- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katatonia666
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy olyan kérdésem, hogy Sense5 - el rendelkező ROM csak egy van? Mármint csak a ViperS 5.0.0 létezik, mint ilyen, vagy van másik is? -
Katatonia666
aktív tag
-
Katatonia666
aktív tag
Én épp most tesztelek egyet!
Konkrétan erről van szó!
Eddig hibátlan, nem fagy, nem akad, minden fut rajta. -
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
PTomi92 #24432 üzenetére
Esetleg tudsz ajánlani valami jó ROM-ot?
HTC AmazeCAM egy verziója nem ment fel, de gondolom ezt nagy mértékben befolyásolja, hogy milyen Sense van a ROM-ban... Vagy nem jól gondolom?
Konkrétan 4EXT-el próbáltam feltolni a v7-es AmaceCAM-ot, de "Aborted" hibával kivágta a telepítést, és utána hanyagoltam is..... -
Katatonia666
aktív tag
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
PTomi92 #24427 üzenetére
Látom! Csak MÉG MINDIG NEM értem, hogy akkor most ez a jó, vagy ez a rossz?
Ha OFF, az számomra azt jelenti, hogy S-t offol, vagyis valami "védelem", vagy "zárás" ki van kapcsolva. Jól gondolom?
Mert, hogy a ROM simán fel ment!Egy kérdés: Létezik olyan ROM, amiben benne van a HTC AmazeCAM?
-
Katatonia666
aktív tag
Sikerült, fent van a ROM!
Akkor csak működik a S-ON is....
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
PTomi92 #24421 üzenetére
Ez az, hogy mivel nem ismerem ezt a telót, így fogalmam sincs, hogy S-OFF-e, vagy nem, mivel nem azt írja, hanem a lentebb belinkelt képen lévő "dolgot"...
A rootot pedig azért kérdeztem, mert a superuser elviekben működik, de egy, a Play áruházból letöltött root checker szerint a telóm nem rootolt....
Viszont szeretném függetleníteni, amihez root kell elvileg, majd pedig felrakni egy olyan rom-ot, amihez a leírás szerint független készülék szükéges....Konkrétan ERRŐL a ROM-ról volna szó!
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
randras_83 #24417 üzenetére
Szia!
Használtan vettem, elvileg (és gyakorlatilag is) Vodafone-os. Pont olyan, mint ami a képen van! Ugyanez a HBoot verzió, és ugyanez van felülre írva! Így tudok vele mit kezdeni?Más kérdés: A superuser csak akkor ad engedélyt különböző progiknak, ha rootolt a teló?
-
Katatonia666
aktív tag
Azt elfelejtettem írni, hogy a leírás szerint amikor futtatom a Control Bear-t, akkor teló képernyőjén néhány roottal kapcsolatos infó kellene, hogy megjelenjen.... Nálam ez is kimaradt....
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
randras_83 #24413 üzenetére
HTCDev-el az nem megy, hogy a parancssornál, amikor be kell írni azokat, amik az oldalon vannak leírva, nem csinál semmit, csak olyanokat ír ki, hogy az elérési út nem megfelelő, stb....
Azt hiszem hanyagolom, és marad ez a droid, bár ez meg ratyi....Egyébként a HBoot verzió 1.27.111
Tudástárban leírtakkal megcsinálva az történt, amit leírtam. Nem "Locked" van a rózsaszín háttérrel leírva, hanem a "Control Bear"... -.-"
Mellesleg, amikor leírja a "drótos trükknél", hogy mit kell csinálni.... Van egy olyan rész, hogy "ideiglenes root jogot ad a telónak, amit majd később kikapcsol"... Nos, ennél a jelenetnél nekem bebootol a készülékem, de semmit nem látni a kijelzőn, csak az állapotsávot felül az órával és akksi+térerő jelzővel, de azzal se lehet semmit kezdeni.... Ez mit jelenthet vajon?
Egyébként igen, sikerült leszedni a Mega-ról a cuccot...
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
randras_83 #24408 üzenetére
HBoot verzió 1.27.0000....
Zho-Lee, köszi a tippet, egy próbát megér.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
randras_83 #24405 üzenetére
Még ha betöltene a Mega oldal...
Egyébként elvileg sikerült, de felül ahelyett, hogy Lock, vagy OFF vagy ilyesmi lenne írva, az van rózsaszín háttérrel, hogy "Control Bear"... Akkor most működik, vagy sem? -
Katatonia666
aktív tag
válasz
randras_83 #24397 üzenetére
Drótos megoldás is bukik már az elején.... Windows verziós Control Bear kellene, de az oldal, ahova a link mutat, csak Linux verzió van.... Ilyenkor mi van?
-
Katatonia666
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Elakadtam, de már az elején.... Szeretnék felrakni egy másik ROM-ot, vagyis kipróbálnék egy másikat.
Típu szerint a Z710e Sensation van nekem, Android 4.0.3-al, és Sense 3.6-al. (Tudom, hogy ezé a készüléké a topik, de azért le írtam is, és egy másik topicba is, hátha sikerül...)...
A leírásban szereplő oldalra felmegyek, és már ott megbukik a dlog, hogy nincs olyan verzió, mint az enyém.
Az enyémnek olyan van, hogy 1.27.0000... Ilyen verzió nem volt az oldalon, és így kinyitni sem tudtam. Mellesleg Vodafone-os a teló elvileg....
Kérlek titeket, hogy segítsetek, ha tudtok!
(Olvastam itt egy hozzászólást, hogy hivatalos progival valaki kinyitotta, de nem írt progi nevet, és én nem találtam...)
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest