- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz
Zirowe #24465 üzenetére
én megpróbálnám a sense 5-ös viper-t, vagy a Revelation-t. A procit, meg max az XE értékére érdemes felhúzni, ha sima sensation-ről van szó. /1512 mhz, ha jól emlékszem/
Sajnos egy idő után belassulnak...
-
Rusel
csendes tag
válasz
Zirowe #22284 üzenetére
Adásvételi sajna nincs, mert azzal együtt tűnt el a papírja.
Az aksija jó, használat mellett egy napot bír. Ha egész nap küszködik a térerő miatt (árkád/raktár/kevés térerő), akkor a nap végére elfárad. Nem tudom, egy új oprendszer nem segítene a problémán?
Porosodás: az aksi ikonja alatt porosodott be. Merjem szétszedni? vagy hagyjam inkább? Értek az elektronikai cuccokhoz, csak nem merem szétszedni úgy, ha baromi nehéz megcsinálni. Tapasztalat valaki?
Köszi -
gyuszmó
őstag
válasz
Zirowe #21069 üzenetére
Velemenyem szerint miui es cm romnak semmi keresnivaloja htc keszuleken.
Johetnek a kovek, de ha miui felet szeretnek nezni, akkor applet vennek, ha meg cmet, akkor olcso kinait (esetleg osregi htc-t).
Htc-hez sense kell, annyival meg nem jobb a jb, hogy megerne cm-et felrakni.Tehát érdemes fent hagyni a gyárit? Én nem szívesen mókolnék a Defyemen is utáltam, ha lett volna gyári jó nem tenném.
És a Root szükséges ?
-
randras_83
addikt
válasz
Zirowe #22039 üzenetére
Igen, törekedni kell a 15 napon belüli javításra, de ha a forgalmazón önhibáján kívül nem tudja teljesíteni, mert pl a szerviz mekkában van mint most már a HTC is, akkor plusz két hét még nem gáz. Én türelmesen vártam 30 napot, április 24-én adtam le a telefont, szóval ilyen esetben kérhetem a cserét, az más kérdés, hogy ezt mennyire könnyen tudod elérni. Amikor a csoda ACER laptopom kint csücsült 40 valahány napot Brno-ban akkor is cserét kértem, amit az itthoni forgalmazóval leboltoltam és lett belőle egy MSI.
Mondjuk nem értem, hogy egy nyamvadt kijelző csere miért tart ennyi ideig.
-
kaciokos
őstag
válasz
Zirowe #21703 üzenetére
Köszi, azt már olvastam, de ott pl. a htcdev-es nyitásról egy szó sincs, szóval onnan nem derül ki, mivel kevesebb, mint az S-OFF.
Időközben találtam egy cikket, ha igaz, ami ott szerepel, akkor a legfőbb különbség, hogy a htcdev után nem cserélhetsz kernelt (persze a garancia elvesztésének lehetőségén kívül).
-
Beri
addikt
válasz
Zirowe #21703 üzenetére
A hozzászólásban, amire reagáltál, a gyári unlockerről írtam ("Másrészt örvendetes, hogy legalább egy kicsikét jó valamire a hátécédev izé, ha már összetéphetem a garijegyemet utána.").
Az addig oké, hogy létezik drótozós megoldás, ami nem jár instant garivesztéssel egy klikk után, de nem erről volt szó. -
-
nimfas
addikt
válasz
Zirowe #21703 üzenetére
Ő meg szerintem azt próbálja elmagyarázni, csak nem elég egyértelműen.... hogy nem sikerült neki a dolog, nekem is le kellett szednem egy másik verziót a programból a netről, mert az Istenért nem sikerült az S-Off.
Azóta minden happy... tiszta Elegancia lett a telefonom :-)
-
Beri
addikt
-
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Zirowe #21607 üzenetére
Az első kép az komplett csak rá kell csavarozni az alaplapot és kész is.A második kép csak kijelző és digitizer,de azóta megnéztem van egy alap keret és abból kell kiszedni a kijelzőt is és úgy lehet.Ahogy néztem videókat nem tűnik olyan vészesnek ez a digitizer csere...sima két oldalú ragasztóval csinálják szerintem itthon is simán meg tudom.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Zirowe #21602 üzenetére
Ez egyben van az lcd-vel is.Találtam itthon egy eladót akinél van minden ami nekem kell 4ezer a kártya modul ennyiért nem éri meg kintről rendelni,viszont csak a digitizer 13ezer körül van mindenhol amit pedig linkeltem az kijelzővel együtt 18ezer lehet jobban megérné az...csak nem világos hogyan is kell egyben kicserélni.
-
-
Bátor75
tag
válasz
Zirowe #21549 üzenetére
Éreztem, hogy szórakoznak a srácok...: Team Venom
-
kurion
senior tag
válasz
Zirowe #21414 üzenetére
ez érdekes lehet az üres 10gb-t ellenőriztem le és hát eléggé elborzadtam az eredményen:
Warning: Only 10196 of 15995 MByte tested.
The media is likely to be defective.
551.1 MByte OK (1128800 sectors)
9.4 GByte DATA LOST (19752608 sectors)
Details:22.7 MByte overwritten (46550 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
9.3 GByte corrupted (19706058 sectors)
1.3 MByte aliased memory (2748 sectors)
First error at offset: 0x0000000000000008
Expected: 0x0000000000000011
Found: 0x0000000000000000
H2testw version 1.3
Writing speed: 2.56 MByte/s
Reading speed: 10.4 MByte/s
H2testw v1.4 -
kaciokos
őstag
válasz
Zirowe #21093 üzenetére
Eredetileg nem akartam ebbe beleszólni, mert kicsit elszabadultak az indulatok, de aztán úgy döntöttem, mégis. Szóval, ha én vennék telót, én is elvárnám, hogy szóljon az eladó, hog megmókolta. Beri stílusát én nem találtam agresszívnak, az ipari elmebeteges beszólás is inkább vicces volt szerintem.
Én gyári ROM-ot használok XE-n, és szerintem nincs vele semmi baj. Sose fagyott, nem fc-zett, nem indulgat újra a Sense memóriahiány miatt, és működik benne a telefon _minden_ funkciója. Ezzel szemben a fórumot olvasgatva az az érzésem, hogy a főzött ROM-okban azért vannak olyan bug-ok, amiket stock-ban sose tapasztaltam.
Persze, értem én, hogy egy főzött ROM-nak vannak előnyei, lehet jobban optimalizált, kiszedhetek olyan gyári alkalmazásokat, amiket nem akarok a telefonon látni, stb., és nagyra értékelem mind azok szakértelmét, akik ezeket elkészítik, mind azokét a fórumtársakét, akik ezek felrakásában és használatában aktívan segítik a többieket.
Csak azt is el kell fogadni, hogy van egy olyan réteg, aki nem megy el ilyen messze, és jobban szereti a gyári ROM-ot, mert úgy gondolja, hogy az alapvetően jó. És ettől nem vagyunk rosszabbak, csak más a véleményünk.
Písz, láv, korsó sör.
-
Beri
addikt
válasz
Zirowe #21071 üzenetére
Te pedig ipari elmebetegnek szolitottal vkit csak azert, mert revolutionary van irva a bootloaderebe.
Meg teljesen random CM van fenn, ami fejreáll unalmában. Azt nem értem, az ilyen mért nem kérdezi meg, hogy akarok-e szívni az ő barkácsszenvedélye miatt.Ami az itt forumozok kb felere igaz (ha 2.3 alatt rootoltak) es szinten szemelyeskedes.
Harmadik félről azt írok, amit akarok, amíg nem vulgáris, vagy rásszistá, stb. Szívok egy ember hülyesége miatt. Megérdemli, hogy dícsérjem -
Beri
addikt
válasz
Zirowe #21060 üzenetére
Szerintem inkább vásárlás előtt kellett volna jobban lecsekkolni a telót, ha ennyire csípőből utálod a rootolást.
Vaterán vettem, nem volt szó róla a leírásban. Egyébként nem a rootolással van bajom, hanem a használhatatlan romokkal. Ha alapvető dolgok nem működnek, nem tudok mihez kezdeni. -
enginev3.0
félisten
válasz
Zirowe #20630 üzenetére
Szerintem arra gondolt hogy nála az utód
Az a baj ezekben hogy megjelennek és utána még vagy fél évet kéne várni hogy rendes áron lehessen venni használtan az meg még messze van nagyon
Bár ezt az m4-et 110-es nyitó árra raknám
m7 meg 180Ja és brutál specifikációk
Végre 2GB ram -
randras_83
addikt
-
randras_83
addikt
válasz
Zirowe #20530 üzenetére
A franc se tudja, hogy mi miatt ment vissza a sensyre lassabban, biztos azért, mert több minden futott rajta.
ViperS: szerintem nézd meg a PYD kernelét, non-bootloop-osat az jól megy ahogy olvasgattam a vipersnél is meg az elegancia-nál is.
Valakinek van tapasztalata a deleted_wakelocks-okkal kapcsolatosan????
szerk: anyám de korán keltetek..
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe #20527 üzenetére
Amúgy mókás, cseretelefonként egy dhd-t használtam, szintén vipers rommal, ami érezhetően lomhább volt, mint a sensation, viszont most gondoltam, hogy versenyeztetem kicsit őket.
Azonos feltételek mellett ugyanannyi smst (1786db) állítottam vissza rajtuk az sms backup programmal.
A dhd 8perc 21mp alatt végzett, a sensation pedig 10perc30mp alatt. -
-
HIJ
őstag
válasz
Zirowe #20471 üzenetére
Értem. De ha eddig sem volt gond az Elegancia RIL -ével, akkor gondolom most sem valószínű?
Egyébként most munkahelyen 75% -ig töltöttem két órája és még meg sem moccant onnan. Előfordulhat hogy tegnap valami volt a tornyokkal. Egyénként azt hozzá kell tenni, hogy épp két torony határában vagyok, ahol ide oda szokott váltogatni. Bár az elmúlt pár évben nem volt ilyen gondom. Most viszont fura, hogy a tabom s ez is egyszerre merült ilyen nagyon egy éjszaka... Kár hogy pont mindkettőn buheráltam valamit, mert akkor legalább tudnám hogy valami az éterben volt.
-
Newlocal
aktív tag
válasz
Zirowe #19874 üzenetére
Sajna gyári minden, de egyébként is megy a szervizbe. A fülhallgató csatlakozóm eléggé kontaktos, pedig a füles fullra jó más eszközben. Van még 1 porszem is a kijelző alatt és a hátlapról is érdekesen pattog le a festék, pedig szilikontokban van.
Gondolom érdemes visszazárni+gyári romra visszarakni a kicsikét.
Valakinek tapasztalat javítással, meg javítás időtartamával? Vodához vigyem vagy egyből a szervizbe? -
sgs123456
tag
válasz
Zirowe #19335 üzenetére
Tudom,most már...
azt hittem,h az egyenlő az s-off-val.
De egyébként már lejárt a gariegyébként az volt a tré,h az alapból bevont gémkapocs nem nyújtott elég szigetelést és még egy extra sebtapasszal közrefogva tudtam megcsinálni az s-off-ot. Tehát akinek nem jön össze,lehet,h földelési problémája van.
-
nimfas
addikt
válasz
Zirowe #19210 üzenetére
Én még az elején rendeltem hozzá egy Invisible Shield-es fóliát... az is kezdetben bubis volt, de írták is, hogy semmi pánik és tényleg.... reggelre kirúgta magát :-)
Elég drága volt a fólia, ezért most lcd-digi csere után rakatok rá egy olcsóbbat (hátha megint porosodik...), bár a másikat mikor leszedtem, visszaküldtem (irány Írország) és küldtek egy vadonás újat. (öri-gari)
De mondtam a mobilos gyereknek hogy ok veszek egy fóliát, de akkor fel is rakod rá, nehogy az legyen hogy én vagyok béna.... ha bubis lesz max. nem fizetem ki. :-)
Valamelyik tokhoz volt ajándék fólia... na azt alapból nem tudtam rendesen rárakni, mindig levegős volt....
-
enginev3.0
félisten
válasz
Zirowe #19189 üzenetére
Az szép
nekem 1:20perc kijelző, kb 30perc 3g-vel, smartdroid four-ral, és még 40%u.i.:Most megy fel a CM10, kipróbálom pár napig
(#19191) Edenyke@ A minimum kijelző sokat jelent, viszont ha elfelejti visszavenni az ember, akkor csodálkozik hogy most mivan, miért nem látom?
Ma velem is megesettDe néha olyan feleslegesen világít nagy fényerőn
-
csipuka
senior tag
válasz
Zirowe #18805 üzenetére
Nekem regebben volt ilyen, hogy ejfelkor kikapcsolt a wifi, hiaba volt beallitva a folyamatos kapcsolat.
Amugy stabil.
Lusta voltam a ROM-ot ujrahuzni, ezert a timerrific-be betettem, hogy kapcsolja be ejfel utan 1 perccel
Egy frissites miatt ujra kellett huznom a telot, es azota semmi gond.
Volt gyanum, hogy egy program lehet az oka, de nem jottem ra.
Esetleg probald ujrahuzni, es megnezni egy szuz rendszernel is kikapcsolja-e a wifi-t, ha a kepernyo elmegy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest