Új hozzászólás Aktív témák
-
steelsec
aktív tag
-
Dávid01
csendes tag
Köszi! Holnap fel is hívom őket, hogy van-e még mert tényleg nagyon rákattantam erre a kütyüre... A baj csak az hogy nem igazán nagy a kezem, így félek, hogy nem lesz kényelmes... De ez holnap kiderül...
Így vettem autót is... hogy az elsőt amit megnéztem nem mertem kipróbálni mert "hú de nagy"... aztán a másodikba beleszerettem, kipróbáltam, és most már kicsinek érzem... és ez csak 1 éve volt
Na még egyszer köszi! jóéjt! -
zzola
titán
Mindent szabad...
Mindjárt dobok még egy képet. Én a T-Mobile-nál vettem... -
Criton
veterán
Többnyire csak akkor írunk. És mivel nagyon kevés emberke rendelkezik még Sensationnel.
Szerintem nagyon jó készülék. Más telefonoknál is vannak hibák, ennél sem több vagy kevesebb.
Az anyaghasználat nagyon jó szerintem, én még a porosodást nem tapasztaltam.
A Wifi probléma sincs nálam.
Én elégedett vagyok -
-
Xaels
félisten
A legnagyobb fogyasztó a készülékben a kijelző. Ha a 3G-t kikapcsolva tartod a nap nagy részében és csak telefonálgatsz akkor 2-3napot simán elmegy a készülék, csak jól meg kell választani milyen alkalmazásokat telepít az ember.
A melegedés minden esetben akkor keletkezik amikor komoly igénybevételnek van kitéve a telefon, de ha úgy használnád ahogy leírtad, nem igazán fog ez téged érinteni.
Az beépített lehetőség(Transfer), hogy a névjegyzéket, sms-eket és a naptári bejegyzéseket BT-n keresztül át tudod húzni más telefonokról bár eddig csak másik droidossal próbáltam. A listában az 5800 szerepel.
-
Xaels
félisten
"- Lehet-e választani, hogy a telefon milyen hálózatot keressen (mármint 2G/3G)?"
- Az értesítési sávot(Notifications bar) lehúzva van egy "Quick Settings" menüpont ahol 1 gombnyomásra ki/be kapcsolja a 3G-t. Kikapcsolt állapotban csak 2G van. Bekapcsolt állapotban az elérhető legjobb hálózatra kapcsolódik. Ugyanezt ki lehet rakni Widget formájában is bármelyik képernyőre.
A másik 2.-t még nem próbáltam, de majd ki fogom, ha lesz időm. Desire-en Sygic Aura-t használtam ritkán, majd ezen is kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest