- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
válasz
Zirowe #21414 üzenetére
ez érdekes lehet az üres 10gb-t ellenőriztem le és hát eléggé elborzadtam az eredményen:
Warning: Only 10196 of 15995 MByte tested.
The media is likely to be defective.
551.1 MByte OK (1128800 sectors)
9.4 GByte DATA LOST (19752608 sectors)
Details:22.7 MByte overwritten (46550 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
9.3 GByte corrupted (19706058 sectors)
1.3 MByte aliased memory (2748 sectors)
First error at offset: 0x0000000000000008
Expected: 0x0000000000000011
Found: 0x0000000000000000
H2testw version 1.3
Writing speed: 2.56 MByte/s
Reading speed: 10.4 MByte/s
H2testw v1.4 -
kurion
senior tag
válasz
randras_83 #21408 üzenetére
Hát újra húztam rámásolgattam a zenéimet meg 1-2 filmet és azt írja az AVI filmre hogy nem lejátszható..... és ismét nem olvassa megfelelően a zenét....
-
kurion
senior tag
válasz
randras_83 #21408 üzenetére
na kértem egyet, újrahúztam a romot formáztam az SD-t majd ismét újrahúztam a romot és nemsokára kiderül hogy jól működik e
-
kurion
senior tag
válasz
randras_83 #21403 üzenetére
Nem tudom mi lehet az enyémmel a gond. Már gyanakszok a romra is mert érdekesen működik... csak nem tudom miről újrahúzni....
-
kurion
senior tag
A kingstone SD-t nem ajánlom senkinek mivel mind egy hogy formázom a telefon nem tud róla szinte semmit olvasni. Képek és zenék egy része megy neki de mkv-t nem tudok róla lejátszani és romot se tudok telepiteni.... Nem tűnik jó vételnek....
-
kurion
senior tag
Mit kezdjek a Kingstone 16gb c10-es kártyámmal hogy rendesen olvassa a telefon? mibe formázzam le? mert így az 1200 számból csak 675-öt lát a többire meg azt írja hogy rossz kiterjesztés pedig anno a másik kártyával vitte mindet.
-
kurion
senior tag
Megjött az MHL adapterem és nem nagyon üzemel ViperS rom alatt, ez is kernel függő? kezdem unni hogy se az OTG se az MHL nem jó.....
-
kurion
senior tag
Nem tudom ki mennyire követi XDA-n a dolgokat de úgy néz ki lassan lesz fasza Ubuntu OS a készülékünkre. Már csak az App portokat várom, szerintem hamarosan ki is próbálom milyen.
-
kurion
senior tag
ezzel a Rommal próbálkozok OTG téren hátha elviszi az USB billt esetleg 1-2 konzol eszközt, elég zavaró hogy a szaros Xperia Neo elviszi gyári rommal mindet ez meg még ezzel se(lehet csak beállítás kérdése még nem jöttem rá)
-
kurion
senior tag
Valaki tud ajánlani olyan romot vagy kernelt ViperS alá amiben tökéletesen működik az OTG?
-
kurion
senior tag
HÁt srácok nálam nem nyert a MIUI. Tény hogy jókat fókuszált de nem teljesített olyan hű de jól mint ahogy vártam. Szerintem marad a ViperS
-
kurion
senior tag
MIUI alá milyen kernelt ajánlotok? Stock jó vagy esetleg mással még többre képes?
-
kurion
senior tag
Nem tudom kinek mennyire örömhír de portolható a készülékünkre az Ubuntu phone. Annyi a nehézsége hogy még meg kell oldani hogy SD-re telepítse fel a romot. Azt írták minden készüléken menni fog amin hibátlanul képes menni a CM10.1 ,
-
kurion
senior tag
válasz
randras_83 #21023 üzenetére
én Vipert használok és szerintem is jó
próbáltam már én is CM-eket meg Eleganciát is, de mindig visszatértem.
-
kurion
senior tag
Valamilyen batteryfixet tudtok javasolni? Ynak555 kerneléből használom a 010b10-et és néha csinál olyat hogy gyorsan merül, aztán reboot után+10%-lesz.
-
kurion
senior tag
válasz
davidcsaba93 #21005 üzenetére
abban a JB-s dologban bízok én is
-
kurion
senior tag
Szerintetek van olyan rom amiben kiemelkedően jó a kamera? vagy ViperS meg a többi ugyan olyan?
-
kurion
senior tag
válasz
enginev3.0 #20751 üzenetére
További sok sikert az új készülékhez
-
kurion
senior tag
MHL adapter működik elméletileg a telefonnal nem?
-
kurion
senior tag
Szerintetek hogy tudom azt beállítani hogy világítson a vaku fókuszálás közben?
-
kurion
senior tag
válasz
enginev3.0 #20690 üzenetére
Hétvégén lehet éni s megnézem, de PL az előző Update Coloredes verziója nekem nem nagyon akart bekapcsolni
-
kurion
senior tag
válasz
enginev3.0 #20687 üzenetére
Nekem nagyon "zsizsás"
, ez a fukció annyira nem hiányzik, viszont a 4.0-s Sense-s romoknak jobb az előlapi kamerájuk(ez elég gyér képeket csinált).
-
-
kurion
senior tag
válasz
enginev3.0 #20678 üzenetére
Még holnap bohóckodok vele és majd küldöm az infókat, Viszont egy kerneljavaslatot elfogadnék
-
kurion
senior tag
válasz
enginev3.0 #20676 üzenetére
kicsi a ház...
pedig elhiheted megsétáltatnám tesómat
-
kurion
senior tag
válasz
enginev3.0 #20648 üzenetére
jaha
hát akkor bocs
Várom a tapasztalatokat rendes felvételek közben aztán ha tényleg jók akkor kipróbálom én is
-
kurion
senior tag
válasz
enginev3.0 #20646 üzenetére
Amit linkeltek progit annak a Pro verziójáról ahol már lehet vakut is kapcsolni.
-
kurion
senior tag
válasz
enginev3.0 #20644 üzenetére
De szerintem az el is mentette, én néztem az appot és nekem is megcsinálta a képeket de sokáig mentette le a képeket és közel se sikerül vele semmi úgy mint a palinak a videóban.
-
kurion
senior tag
válasz
enginev3.0 #20642 üzenetére
olyat nem tudsz csinálni hogy megkérsz valakit hogy sétáljon el a kamera előtt?
-
kurion
senior tag
válasz
enginev3.0 #20555 üzenetére
Már nem szórakozok vele
próbáltam azt is
nemtudom hol lehetett a gond de nem is érdekel
vissza raktam a legújabb viperS-t.
-
kurion
senior tag
válasz
randras_83 #20549 üzenetére
Elegante boot ment végig
Természetesen S-off-os a készülék, a sima verzió simán felment rá.
-
kurion
senior tag
Ma megpróbáltam felrakni egy Elegancia Sense 4.1 romot és hát írták hogy elég sokat bootol első indításkor
de másfél óra után se történt semmi tehát ezt szerintem hanyagolom
(colored)
-
kurion
senior tag
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek a sima Sensation hátlapjával is meglehetne ezt csinálni? vagy az nem aluból van?
Esetleg ilyen hátlap középrészt külön lehet vásárolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest