- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
randras #13640 üzenetére
Amúgy nem.
Egy okosan beállított tk éppen hogy jót tud tenni.
Múltkor teszteltem két egymás utáni töltéssel a telefont, teljesen azonos használat mellett egyik nap nulla tk, másik nap pedig folyamatosan (persze nem mocsok autokill-el), és az utóbbi napon tartott tovább az akksi.
Szóval elgondolkodtató.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
randras #13372 üzenetére
Ahogy írod a véleményedet (és kb állandóan bkinek aki kérdezi) az jön le, hogy mindnek ez a baja.
Elfelejted hozzátenni, hogy a tiédnek és még párnak, de nem az összesnek.
Ezzel megtévesztesz másokat.Nekem pl: amióta visszajött a szervizből, azóta egyszer se dobott hívást telenoron.
-
kokler
aktív tag
válasz
randras #13372 üzenetére
Kérlek, szerintem sok-sok most is Sensation tulajdonos nevében, hogy ne legyél már ennyire negatív folyamatosan itt a fórumon.
A készülék saját topikjában elég gáz azt látni, hogy bárki, bármit kérdez a készülékről Te leszólod, lesz@rozod. Neked rossz volt nagyon a telód, nem jött be, eladtad, pont. Van egy tapasztalatod saját kézből, míg itt a fórumon vagyunk sokan, akiknek semmi bajuk vele vagy apróbb bőven tűrhető hibákkal találkoztak csak.
Részemről köszönöm előre is, hogy nem csak negatív dolgokat írsz ide: THX! -
Something_
őstag
válasz
randras #13372 üzenetére
Porosodás valakinél előfordul, valakinél nem, restart? Ez a sense restart?
Melegedni nekem csak akkor melegszik, hogy töltőn van és pl filmet nézek max fényerőn
Recsegést aláírom, baromira recseg, meg benyomható a kijelző közepe az akkufedélbe
Telenornál szar, mivel szar a telenor új filléres hálózata!Na dobom fel a 3.32-es fw-t, sense 4.0 romot és az oc kernelt, amit 1.5-re állítok
-
Something_
őstag
válasz
randras #13247 üzenetére
Bocs, tudod, hogy csíplek, de nem merek rád hallgatni, nagyon elfogult vagy, amit 100%-ig megértek! Te tényleg nagyon selejtet fogtál ki
frozzyZTE: Köszönöm a véleményt. (amúgy a sensation is 2 magos
)
A fényképező olyan, mint a Galaxy S Wifi 5.0-nak? Annak eszméletlen szép, volt nálam 2 példány pár hétig. -
CyberSoma
tag
válasz
randras #13071 üzenetére
Régebben volt egy Desire HD -m, semmi baj nem volt vele, de lecseréltem a galaxy s2 -re. Azóta úgy hiányzik a Sense felület.... ez van, inkább várok..... meg egy kicsit furcsa a HTC szervíz hozzáállása... a samsungnál, ha baj van a telóval, jön a futár, elviszi és 2-3 nap múlva hozza vissza javítva.... szerencsére nekem nem kellett használnom, mert amúgy hibátlanul dolgozik a teló...
-
Ruh
csendes tag
válasz
randras #13016 üzenetére
Persze bolti gar, független. A bolt nevét írtam már korábban. Amúgy ez nagyon furcsa számomra, hogy egy Taiwani gyártó miért pont az ázsiai piacot hanyagolja ennyire?
XDA-t böngészem egy ideje, előbb-utóbb rá fogok rakni egy főzött ROM-ot, van ICS is rá, csak még erőt kell gyűjteni hozzá
.
Amúgy imádom a telót, a Beats füles meg nagyon jól szól és végre nem kezdi ki az ember fülét (gumi borítású több méretű fülhöz igazodó "feltét" van hozzá). Nagyon fura először, mert teljesen kizárja a külső zajokat és elég közepes vagy kisebb hangerőn hallgatni.
-
Ruh
csendes tag
válasz
randras #13014 üzenetére
Az egyik ok az, hogy a bolt Pesten van én meg Debrecenben, még a cserét is eléggé nehéz volt összehozni és én nem tudtam felmenni, csak az ismerőseim. A másik ok, meg hogy eléggé nyúl voltam a pénz azonnali visszaköveteléséhez. Írtam egy e-mail-t is, abban mint második lehetőséget leírtam a pénz visszaadását, ha nem tudnak nekem adni egy Z715e-t (felsoroltam a paramétereit, csak egyet hagytam ki, hogy európai legyen
). Én eddig még nem jártam így megvásárolt informatikai eszközzel, hogy nem az van a borításon belül, mint amit várna az ember. De egy jó lecke volt számomra.
-
CyberSoma
tag
válasz
randras #12877 üzenetére
erről a boltról van szó? http://nextelshop.hu/
1074 Budapest, Dohány utca 14 Orco Irodaház I. emelet a címe. Kicsit fura, hogy a weboldlukon kitöltött megrendelésnél (2 év gyártói garis, új, fehér sensation) a nettó ár egyenlő a bruttó árral. Ez használt telónál szokott így lenni -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
randras #12853 üzenetére
Fhuu
Enyém nem recseg
Nem poros
Jók a romok
Hát melegnek melegszik ha úgy használom pl játék
Vonal szakadás nincs
Kamera nemtudom jobb e csak 5mp igaz 2x
Azis 2x1,2ghz nem?
Szöggel nincs bajom
Akkuidő is jó
Gombokkal sincs bajom
Elvagyok egykézzelBasszus nekem mégse kell váltanom
csak lehetne picit gyorsabb pörgősebb néha.
-
eladogeppc
veterán
válasz
randras #12833 üzenetére
Szerkesztve:
Köszi hogy próbálkozhatok.. mármint hogy engeded. De hihetetlen kezdő vagyok
ennél a típusnál. Még nem nyúltam hozzá.
Azért pár fórumon már jártam ezelőtt. Eléggé eltérőek a droidos telefonok ROMolásai.Ezt például nem is értem:
OTA_PYRAMID_ICS_HTC_Europe_3.32.401.5-1.50.401.1_P_release_246627z7pljztztog0er50.zipHa jól látom 1.50.401.1-es re települő változat. És ICS.
Csak elég lenne a CID-emet átállítanom, nem ?????
Illetve S-OFF és utána Update.zip, nem ?
-
Fikasz
tag
válasz
randras #12812 üzenetére
3 Sensationt nyúzunk a cégnél mindegyiken jelentkezik a hiba, természetesen egyiken sem ugyanaz a ROM van. Gyári, Insert Coin, Revolution, stb... teljesen mindegy. Esetleg segíthetnél, hogy hasonló méretű és tudással bíró HTC telefont tudnál-e ajánlani amivel nincsenek Telenoros hívás gondok. Elég sokba került már a kisérletezgetés.
-
Something_
őstag
válasz
randras #12790 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy baromi gyors, igaz valami aosp főzött volt fent, de gyorsabb volt, mint a Sensation IC rommal.
Mindegy, ne is beszéljünk róla, mert lehet, hogy lesz egy téglám, Sensation hátlappal
Sense 4.0-val mi van?
Egész hosszú hétvégén kinecteztem
Amúgy az ICS lemásolta a Sense 3.x-et nem, szóval max grafikában marad el, tudásra full copy.
-
Something_
őstag
válasz
randras #12787 üzenetére
Még semmi, az E-Care-hoz be sem érkezett még a készülék.. Csak reménykedem
De lehet, hogy megválok tőle, mert lehetséges, hogy 55e ft-ért (természetesen nem 55e-ért veszem, hanem nekem 55e a költség a bizniszből) hozzájutok egy S2-höz és van 15 dollárért fém hátlap!!Ma volt nálam Skynet Xbox-ért és mutatta a telóját, aztán nagyot néztem, hogy fém hátlapos S2
Megtetszett.
Amúgy nézegettem itt ph-n a sensation-öket, de eléggé szétszórtak az árak
90be vajon elviszik?
-
Xaels
félisten
válasz
randras #12763 üzenetére
160 volt az a 180, első napos vásárló voltam és igen nagyon leverte az árat az, hogy a szolgáltatóknál is sokáig független példányt lehetett vásárolni előfizetéssel és azokat jóval ár alatt eladták a használt piacon. De ennél nem nagyon lesz olcsóbb már mert nem eshet az ára a Desire szintjére.
-
Xaels
félisten
válasz
randras #12746 üzenetére
Nekem a Desire húzta 1 évig a Sensation előtt és azelőtt nekem is volt, hogy 2-3 havonta volt cserélve, de a Desire néha még tud hiányozni. A HTC-vel megtaláltam azt ami megfelel számomra, legalább is egyelőre úgy néz ki. Ha veszek is One X-et akkor tuti nem megjelenéskor mint a Sensationt annak idején. Ősz körül talán nem lesz már olyan vészes az ára és a Sensation nem fog már szerintem sokat veszíteni az árából a használt piacon sem.
-
Xaels
félisten
válasz
randras #12743 üzenetére
Ha tényleg olyan jó lesz 3.6-al az ICS még a végén megmarad a Sensation
Jó pár éve nem volt telefon ami 1évnél többet kihúzott volna nálam.
A stock RM-hoz nem szólok hozzá én csak azzal használtam eddig is a telefonjaimat. Lehet nincsenek nagy elvárásaim.
(#12744) mumk1: ez megnyugtat. Ha meg kellene a csilli-villi akkor a PLAY-en megtalálható elég sok variáns.
-
Xaels
félisten
válasz
randras #12740 üzenetére
Engem a Sense verzió annyira nem zavar. Végül is az Android főverziót megkapjuk. Meg értem a HTC-t, hogy kell valamit adjon az új készülékekhez ami vásárlásra ösztönözi az embereket és erre ez a legjobb megoldás. OS tekintetében nem hagyja cserben a régebbi szériát, de az újakban ad pluszt.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
randras #12693 üzenetére
Hát nem,nah mind1 mostmár egész jól összehoztam azért bár biztos lehetne még javítani rajta...körbenézek hátha valahol van full is
Amugy a patch javított azért rajta,de gondolom kicsit jobban megvan húzva ez meg az azért laggolhat picit,bár mostmár nem akad inkább csak kicsit meglassul néhol de ettől még jó.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
randras #12687 üzenetére
Hát amit én csináltam vele az magyarosítás,sgs2 full patch így eltolja kicsit az irányítást de alapértelmezettre állítás után jó és viszonylag ezzel megy a legjobban,meg raktam fel egy gamekeyboard-ot cheat miatt
láttam youtube-n hogy simán kilépnek a játékból aztán vissza és ezt én valamiért nemtudom...ha rámegyek újra betölti valamiért a játékot nem onnan folytatódik tovább....
-
Xaels
félisten
válasz
randras #12597 üzenetére
Magyarról nem tudok nyilatkozni mert soha nem használtam honiul androidot.
Amúgy XDA-n ott a link is hol kell jelenteni... Aztán, hogy javítják-e vagy sem az nem rajtunk múlik. Mondjuk szerintem az Angolt javítani fogják mivel sokan használják azt a nyelvet, míg a miénk elég kis felhasználó bázis.
-
Something_
őstag
válasz
randras #12460 üzenetére
Nem értem pontosan
Most akkor több vagy kevesebb az alaplap?
Nem vagyok otthon mobiltelefon alkatrész témakörben
Nekem az Evo nem tetszik, hogyha megcsinálják gariba akkor megtartom, ha nem akkor van nálam egy beszámított Milestone, akkor azt meghagyom, mert nem fogok még egyszer 130e-es telefont venni
-
Soulles
aktív tag
válasz
randras #12183 üzenetére
A harmadikat kiegészíteném annyival, hogy "Azonos alkatrész 3x-i cserélése után" a vásárlástól számított 3 hónapon belül, ebben az esetben kérhetsz cserét. Persze erről is, mint ahogy sok minden másról a szerviznek ki kell kérnie a gyártó véleményét.
Legalábbis az E-cares hölgy ezt mondta, mikor reklamáltam, hogy egy héten belül már 2x szer cserélték a kijelzőt porosodás miatt, sőt az új kijelző pixelhibás is volt.
Mellesleg nekem eddig csak jó tapasztalatom volt velük, emberileg igen korrektek voltak, csak úgy kell hozzájuk állni.
Arról meg nem ők tehetnek, hogy a HTC elkér 100k+ lepedőt és egy sz@rt adnak a kezedbe.
Kérdésem lenne: akinek XE változata van,tapasztalt porosodást?
Köszönöm és üdv mindenkinek!
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
randras #12105 üzenetére
Igen.
Leesett egyszer elrepedt egy helyen.
50.-ért nem kértem a cserét, mivel semmi baja, csupán esztétikai.
Volt egy gáz vele, e-care, gariban javította, visszakaptam repedten.
Csak azért kérdeztem, hogy kijelzőcserés, mert így két legyet üthetek egy csapásra, de ha a kijelző repedtsége miatt elkezdenek akadékoskodni, hogy a porosodás miatt nyerészkedni akarok, vagy mittudomén, akkor kicsit pipa leszek, hogy visszaraktam S-On-ba.. -
-
davidcsaba93
aktív tag
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
randras #11558 üzenetére
A kijelzők ott vannak raktáron és a 4-5 nap míg a készülék sorra kerül, vagy ennyi idő alatt rendelik meg?Csak mert én nem tudom(akarom) ott hagyni egy napra se!Nem azért költöttem el ennyi pénzt telefonra,hogy aztán ne tudjam használni.
Ma eleve idegesen keltem;szal kitépem a pultból a tagot, ha 4-5napot mond
-
dropopi
aktív tag
válasz
randras #11216 üzenetére
Akit nem érdekel, hogy ilyenek miatt/is/ csak nekünk(neked, nekem, sok másoknak is) lesz egyre kevesebb pénze, egyre rosszabb lesz az életminősége... inkább fizessünk pár ft-al többet, mint hogy hosszabb távon rosszul járjunk, a pillanatnyi pár ezer ft-os előny kihasználása végett.
-
dropopi
aktív tag
válasz
randras #11195 üzenetére
Na ez az, amit én biztos nem vennék meg, ez jó példája a nem korrekt forgalomba hozatalnak. Ettől függetlenül lehet minden oké garanciáztatásnál. És még nem is titkolják a sumákságot, lol.
Szerk.: Az enyém Kelet-közép európai régiós, köztük természetesen magyarország is szerepel. El tudom képzelni, hogy egy-egy típus más régiókra van osztva gyártón belül is, más gyártók meg nagy eséllyel máshogy osztották fel a régiókat.
-
xors
senior tag
válasz
randras #11195 üzenetére
Én is itt vettem (csak nem XE-t de az mind1). Ők is németországból veszik a telefont, tehát európai régiós, csak németországba küldték, de a dobozon fel van MO is, tehát itt is működik.(egészpontosan Vodafone, de a Vodafone függetlenítette, úhogy független) Én nem tapasztaltam semmilyen problémát vele, a nyelv is magyarra állítható (még ott a boltban elmondják h hogyan) sztem teljesen korrektek. van rá 2 év gyári HTC gari is!
Annyi az egész, hogy így olcsóbb, és megspórolod az ÁFA-t is, mivel "használt"ként árulják, és használt készülékre nincs ÁFA
ezért ilyen olcsó
de am ha felhívod őket akkor ők is elmondják részletesebben
nyugodtan vásárold meg itt: [link] nem lesz problémád, nekem sem volt!!! -
-
R2D20208
addikt
válasz
randras #11121 üzenetére
Én nem úgy Romolok, hanem saját készitésű Custom romom van. És ebbe túl mélyen belementem. Mert érdekel az Android rendszer, de ha van vmi , ami szintén jó, az sem baj, ha más Platform. Viszont Sensation tetszik. Egyszerűen, pihenni szeretnék picit, egy hasonkó kaliberű készülékkel, mint az SGS-2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest