- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
mikesgabor #25651 üzenetére
Annak idején én is így döntöttem, bár mondjuk az AMOLED nálam nem a pozitív listán szerepelt, mert a Sensation-t megelőző készülékem AMOLED-es volt, és másfél év használat után csúnyán beégett.
-
kaciokos
őstag
válasz
mikesgabor #25649 üzenetére
Ebben én is egyetértek.
Nem szapulni akartam amúgy a telót, én is jó sokáig használtam teljes megelégedettséggel, egynémely tulajdonságát még most is visszasírom, csak szólni akartam, nehogy csalódás érjen.
-
kaciokos
őstag
válasz
mikesgabor #25647 üzenetére
Nem jobb, emlékeim szerint a 4.0 sokat dobott rajta.
Ja, és a Sensation-ben nincs 1 GB RAM, csak 768 MB, ez volt a szűk keresztmetszet benne...
-
randras_83
addikt
válasz
mikesgabor #25642 üzenetére
Inkább azért mert régi telefon. Illetve azért is, mert pl aki megvette 80k-ért az nem biztos hogy eladja 20 ért, én sem tenném, inkább beteszi a fiókba porosodni. Miért nem nézelődsz más telefonok irányába is?
-
Morgal
aktív tag
válasz
mikesgabor #25571 üzenetére
mikesgabor: látod, mondtam én hogy Sensation-t vegyél
szerintem a SGS2 egy elég jó telefon, főleg az 1GB RAM miatt - engem pl a kamera rész hidegen hagy, mert ha fotózás akkor fényképezőgéppel fotózok
Egyébként aki mostanában stabil rom-on gondokozik, ajánlom az eredetileg Flemmard által fejlesztett CM11-et ami 4.4.4-es verziójú. Itt elérhető!
Nagyon érdekes, hogy CWM Recovery-vel nem akar települni, csak 4EXT-el sikerült (TWRP-t eddig még nem sikerült flash-elni semmilyen módon).
-
htc07
addikt
válasz
mikesgabor #25571 üzenetére
-
kaciokos
őstag
válasz
mikesgabor #25569 üzenetére
Szerintem olyan képeket és videókat csinál, mint egy átlagos telefon: nem rosszak, de egy normális kompakt fényképezőgép szintjét nem érik el.
-
randras_83
addikt
válasz
mikesgabor #25566 üzenetére
Nincs baj, én a nagyobb memória miatt szavaznék a GS2-re. A Sensationből nagyon hiányzik az a kevés plusz memória
-
randras_83
addikt
válasz
mikesgabor #25564 üzenetére
Mire gondolsz, hogy nem kaptál választ függetlenítésre, ami amúgy nem kimondottan kedvelt téma, mondhatnám warez?!
A többi kérdésedre választ kaptál, minden másra ott a google, csak tudni kell használni. Jó szórakozást a samsunghoz.
-
randras_83
addikt
válasz
mikesgabor #25545 üzenetére
Nincs teljesen ugyanaz a hardver.
-
randras_83
addikt
válasz
mikesgabor #25540 üzenetére
Attól hogy többször megkérdezed nem fogsz hamarabb választ kapni....
Kb 3 perc Google után a válaszom az hogy igen a gyári szoftver csak 3gp-ben rögzít. -
mpierre
veterán
válasz
mikesgabor #25507 üzenetére
Az Anker aksi egész jó, noha alig nagyobb, mint a gyári. Nekem bevált. Többet bír, mint a gyári. Ebbe azért az adott romot, kernelt is bele kell számolni szerintem. (ViperS 2.0.3 van a telón, alap kernellel és nincs tuning.)
-
kaciokos
őstag
válasz
mikesgabor #25507 üzenetére
Nekem a gyári volt benne másfél évig, akkor kezdett gyengélkedni, utána vettem bele még egy gyárit, azzal használtam kb. 8 hónapot, az még jól van. Utángyártottat még sose használtam de amikor még pörgött ez a fórum, a legtöbben az Anker-t dícsérték.
-
kaciokos
őstag
válasz
mikesgabor #25505 üzenetére
Átlagos használattal egy napot elmegy, de persze csak ha normális állapotban van az akku.
-
htc07
addikt
válasz
mikesgabor #25502 üzenetére
Szia!
A Sense a HTC launchere, és alapból benne van.
Rootolni nem nehéz, asszem a HTC oldalán lehet bootloadert nyitni, és utána egy recoveryt feltolni.
Én szeretem ezt a telót, de a gyári rom tele van gyerekbetegségekkel, amiket remekül áthidaltak lelkes fejlesztők. (a legutóbbi ViperS ROM-ban pl. a HTC One-ból lett a BlinkFeed áthozva, de pl. slowmotion videófelvétel is van benne).
A legutolsó gyári ROM ICS, a ViperS jelenleg 4.1.2.
Hardveresen annyi szériahibája van, hogy a kijelző hajlamos porosodni, erre érdemes figyelni vásárlás előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest