- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruh
csendes tag
Sziasztok! Sikeresen S-OFF-oltam a telómat én is (drótos + KGS utility) és felraktam egy Elegancia Pegasus 3.8-as ROM-ot. Nagyon tetszik, meg vagyok elégedve vele, egyetlen problémám van: A google voice nem tud magyarul, nem lehet beállítani, mivel nincs benne a listában. Pedig én előszeretettel használtam, amikor bevásárló listát csináltam az "Out of Milk"-kel.
Nem tudtok valami módszert, amivel rá lehet venni, hogy tudjon magyarul is. Az az érdekes, hogy a lokalizáció és a teló nyelve magyar, de a google voice-ban még sem lehet beállítani nyelvként a magyart.A CID az htc_044, tehát ázsiai, de a gyári ROM esetében ez nem jelentett gondot.
Előre is köszi a segítséget.
-
Ruh
csendes tag
Én elejtettem a telóm és akkor feketedett be: beragadnak a pixelek. Van egy app: Pixel Doctor Lite, egész éjszaka villogtatja a képernyőt (full-bright) és reggelre nekem visszahozta az összes pixelt, pedig eléggé nagy rész volt befeketedve. Próbáld ki, lehet neked is segít.
-
Ruh
csendes tag
válasz
csolaca68 #13053 üzenetére
Akkor az XE. Viszont így kezdem nem érteni az én esetemet. Az XE ha bootol akkor a HTC logó után megjelenik a Beats logó is. 1.5 GHz-es a procija és ha bedugod a fülest és használod a zenelejátszót akkor is megjelenik a Beats logó fent a státusz sorban valamint futkos egy felirat a zenelejátszóban is, hogy most Beats beállítást használ.
Amúgy nézegettem a NET-en és igazából ha a mid-et átírják PG5813000-ról PG5813001-re akkor sima stock XE ROM-mal is XE-vé tehető egy sima Sensation is és nem kell hozzá főzött ROM. Persze lehet csak kamu a dolog, az itt lévő hozzáértőbb fórumozók megerősíthetik vagy megdönthetik ezt. Ha igaz viszont, akkor valószínűleg visszafelé is működhet a dolog és akkor az én esetemben lehet ez történt. Csak azt nem tudom, hogy a gyárban tolták el vagy valaki más matatott vele.
-
Ruh
csendes tag
válasz
csolaca68 #13021 üzenetére
Az valószínűleg jó. Nekem ezt írja a mostani: HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e.
Az előző HTC Sensation Z710e-t írt. Ami még érdekes, hogy mi van a dobozon. Azon amelyik Z710e volt ez volt feltüntetve:
HTC Sensation XE beats sw 0030
Ami tényleg XE azon pedig:
HTC Sensation XE with Beats AudioTM Z715e -
Ruh
csendes tag
válasz
randras #13016 üzenetére
Persze bolti gar, független. A bolt nevét írtam már korábban. Amúgy ez nagyon furcsa számomra, hogy egy Taiwani gyártó miért pont az ázsiai piacot hanyagolja ennyire?
XDA-t böngészem egy ideje, előbb-utóbb rá fogok rakni egy főzött ROM-ot, van ICS is rá, csak még erőt kell gyűjteni hozzá
.
Amúgy imádom a telót, a Beats füles meg nagyon jól szól és végre nem kezdi ki az ember fülét (gumi borítású több méretű fülhöz igazodó "feltét" van hozzá). Nagyon fura először, mert teljesen kizárja a külső zajokat és elég közepes vagy kisebb hangerőn hallgatni.
-
Ruh
csendes tag
válasz
randras #13014 üzenetére
Az egyik ok az, hogy a bolt Pesten van én meg Debrecenben, még a cserét is eléggé nehéz volt összehozni és én nem tudtam felmenni, csak az ismerőseim. A másik ok, meg hogy eléggé nyúl voltam a pénz azonnali visszaköveteléséhez. Írtam egy e-mail-t is, abban mint második lehetőséget leírtam a pénz visszaadását, ha nem tudnak nekem adni egy Z715e-t (felsoroltam a paramétereit, csak egyet hagytam ki, hogy európai legyen
). Én eddig még nem jártam így megvásárolt informatikai eszközzel, hogy nem az van a borításon belül, mint amit várna az ember. De egy jó lecke volt számomra.
-
Ruh
csendes tag
válasz
MerLinh #13012 üzenetére
Először csináltam egy gyári adatok visszaállítását (ekkor derült ki, hogy ázsiai modell) utána csak 1 db frissítést rakott fel, furcsálltam is, hogy nem jött ki rá több.
Android: 2.3.4
Szoftverszám: 1.73.707.4
Kernel: 2.6.35.13-gedc56fa
htc-kernel@and18-2 #1Buildszám: 1.73.707.4 CL177617
Előtte amit ideadtak, mint HTC Sensation XE, az egy Z710e volt belül és azon 2.3.3 Android volt alapból, azt frissítettem 2.3.4-re és arra ráment egy csomó update, sőt a végén még az ICS-et is felajánlotta (az egy német piacra gyártott modell volt). De én kértem a cserét, mivel az nem XE volt és a füles sem úgy működött vele, mint ahogy kellene.
-
Ruh
csendes tag
Sziasztok, végül ki lett cserélve a telom és most már egy Z715e tulajdonosa vagyok. Van egy probléma viszont ami zavar egy kicsit és amikor rá kerestem a google-ben akkor azt láttam, hogy ez nem egyedi probéma a különböző Sensation-öknél. Az 1 hét alatt, amióta használom a készüléket kétszer történt olyan, hogy a touch screen bizonyos része érzéketlenné vált és csak a reboot segített a dolgon. Van valakinek tapasztalata arról, hogy az ilyen jellegű problémán segíthet-e egy a gyáritól eltérő ROM használata?
-
Ruh
csendes tag
válasz
Something_ #12580 üzenetére
Lehet nem kerestem eléggé de 2 év gyártói garanciával függetlenül én nem találtam 125 eHUF körül, valószínűleg nagyon elrontottam a dolgot.
-
Ruh
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy HTC Sensation XE-t elvileg, viszont amikor a telefon információba megnéztem a model info-t azt írta ki, hogy ez egy HTC Sensation Z710e és a CPU az 1.2 GHz-es. Furcsa volt, hogy az Android is alapból 2.3.3-as volt rajta és upgrade-elni kellett 2.3.4-re.
Én úgy tudtam, hogy az XE az a Z715e és a CPU benne 1.5 GHz. Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy szerintetek miért írja nekem a Z710e modell számot a készülék? Ez valami átverés lehet és XE bőrbe bujtattak egy Z710e Sensation-t?A doboz ugy nézz ki, mint az XE-é és van benne Beast füles is, viszont a megnevezésnél ez áll: HTC Sensation XE beats sw 0030, a hátoldalon pedig az szerepel, hogy Modell: Z715e.
Valaki tapasztal már valami hasonlót és mi a teendő ilyenkor? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gumi és felni topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest