- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTreff
tag
válasz
mpierre #22426 üzenetére
Igen, eddig nagyon pörög és semmi gondom nem volt vele, mondjuk még kevés időt volt fent ahhoz, hogy véleményt mondjak róla, de nagyon pengének tűnik!
És ráadásul jó a videózás is, sőt képeket is lehet készíteni közben!
Szóval érdemes kipróbálni!cyber86: Nekem semmi gondom vele, pörög rendesen!
htc07: Én pont annak örülök, hogy közel van a gyári verzióhoz, személy szerint utálom, ha egy ROM szarrá van moddolva!
-
BlackTreff
tag
válasz
mpierre #22419 üzenetére
Nem az bajom, hogy próbálgatni kell, hanem hogy nem tudom, jó-e egyáltalán a célszerszám, mert lehet, hogy nem is jó az egész és így próbálgathatom reggelig! :S
Egy gemkapcsot használok, csak az a baj, hogy szigetelőszalagom most nincs itthon így, ragasztószalaggal körbetekertem úgy, hogy a gemkapocshoz még hozzá sem kell érnem, szóval így működnie kéne, nem?
-
Levmen
tag
válasz
mpierre #22256 üzenetére
Minden gyári rajta. Nem tuningoltam.
Véletlen szerűen villog a kijelző játékoknál. Főleg a nagyobb teljesítményű játékoknál. pl: CSR racing.
(játszom, a játék megy, a kijelző és hang elmegy 1-2 másodpercre és visszaáll, de közbe megy a játék) Elég érdekes jelenség. Csináljak egy gyári visszaállítást? Amit nem szívesen csinálnék, mert akkor minden adatom elvész
-
pap
senior tag
válasz
mpierre #21943 üzenetére
Még egy másik askival ki kéne próbálni hátha csak az szar t be, mert már 1,5 éves és eléggé gyengus volt.
Ha alaplap szart be akkor még nem úszik el a gari. Amennyiben meg a tápegység szart be akkor van csak gáz ,mert cserélik, és után látszik ,hogy tört rom volt rajta. -
randras_83
addikt
válasz
mpierre #21762 üzenetére
JuopunutBear HBOOT volt rajta, ami még az S-OFF során került fel rá. Ráflasheltem egy 1.29.-HBOOT-ot a KGS Utility-vel, aminél volt egy kis gubanc...
log:
" sending 'zip' (14228 KB)... OKAY [ 3.054s]
writing 'zip'... INFOzip header checking...
INFOzip info parsing...
INFOchecking model ID...
INFOchecking custom ID...
INFOstart image[hboot] unzipping for pre-update check...
INFOstart image[hboot] flushing...
INFO[RUU]WP,hboot,0
INFO[RUU]WP,hboot,100
FAILED (remote: 90 hboot pre-update! please flush image again immediately)
finished. total time: 9.591s
"
Ezek után fastboot-tal újraflasheltem, majd az újraindítás után már a szokásos HBOOT fogadott.
Aztán jött a régi CID visszaírása, meg a megfelelő RUU.De komolyan mondom, tök vagány ez a gyári ICS, csak néha kifut a ramból.
-
mira72
őstag
válasz
mpierre #21254 üzenetére
Üdv!
Kicsi help kellene.
Ma kaptam egy ilyen telót.
Most valami ilyesmi van rajta:Android ver.
4.0.3HTC Sense ver.
4.1Szoftverszám
ViperS 1.2.1HTC SDK API level
4.23HTC Extension ver.
HTCExtension_403_1_GA_20Kernel verzio
3.0.36-Bricked-3.0.v1.36-gef905db
showp1984@jarvisgondolom ez nem gyári rom, azt látom h rootolt, gondolom recovery is lehet rajta
érdeklődnék h esetleg újabb? jobb? stabilabb? rom nincs-e rám mert mielőtt belakom feltenném.
meg ha külön kell hozzá kernek
melós a teló, stabil cucc kelleneroot mindenképp kellene, OC se ártana.
ha valaki tud segíteni, légyszi linkeljen be ilyent.
köszi.
G -
i.s
tag
válasz
mpierre #21003 üzenetére
Én vipers-ről váltottam pár napja vissza az elegancia romra. Bosszantott hogy az elegancia elképesztően rossz készenléti időt produkált nálam, miközben ódákat zengenek mások róla.
Azt tanácsolták cseréljem le a kernelt SBFM-re. Gondoltam belevágok. Hát alig 3 óra alatt, szinte semmi használat mellett 27%-ot csökkent az akksi szint. Kipróbáltam még egy-két kernelt, de aztán úgy döntöttem megy vissza a viper's. És nem bántam meg. Viszonylag sok zenehallgatás, némi kis navigáció ( csak pár perc használat, hogy a helyszínre odataláljak ) itthon folyamatosan a wifin lóg és a lakást elhagyva 3G . Átlagos telefonálás és átlagban napi 1-2 óra net és így 1,5 napot elmegy a telefonom egy töltéssel. Messze lekörözi az elegancia és más eddig általam kipróbált ROM-ot. Gyorsasággal sincs gondom, sőt az elegancia egy néhányszor lefagyott. Szóval az 1.6.3 Viper's nagyon jól sikerült, csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest