- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
MerLinh
senior tag
válasz
Zsolt2000 #7130 üzenetére
Hát alapértelmezettben a locations eu térképek vannak az visszi el a helyet =)
Seth: Hát igen az a google backup, üdv a klubban.. bár én minden alkalommal amikor nullázok akkor kiveszem a pipát létrehozáskor, ez van ha eszeveszetten nyomod a nextet =) amúgy ha marketbe belépsz saját alkalmazások és onnan kezdesz törölni, elméletileg legközelebb már nem rakja vissza amit market programból töröltél -
S e t h
nagyúr
válasz
Zsolt2000 #6629 üzenetére
Van benne igazság amit írsz, mivel ha kibukik vmi hiba ott a csere, viszont jelenleg egy négy éves symbianos rendszert használok még, amelynek sosem volt gondja és ezért ijesztő kissé számomra a sok bug.
Mondhatni ez lesz az első lépésem az android világába és amennyire belebolondultam a sensationba, most annyira kacsintgatok másfelé, hogy egyáltalán milyen más alternatíva lehet ezen kívül.Mondhatni szinte semmi, amit ebben a topikban olvastam az galaxy s2-ről, az szintén nem kedveltette meg velem és a kijelző felbontása is gyengébb.A kijelző felbontása az elsődleges amiért sensationre esett a választásom plusz a burkolat, ami később mint kiderült nem is annyira jó, mert elősegíti a porosodást.
Én elsősorban netezésre, időnként filmnézésre használnám, de ami még fontos szempont és itt nem is nagyon láttam ezzel kapcsolatban hozzászólást, létezik-e rá e-book reader program, mivel ha a szituáció úgy engedi akkor olvasgatnék is.
Hgabor89:
Ami még fontos lenne az akku készenléti ideje, nem tudom van -e olyan rom, ami meghosszabbítja ezt, mert szintén nagyon gyengének mutatkozik ebben a sensation.
A játékok viszont jobbára ki vannak lőve nálam.Apropó, van rá kiforrott navi?
-
-
MerLinh
senior tag
válasz
Zsolt2000 #6095 üzenetére
amin átsiklottál az a postafon vs vodafone volt, nem tudom, hogy postafonnál mások-e a az apn beállítások-e, simlicknál mind1 hanyadik bekapcsolás mert az marad, de lehet ingyen és bérmentve függetleníteni, mondjuk nem tudom mennyire végleges, de ahhoz már mokolni kell(root)
-
Anulu79
addikt
-
Xaels
félisten
válasz
Zsolt2000 #4309 üzenetére
A napfényben való olvashatóság legnagyobb ellensége a fényes/tükröződő kijelző üveg hiszen a kijelző háttér világításának azt a fény mennyiséget kell legyőznie amit az visszatükröz. Ebből a szemszögből a Gorilla Glass nem a legelőnyösebb és ez van SGS2-n és Sensation-ön is.
-
Nikk
senior tag
válasz
Zsolt2000 #4312 üzenetére
Ahogy szoktam mondani:
"Minden teló HTC akar lenni Sense Launcher-el."
Lehet, hogy nincs OTG, illetve nincs rajta S-AMOLED, meg gyengébb a hardver-e, mint SGSII-nek, de sokkal jobb a kezelőfelület, sokkal nagyobb a felbontása, ami nagyon hálás dolog weblapoknál, illetve sokkal jobb anyagokból is van, ami megadja a prémium kategória érzését... Jah a 16:9-es qHD képarányról nem is beszéltem... Szal vannak dolgok, amik ellene és vannak amik mellette szólnak...
Nálam döntő volt a nagyobb felbontás és a ritka profi kezelőfelület. Jah meg a valamivel jobb színesebb kamera is, bár ez nem szignifikáns differencia. Lejátszani ez is lejátszik mindent a gyakorlatban csak egy Dice Player kell hozzá.
SGSII-nek gyorsabban fog esni szerintem az ára, mint a Sensation-nek, bár ezt nem tudom biztosra... Majd kiderül. (értékállóbb ha érted mire gondolok...
-
roxan
senior tag
válasz
Zsolt2000 #4309 üzenetére
Semmi baja a kijelzőnek, direkt napsütésben meg sztem Samoled is rosszul látható.
Szubjektív vélemény, nem vitának szánom: HTCS van, de volt kezemben sokat SGS II. Nekem az nagyon tégla, és pihekönnyű, műanyag, olcsó telefon feeling. Samu rajzos ikonjai nem jönnek be, sztem HTC sokkal kifinomultabb.
De, mielőtt megvennéd, fogd meg mindkettőt. Én csak SGS II-t fogtam vásárlás előtt, de ott el is dőlt.
-
zzola
titán
válasz
Zsolt2000 #4306 üzenetére
Sensation topicban mégis milyen választ vársz? Nem hiszem, hogy tucatjára fogják válaszolni, hogy SGSII.
A forrás ugyanaz, pár szóban:
"A HTC Sensation nyeri a legjobb kezelőfelület, a legjobb felbontású kijelző, illetve a legjobb anyaghasználat díját. Szintén ez a telefon kapja a legjobb videorögzítésnek járó vándorserleget, a dupla vakuért pedig a zsűri különdíjban részesíti. A Samsung Galaxy S II kapja az érzésre a leggyorsabb telefonnak járó virtuális kupáját, a legszebb kijelzővel, a legkiegyensúlyozottabb kamerával és a leghangosabb zenei produkcióval is besöpörheti az elismeréseket."
El kell dönteni, melyik a fontosabb...
-
Xaels
félisten
válasz
Zsolt2000 #4306 üzenetére
"Konklúzió? Van. Győztes? Igazából nincs, de nem véletlen, hogy a három telefonból csak egy kapott korábban Különösen Ajánlott plecsnit. Abban viszont megegyeztünk házon belül, hogy mindhárom telefonnak van előnye és hátránya egyaránt, s mindenki aszerint választhat készüléket, hogy a számára fontos szempontokat helyezi előtérbe." - Forrás
Amúgy ha engem kérdezel teljesen mindegy melyiket veszed. Out Of The Box talán a Sensation finomabb műszer mit az SGS2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest