- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
csolaca68
tag
Sziasztok!
Skype-ot használ valaki? Arra lennék kíváncsi, hogy nála is zölden látja e a másik fél?
-
csolaca68
tag
Sziasztok!
Térerővel ti hogy álltok? Azt tapasztaltam,hogy testvéremnek (wildfire s) ahol van térerő nekem nincs. Vodás mindkét teló. -
csolaca68
tag
A gyári és a letöltött háttérképeket hol találom?
-
csolaca68
tag
Sziasztok?
Mitől van az hogy Skype használat közben az "ellenfél" zöld színben lát engem. Leszedtem minden kamerával kapcsolatos programot, skype újrarakva, változás semmi. A fényképezővel az előlapi kamera normálisan működik.
Köszönöm! -
csolaca68
tag
Sziasztok!
ICS felment a német tés telómra. Csináltam egy gyári visszaállítást. Eddig a magyar nyelvet a következőképpen lehetett előcsalni: Settings/Applications/Manage Applications/All/Customiztaion Settings Provider/Clear Data. Az lenne a kérésem, hogy az ICS-ben hol találom ezt a beállítást.
Köszönöm. -
csolaca68
tag
Tudom ez Sensation fórum, nem pedig Sensation XE, de szeretném megkérdezni, hogy német, t-mobilos de független XE-re mikor várható ICS?
-
csolaca68
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #13399 üzenetére
Mindkét töltő rossz volt. Az egyik gyári htc, a másik egy régebbi samsung töltő. Megkönnyebbültem.
Köszönöm a tanácsokat! -
csolaca68
tag
Sziasztok!
Tölteni szerettem volna telómat, hálózati töltőt bedugom semmi , másik töltővel szintén semmi. Számítógéppel összedugva töltődik. Ilyenkor mi van?
A teló 2 hete lett vásárolva? (Sensation XE)
köszönöm -
csolaca68
tag
Mit jelent a "w/o SIMlock"?
-
csolaca68
tag
Az én telóm dobozán ez szerepel: HTC Sensation XE Beats sw 0030, és szintén a dobozon ez is megtalálható a technikai adatoknál: modell:Z715e. A telefonban a hardverinformációknál: 1,5 ghz dualcore processzor. Ugye ez akkor nem egy Sensation XE bőrbe bújtatott Sensation????
-
csolaca68
tag
Áfa csalás ide vagy oda, jóval olcsóbban hozzájuthatunk egy új, htc garanciás, minden tartozékával ellátott telefonhoz. A magyar állam minket is lehúz rendesen, ilyen adó, olyan adó, egekig szökő üzemanyagárak, bérek egyenlőek a minimálbérrel stb.... Ki a fenét érdekli, hogy fizetnek e utána áfát. Nem véletlenül hagyták meg ezt a kiskaput a jogalkotóink.
-
csolaca68
tag
válasz
CyberSoma #12893 üzenetére
Ha megnézed sok helyen így árulják, áfa nélkül. Használtként kerül behozatalra, így tudják ilyen áron adni. Számlát kaptam róla, személyesen vettem át, előttem bontotta ki a dobozt. Régebben volt egy Samsung Omnia 2-őm, A VIP-nál vettem, szintén 0% áfával, de arra csak bolti garancia volt. Szerintem nem lesz gond vele.
-
csolaca68
tag
kokler:Húúúú, de titokzatos!
-
csolaca68
tag
válasz
IkszIpszilon #12669 üzenetére
Köszi
-
csolaca68
tag
Sziasztok!
Hogy kell azt beállítani, hogy a csengőhangokat ne játssza le a zenelejátszó? Valahol olvastam de most nem találom.
köszi -
csolaca68
tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? Nem lesz gondom vele, ha megveszem?
"Kártyafüggetlen mobiltelefon, 24 hónap gyártói, HTC garanciával!
A készülék Németországból importált, gyárilag kártyafüggetlen, gyárilag magyar nyelvű és 2 év hivatalos HTC garanciával rendelkezik.
A készülék bekapcsolásakor egy T-mobile logó jelenik meg, azonban semmilyen egyéb T-mobile beállítással nem rendelkezik, mely hátrányosan érintené a mindennapi használatot."Megvettem, HTC márkaszervizzel beszéltem, valóban független " év gyári gari van, csak egy kicsit körülményes a szervi
zelés? De miért is romlana el egy ilyen teló?
-
csolaca68
tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? Nem lesz gondom vele, ha megveszem?
"Kártyafüggetlen mobiltelefon, 24 hónap gyártói, HTC garanciával!
A készülék Németországból importált, gyárilag kártyafüggetlen, gyárilag magyar nyelvű és 2 év hivatalos HTC garanciával rendelkezik.
A készülék bekapcsolásakor egy T-mobile logó jelenik meg, azonban semmilyen egyéb T-mobile beállítással nem rendelkezik, mely hátrányosan érintené a mindennapi használatot."Miért van t-mobil logó ha kártyafüggetlen?
-
csolaca68
tag
Szerintem ez nem korrekt, hogy ennyit kifizetünk ezekért a telókért és kapunk egy csomó selejtet. Később padig nincs kivel tárgyalni.
-
csolaca68
tag
válasz
smurfie #2804 üzenetére
Az engem nem zavarna, hogy milyen garancia ketyeg tovább. Én csak egy hibátlan telefont szeretnék ennyi pénzért. A két hetes telefonba biztos nem került semmi, mert tokban hordtam. Miért van az, hogy egyes telefonoknak semmi baja, némelyiket pedig nem lehet harmadjára se kipofozni? Mik azok a gyári paraméterek, mértékegységben meg vannak határozva, ha igen akkor ezeknek a réseknek egyformáknak kell lenniük?( Ön szerint az elfogadható, hogy teljes burkolatcsere után némelyik helyen milliméteres rés van stb.? Megpróbáltam eladni, de sajnos ilyen garanciajeggyel a kutyának sem kell. Mit tenne Ön az én helyembe? Elnézést Sensation tulajdonosoktól, hogy kellemetlenkedtem "náluk".
-
csolaca68
tag
válasz
smurfie #2765 üzenetére
Tudom, ez nem a Desire S fórum, de meg szeretném kérdezni, hogy mi van az én most negyedjére visszaküldött Desire S telómmal. Ha valóban ott dolgozol, meg tudod nézni mik voltak eddig a hibái. Kértem a cseréjét, de ti ezt elutasítjátok. Miért? De úgy látom a Desire S-hez hasonlóan a Sensationok között is sok a hibás készülék. Köszönöm előre is válaszod.
-
csolaca68
tag
A desire s-nél sok problémás készülék volt: kijelző illesztési problémák, rések a kijelző és a burkolat között, kiszűrődő led fény töltés közben stb, Ez a készülék hogy sikerült? Ennél tapasztaltatok valami hasonló hibát?
kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest