- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgs123456
tag
Elvileg az is jó rom. De őszintén szólva kb 5 percig használtam. Annyi bug volt benne, h 5 perc is elég volt a felméréséhez.
Szerintem abból a 2 romból válassz, amit írtam. Ezek elég stabilak. Ha azok jól működnek, akkor már lehet próbálgatni másokat is.
Nem tudom, h mennyire vagy képben recovery ügyben.
Mielőtt felteszed a romot ezeket csináld meg:
wipe data/factory reset
Wipe cache
Wipe dalvik cache (az utóbbi kettő egyben is van a 4ext-ben, nem kell külön)
És csak ezek után tedd fel a romot.
Ez így az alap telepítés.
Érdemes egyébként superwipe script-et használni. Azt is letöltöd xda-ról és úgy kell használni, mintha feltennél egy romot. Minden wipe-ot, formázást megcsinál magától, majd újraindul a recovery és teheted fel a kiválasztott romod.
Mind a 2 módszer jó, amit írtam. Elvileg működnie kell, ha így sem lesz jó, akkor ott más tré van. -
randras_83
addikt
Ha új firmware-t raksz föl, akkor frissülni fog a HBOOT-od is.
A HBOOT az a bootloader, olyan mint a számítógépeknél a bios, szóval azért oda kell rá figyelni, mert ha az elszáll, akkor van baj.Szerintem a 4Ext jobb, illetve van olyan rom ahol az is feltétele a telepítésnek hogy 4ext-ed legyen.
A CID a telefon régiókódja, erről is van egy zsák info a neten, de ha letöltöd playről a CIDGettert, az megmondja, hogy milyen a telód. Azért van jelentősége, mert ha nem superCID, akkor csak a CID-ednek megfelelő firmware-t gyár romot tudsz telepíteni.
A superCID esetén ez mindegy.@:enginev3.0 jól mondom kolléga?
Akksid ok?
@(#19894) enginev3.0: Őőőőőőő
-
randras_83
addikt
Régi az tuti
A firmware-ed tuti, hogy nem 3.33-as
Én ezt a utilityt ajánlanám mivel S-OFF a teló.
Gyakorlatilag mindent meg tudsz csinálni vele, firmware frissítést, recovery frissítést - 4ext-et javaslom-
SuperCID-et, ha még nem az lenne. Aztán mehet a rom.http://kgs1992.com/kgs-utility/
És itt is olvasgathatsz.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1530004
Firmware:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1459767 -
T0rnad0
addikt
Én ezt a kettőt használom: HyperNonSense és SmartDroidBerserk Mode. Mindkettő nagyon jó, próbáld ki ezeket. Nekem a favorit még mindig a SmartDroidBerserk Mode.
A kerneleket tudod cserélgetni, SebastianFM elég jól teljesít, Yank555-nek vannak még faux-ra épülő kernelei, amiket agyon tudsz konfigurálni ( alulfeszelni, stb. )
-
Zirowe
nagyúr
Biztos.
Kicsit csalódtam azért, hogy ebben a romban sem volt aktiválva a második mag, hanem külön kellett.Mondjuk első indításkor rémisztően lassú volt, aztán megcsináltam a tweakeket és végül aktiváltam a második magot, most már annyira nem vészes, már csak pár ponton gyenge (böngészésnél és néhány listában a scroll, illetve az automata forgás sem a legjobb még), de összességében nagyon bejön az új rom.
Ez a kezdőlapos mappás megoldás annyira jó, hogy most csomó szabad helyem van és nem tudok mit odarakni.
Viszont egy kicsit tépem a hajam a beállítások menü új elrendezésén. :S -
davidcsaba93
aktív tag
Nekem is vannak ilyen bugok az akku % kijelzèssel. Viszonylag sokàig van 100%-on aztàn sokkal gyorsabban merül. De van olyan is pl. hogy restartolàs utàn 10-20%-al kevesebbet/többet mutat mint előtte. Arról màr nem is beszèlve hogy van olyan amikor mèg 3%-ot mutat ès kikapcsol a telefon mert lemerül.
Próbàltam màr kalibràlàst recoveryből meg valami marketes app-al is de nem javult meg.
Ha esetleg valakinek volt màr ilyen ès sikerült megcsinàlnia ne tartsa magàban! -
pap
senior tag
Szia!
Nekem is ez a rom van fenn,elötte csak gyàri volt,ès szintèn az a gondom mint Neked is h. nem èrzem folyamatosnak a menü lèptetèst.Olyan mintha utànahùzàs lenne, mint a règebbi lcd monitoroknàl lehetett tapasztalni hogy nagy a vàlaszidő.
De szerintem ez a telefon ilyen,nem rom hanem sense ,,hiba". Azt hittem a gyári rom lecserèlésével ez megoldódik,de nem. -
mumk1
addikt
Én használtam ezt a romot, nekem tetszett. Akár mehet rá az ADW is. A Full verzió már eleve ADW-vel megy. A fejlesztője honfitárs, akár fb-n is megkeresheted ha van gondod vele.
De kipróbálhatod ezt a MIUI-t is. Kicsit megosztja az embereket, van akinek nagyon bejön, van aki köpködi. Nekem ha minden jól megy 12-én érkezik a Xiaomi M1-em, gyári MIUI-val felvértezve. -
mumk1
addikt
Mindjárt helyre tesszük.
AOSP=Android Open Source Project (a nyers android rom, ahogy azt a Google megálmodta, ilyen HTC-re csak átportolt létezik, gyárilag nem kapunk csak Sense-vel.)
MIUI = MI UI (mint felület) ez egy tavaly szeptember óta létező kínai csapat által áttervezett és módosított AOSP rom (nekem személy szerint a kedvencem)
ICS = ice cream sandwich (a legfrissebb android verzió)
CM = CyanogenMod (a leghíresebb modder csapat, szinte minden készülékre portolnak módosított AOSP romokat. -
mumk1
addikt
-
Something_
őstag
7 perc 50 mp-nel piros potty. Nem kimondottan launcher. Odarak egy widgetet,, ranyomsz es belepakolhatsz rengeteg ikont, amit sok felekeppen rendezhetsz. Lehet allitani a kor nagysagat, hossz es vizszijtes iranyba is lehet pakolni a dolgokat.
Ergo en azert raktam ki, mert sok ikon volt, hulyen nezett ki, igy pedig ott vannak, de nem foglaljak a helyet. Circlelauncher a neve a proginak. -
Something_
őstag
7:50-nél lévő launcher nem lenne jó megoldás? Be lehet rakni többet is és sok beállítási lehetőség van.
http://www.youtube.com/watch?v=1ZCBs1hRdAM -
Something_
őstag
Szia!
Láttam én is a késést, engem pl idegesítene, nálam nincs ilyen.Szeretnék csinálni videot a telefon képernyőjéről, kinéztem ezt a ScreenCast Video Recorder progit, viszont fizetős, erre valaki alternatívát tudna, ami ingyenes és így teszi a dolgát, vagy csak ez az egy normális videórögzítő program van?
-
mumk1
addikt
Esetleg a More Icons Widget vagy a 24 App Widget
-
Xaels
félisten
-
kokler
aktív tag
A ROM tehát nem frissül soha magától?
Nem, minimum feldob egy üzenetet, hogy szeretnéd-e frissíteni.
Van-e bármilyen kapcsolat a ROM és a Sense között? Kizárja valamelyik, a másik használatát?
A HTC által készített ROM-ok Sense alapú ROM-ok, tehát ezen fut a gyári sense felület, ami egy Launcher++, míg más gyártók által készített, vagy AOSP (Android Open Source Project) ROM-okon nem fog futni, oda át kell portolni. (Na ez nem szokott sikerülni...)MOD: ha kipróbálnék egy launchert, akkor a Sense-el mi fog történni? El kell távolítani, le kell tiltani?
A Sense bizonyos elemei futni fognak a háttérben és általában választhatsz, hogy milyen műveletre mit használsz. -
kokler
aktív tag
- miért felelős a ROM? Mire jó? -
Az maga a rendszer, ami fut a készüléken.
- amikor jön egy HTC-s frissítés, az mit frissít? A Sense verziót? -
Mindent vagy csak részeket, ezt igazából csak a HTC tudja és amennyit akar elárul. Általában az alapverziót frissíti.
- ha jól sejtem, akkor a launcherekkel még jobban testre szabható a kezelőfelület? Ezek mennyire működnek együtt a Sense-el? -
Igen, de semennyire sem működnek együtt a Sense-zel. Vagy fut a sense felületed vagy valami másik launcher. -
scapegt
őstag
Tegnap adtam be a Vodához szervizbe, mákom volt, mert épp szerdán viszik el a telókat. Kaptam cserébe egy omnia 1-et, ami abszolút nem lát semmi wi-fit..itt a bérházban kb 10 hálót kéne látnia, ez egyet sem tud...ilyen jó kis telót sose láttam...ha megnyomom fent a gombot, hogy ébredjen fel, vagy a letesz fizikai gombot, kb 10 másodperc amíg felébred a kijelző...tegnap csináltam hard resetet, nem segített sem ezen, sem a wi-fin...azért kicsit felháborítónak tartom, hogy veszek tőlük egy felső kategóriás telót, aminél drágább igazából már csak az i4 - és kapok egy ilyen - már bocsánat, de - sz@r cserekészüléket, ami még csak nem is működik...ráadásul winmos android helyett...aki i4-et ad le szervizbe, annak ugyan mivel szúrhatják ki a szemét? Egyszer adtam már le náluk egy Defy-t, azért cserébe kaptam egy sima bartype Samsung s5320-ast
-
Criton
veterán
Szerintem normális. Valamint HTC is mondta, hogy ez a tok Sensationhőz teljesen tökéletes.
A "gyári" amit konkrétan ennek a telefonnak csináltak, szerintem az életben nem fog kijönni, mert minden alkalommal csak tolják a dátumot...A néhány mm szerintem elmegy, nekem is kilóg egy picit.
Az a tok van akkor neked is mint nekem? -
Kaliber Joe
csendes tag
Próbáld ki ezt a progit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest