Új hozzászólás Aktív témák
-
csolaca68
tag
Az én telóm dobozán ez szerepel: HTC Sensation XE Beats sw 0030, és szintén a dobozon ez is megtalálható a technikai adatoknál: modell:Z715e. A telefonban a hardverinformációknál: 1,5 ghz dualcore processzor. Ugye ez akkor nem egy Sensation XE bőrbe bújtatott Sensation????
-
randras
veterán
Bolti garancia van rá, mi?
Figyelj, szerintem eleget stresszeltél már rajta.. menj fel XDA-ra, törd fel a telót, és rakd rá valamelyik hivatalos WWE RUU-t, előtte viszont csinálj super cid-et.
Ha gondolod, és van is XE-re, felrakhatsz egy ICS-t is, neked szerintem úgysem fog megjönni OTA-n.
-
Zirowe
nagyúr
Imei alapján max az ecare vagy a htc support tud segíteni.
xors: 8nap csak akkor van, ha netről rendelte (általános elállás indoklás nélkül).
HGabor89: a törvények mindenkire vonatkoznak, max megtagadják, és gyorsan becsődölnek, de kétlem, hogy egy ilyen piti kis ügy miatt megérné.
-
Something_
őstag
Te komolyan megvetted 1 év sufnigsm bolti garival 128.000 ft-ért, miközben 125.000 Ft-ért vehetted volna 2 év gyártói garanciával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 1 / 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest