- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Dávid01 #18599 üzenetére
Beállítások - hely - gps műholdak
(#18594) T0rnad0@ ajjajjj eddig nagyon jó, akksiidőben is ott van, legalább is 2.5 órát simán bír mint a többi sense 4 szóval eddig okézsoké.
Ha azt veszem hogy a Sense a leg erőforrás igényesebb, akkor a HTC végzi a legjobb munkát optimalizáltság terén, de ez talán nem is volt kérdés. Csak egy videót kell nézni HOX vagy HOS-ról, amin alapból sense 4 van.
Most már nagyon várom a 4.1 androidot vagy még az felettibbet, mert elvileg csak gyorsabb és gyorsabb lesz)
-
Murder
tag
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Dávid01 #14335 üzenetére
Van is direkt ilyen alkalmazás a Play-en. WiFi File Transfer PRO
-
-
CrAck69
senior tag
válasz
Dávid01 #11428 üzenetére
Hali, nekem sem működik a HTC gyári megoldása.
De van egy jó kis program [link] ami ugyanazt tudja... van egy webes felülete és azon is meg lehet csörgetni a telefont, üzenetet lehet küldeni és törölni lehet a tartalmát..
A telefonon még el is lehet rejteni az ikonját és csak a telepített alkalmazásokban láthatod, hogy fel van telepítve.
Nálam működik a cucc. -
davidcsaba93
aktív tag
-
Nikk
senior tag
válasz
Dávid01 #4588 üzenetére
Zsír lesz a SSE is. Mondjuk érdekes, hogy beats füleseel reklámozzák, meg, hogy beállt a szponzorok közé dr.Dre... Mondjuk hangzásban ennél jobb telót még nem hallottam. Nem véletleül csattintották bele a Dolby/SRS supportot. Jelenleg ez az egyetlen teló ami támogatja és az az igazság, hogy nagyon sokat segít a külső hangszóró hangzásán, meg úgy az egészen... Ezért külön hála a htc-nek, mondom ezt mint zenebuzi...
-
mizu
aktív tag
válasz
Dávid01 #4583 üzenetére
Utánagugliztam és semmi újabb infó róla. Hirtelen azt hittem, hogy ez a special edition sok pontban tér majd el az eredeti telótól, de nem. A proci lesz gyorsabb és a belső tárhelyet dobják meg egy lapáttal. Persze ehhez nagyobb akksit is adnak, ami érthető - tekintettel az új 2 magos dög többet zabál majd. Abban bízom, hogy az az ~1700 mAh-s telep a régi Sensation-be is bepattintható lesz, így picivel több kraftot préselhetünk ki a telefonból.
A death grippel szerintem nem foglalkozik a HTC... -
kokler
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest