- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszmó
őstag
válasz
randras_83 #22237 üzenetére
Hogy csinálod nekem sense 3.6 van , de alig van 100.120 mb gondolom nem gyári rommal ?
-
gyuszmó
őstag
Clean mastert vagy Es Tak managert érdemes felrakni,vagy bízzam a dolgot a rendszerre ?
Nagyon megoszlanak a vélemények a killeről , én pl. korlátoztam a háttérfolyamatokat 4 re azzal is maradt memória 140 körül - -
gyuszmó
őstag
köszi
-
gyuszmó
őstag
Ez melyik sense vagy téma ?
-
gyuszmó
őstag
Vettem : Gold Battery - 2430mAh 2000 ért vettem, nem jobb mint a gyári, használt ennyit megért nem tartaléknak ?
-
gyuszmó
őstag
Hogy hordjátok , véditek ?
Gyakran potyog le vagy csak én vagyok ilyen hebrencs már a 2. napon leejtem ?Remélem ha veszek egy belebújós bőrtokot megóvja valamennyire ?
-
gyuszmó
őstag
válasz
Gabe Grand #22208 üzenetére
köszi
-
gyuszmó
őstag
válasz
Gabe Grand #22205 üzenetére
Köszi
Igen arra gondoltam, hogy a kijelzőnek onnan indul a gari újra ?
Annyira ne vészes ,hogy újat vegyek ,aztán ha az is le pottyan újra .
Miért vicces ? Nem fogja be semmi ? -
gyuszmó
őstag
Ma sikeresen leejetettem a teló, a sarkán lejött egy kis plezúr kilátszik az alu.
Mivel lehet javítani, ami megmarad ?
fekete alkoholos filccel befestettem ,de az hamar le fog jönni.Csináltatok ilyen trükköt már ? Mivel?
-
gyuszmó
őstag
válasz
Zirowe #21069 üzenetére
Velemenyem szerint miui es cm romnak semmi keresnivaloja htc keszuleken.
Johetnek a kovek, de ha miui felet szeretnek nezni, akkor applet vennek, ha meg cmet, akkor olcso kinait (esetleg osregi htc-t).
Htc-hez sense kell, annyival meg nem jobb a jb, hogy megerne cm-et felrakni.Tehát érdemes fent hagyni a gyárit? Én nem szívesen mókolnék a Defyemen is utáltam, ha lett volna gyári jó nem tenném.
És a Root szükséges ?
-
gyuszmó
őstag
ajánljatok légyszi v.mi free cuccot amivel meg tudom izzasztani a kicsikét tesztelve, hogy mit bír
-
gyuszmó
őstag
Bár a fórumon elfogultak tudom az emberek a kedvencükkel kapcsolatban, de gondolom ismerik a hibákat is .
-
gyuszmó
őstag
Ezt írta egy fazon Ph-n
A Sensation alapjában lett elb@szva. Szar processzor és kevés RAM. A Sense meg annyira csiri-csáré lett, hogy szinte minden erőforrást felzabál. Gyakori, hogy egy-egy igényesebb cucc után a teljes felületet újra tölti. A gyári ICS sem lett rá egy habostorta. Látszik, hogy a HTC már magasról tett rá. Kipucolt ROM-mal elmegyeget. De mivel van nála jobb vétel már házon belül is, így felesleges foglalkozni vele!
Sensation-ök kuka. Az egyik leggyengébb eresztése a HTC-nek. A Desire X viszont egy nagyon jó középkategóriás gép lett, mind külsőleg, mind belsőleg. Átlag felhasználásra bőven jó 1-2 évig.van alapja ?
A telómon 4.0.3 . Sense 3.6 van rajta Nagyon régi dolgok ?
-
gyuszmó
őstag
Meg van a Drágaszááááág.
Nagyon szép,komoly szerkezet a Defy után ,hogy,hordjátok, tokban zsebben ? Olyan törékenynek tűnik,félek ,hogy leejtem .
Fólia kell rá ? Eléggé melegszik nálatok is ? -
gyuszmó
őstag
Mennyit ér egy 2400 aksi ?
Úgy néz ki,hogy holnap megveszem a kicsikét
Ma megnéztem nagy on szép állapotban van,minden papír meg van hozzá, ,doboz tartozékok 8gb kari,
Teljesen új kijelző , az sokat számít, hogy most cserélték ?
Fólia kell rá?Ti,hogy óvjátok a pofára eséstől ?
Eddig ütés álló Defym volt az 2-3 esett le semmi baja nem lett,de ez a cucc csupa képernyő nagyon félek,hogy nehogy le ejtsem .
Hogy hordjátok tokban,zsebben ?
Nagyon szép cucc szeretném,ha sokáig így maradna. -
gyuszmó
őstag
válasz
Ed3r_X_ #22158 üzenetére
köszi
Eladó egy gyárilag független (nem szolgáltatótól vásárolt), hibátlanul működő megkímélt állapotú HTC Sensation gyári dobozában, gyári szoftverrel (nem rootolt), minden gyári (bontatlan) tartozékával együtt + új 8GB Samsung UHS-I microSD, 2013.08.31.-ig teljes körű gyártói garanciával.
41000 ért
Megéri ? Mit nézzek vételkor ,talán holnap veszem meg.
Most cseréltek képernyőt zsír új
-
gyuszmó
őstag
Ha gyári rom van a telón, mennyire lehet boldogulni vele élvezni a tudását ?
Rögtön le kell cserélni vagy elmegy ? -
gyuszmó
őstag
A HTC -t csak Németországban szervizelik.?
-
gyuszmó
őstag
Üdv Uraim
Segítséget szeretnék kérni,ígérem végig fogom bogarászni a fórumot,de most 1-2 napon kellene döntenem,hogy belenyúljak-e egy Sensationba ?
41 ért 3 hónap Garival új kijelzőst árulnak.
Nagyon tetszenek a paraméterei, de ugye már nem mai gyerek , szűk 1 évre szeretnék venni most egy Nexus One van nálam kölcsönbe nagyon be jön a HTC anyag használat és a több dolog.Tudom a topikban mindig elfogultak az emberek de kérlek erősítsetek meg,vagy beszéljetek le róla.
Milyen buktatói vannak ?
Mire figyeljek vételkor, egyáltalán bele vágjak ?köszi
Persze,hogy én döntöm el csak szeretnék érveket.
40 rugóért ha új dolgot szeretnék akkor a nem kapok ilyen telót,de a mai progikhoz elegendő-e még a TEló ?
Amúgy ha tudtok 40 körül garis szép telót érdekel püben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest