami változatosság.
Elsőre k*rva gyors, eddig eléggé bejön, remélem így is marad.
Előtte Viper volt de a végére már eléggé belassult.
Nemsokára kiderül hogy ez hogy bírja..... -
csikoszo
csendes tag
válasz
sgs123456 #19400 üzenetére
Ez a sárga kiírás nekem kínai
Ezt hol találom?
Még egy kérdésem lenne:
Azt kéri, hogy kapcsoljam be az USB debugging opciót, mert különben baj lesz, nagy baj
Bekapcsoltam és még utána is kiírja. Milyen baj lehet belőle?Ja, még egy...............a kényszerített mentés hol van?............Sorry az értetlenkedésért, de még nem használtam a TB-t.
-
Kiss67
senior tag
válasz
sgs123456 #19078 üzenetére
Üdv.
Én is megcsináltam hogy megnéztem az ikonokat 4x4 ben aztán meg 5x6 ban az asztalon.
Talááán van némi változás, de nem mernék rá mondani biztosat.
Én örülök hgy neked ilyen jó szemed van, nekem már olvasószemüvegem.....
Lehet hogy van változás.
De volta képpen csak az 5x6 elrendezés miatt , azt meg akkor vissza kell állítani , ugyis csak az app drawer-ben ér valamit.
Akkor be kell érni a 4x4 -el. -
Zirowe
nagyúr
válasz
sgs123456 #19033 üzenetére
Azért normális esetben rejtett hibákért szoktak felelősséget vállalni a normális eladók, akik pedig nem, azoknak vaj van a fején, és nem kell tőlük venni semmit.
A te motoros példád például egy hatalmas kártérítési perrel végződne.Másrészt pedig itt nem erről van szó, mert a telefon gyári állapotban van, és köztudott hiányosságról van szó, nem pedig hibáról.
-
randras_83
addikt
válasz
sgs123456 #19033 üzenetére
azért ez nem ennyire egyszerű...legalább is az autónál, de a "kolléga miért nem kér itt segítséget..."
Szerintem egy tiszta install meg egy format sd-card megoldaná a nyűgjét.......És szerintem ezzel formázzon:
https://www.sdcard.org/downloads/formatter_3/
szerk.:elfelejtettem szerkeszteni...sorry
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest