- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fikasz
tag
Megmondom őszintén sikerült egy kínait kipróbálnom, de nem lettem elragadtatva.
A felbontás az adott, de a színek valahogy engem a jóöreg 256 színű VGA monitoromra emlékeztetnek. Néhol pixelesek a mozgó hátterek, vagy a videók, és túlszaturáltak a színek. -
Fikasz
tag
Sziasztok!
Egy jó kérdés.
Van-e minőségkülönbség egy gyári HTC MHL adapter és egy olcsó kínai közt?
Akinek van tapasztalata, írja meg. Kíváncsi vagyok.Lehet mások is.
-
Fikasz
tag
válasz
randras #12812 üzenetére
3 Sensationt nyúzunk a cégnél mindegyiken jelentkezik a hiba, természetesen egyiken sem ugyanaz a ROM van. Gyári, Insert Coin, Revolution, stb... teljesen mindegy. Esetleg segíthetnél, hogy hasonló méretű és tudással bíró HTC telefont tudnál-e ajánlani amivel nincsenek Telenoros hívás gondok. Elég sokba került már a kisérletezgetés.
-
Fikasz
tag
Sziasztok!
Budapesti illetve Nagyvárosi Telenorosok figyelem!
Tapasztaltatok-e már olyat Desire illetve Sensation készülékekkel, hogy telefonálás közben a másik fél NEM HALL titeket?
Állítólag a Telenor új 4G antennáival (Hipernet) nem kompatibilisak ezek a készülékek. Ritkán jelentkezik a hiba, de mivel én folyamatosan telefonálok napjában kb. 5 alkalommal tapasztalom ezt a hibát. A Telenor természetesen tagad. Nem náluk van a hiba. Én viszont be szeretném bizonyítani azt, hogy az általuk is forgalmazott Sensation készülékekkel részben hasznlhatatlan a szolgáltatásuk. Wildfire telefonoknál nincs probléma, a többi HTC-vel még nem próbáltam. Azokon a vételi helyeken (kisvárosok, faluk) ahol még nem cserélték le az antennákat a Sensation is tökéletesen működik.
Egyenlőre több infó kellene illetve hasonló tapasztalat.
Előre is köszi.Üdv,
Fikasz -
Fikasz
tag
Sziasztok!
Egy hatalmas Nagy Köszönet Edénykének mivel múlt héten hozott vissza egy Hboot-ba ragadt Sensationt hamvaiból.
Háromszoros hurrá Edénykének!
Mindenkinek csak ajánlani tudom: Neki nincs lehetetlen! -
Fikasz
tag
Sziasztok!
Tapasztalt ilyet már valaki, hogy időnként nem tudom felvenni a telefont. Illetve felveszem, majd kiírja, hogy nem fogadott hívás. Állandóan vissza kell hívnom az embereket.
A teló Rootolva van, bár vissza raktam egy gyári ROM-ot amit elméletileg elfogadnak az E-care-ba mivel még garanciális. Viszont ez a gyári ROM nem tartalmaz Magyar nyelvet.
Esetleg tud valaki olyan gyári ROM-ot ami hivatalos és Magyar is egyben? -
Fikasz
tag
Sziasztok!
A 4.0-ás Sense tartalmazni fogja a 3D home screen vagy a CRT Animációkat?
Vagy esetleg tudnátok olyan stabil ROM-ot ajánlani amik tartalmazzák és Sensationra telepíthetőek?
Előre is köszi a válaszokat. -
Fikasz
tag
.
-
Fikasz
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Tegnap óta a Sensation olyan dolgot csinál, hogy pihenő stand by módból egyszercsak megjelenik a lezárási kép mintha valaki megnyomná a tetején a gombot. Aztán elalszik majd újra előjön.
Volt e valakinek hasonló gondja és ha igen orvosolható-e a hiba.
Az újraindításon már túl vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest