Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Köszönöm szépen srácok! Örök hála és köszönet!
-
hajbel
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat! Tudnátok ajánlani egy romot ami gyors és hasonlít a stock sens-hez?
-
hajbel
addikt
Sziasztok! Olyan bajom van, hogy a haveromnak a bootképernyő után elsötétül a kijelzője. A 4ext recoverybe belép. Szerintem a bootloader nyitva van, előtte is custom rom volt rajta. Az lenne a kérdésem, hogy telepíthetem-e sd kártyáról az új romot, wipe data/factory reset és wipe cache+dalvik után? Valahol olvastam, hogy ilyen esetben valamelyik nagyon veszélyes lehet, de ez már régen volt. Köszönöm a segítséget előre is!
-
hajbel
addikt
válasz
Krisztián156 #25209 üzenetére
Kösz a degítséget fiúk, de az a baj, hogy nem bootol be a rom, ezért nem tudok apk-t telepíteni.
-
hajbel
addikt
Sziasztok! Egy haveromnak unable to mount sd card problémája van 4ext-ben. Tegyek fel új cwm-et, az megoldja. Egy másik hülye kérdés... Win 8.1 alatt nem ismeri fel a gép a telefont és sehol sem találtam rá drivert. Nem nagy tapasztalatom van a témában, sensationnel pedig még annyi sem. Bocs a sok hülye kérdésért. Rákeresetem a válaszokra a fórumban, de nem sikerült megfejteni a kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest