- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
válasz
gyuszmó #22188 üzenetére
Szar processzor és kevés RAM.
A processzor nem kevés, de a memória igen. Beillene 1GB.A Sense meg annyira csiri-csáré lett, hogy szinte minden erőforrást felzabál. Gyakori, hogy egy-egy igényesebb cucc után a teljes felületet újra tölti.
Nem hiszem, hogy a sense miatt (CM alatt ugyanezt látom, über-lightweight launcherrel), de ennek is van alapja. Sokszor hosszú másodpercekig nem történik semmi, ha csak simán meg akarom nyitni az üzeneteket, vagy a telefonkönyvemet. Semmi extrát nem használok, gyári alkalmazásokról van szó. Szerintem csak az oldaná meg a dolgot, ha bepakolnának háromszor ennyi memóriát és mindent benne tárolnánk folyamatosan.
Meglepő, hogy egymagos, fél GB RAM-os telefonokon is kipattan az üzenetküldő app, én meg csak malmozhatok felette...Látszik, hogy a HTC már magasról tett rá.
És ez azóta sem változott. SGSII-re már kinn van a gyári JB, erre meg akkor se lesz, ha mind egyszerre gyújtjuk fel a hátécéinket.A hozzászólás többi része csak fröcsögés.
-
Gabe Grand
csendes tag
válasz
gyuszmó #22207 üzenetére
Igen, Az átlag alumíniumnak van egy olyan tulajdonsága, hogy keletkezik rajta egy oxidréteg amire simán
festeni szépen gyakorlatilag nem lehet. A legtöbb festéket ledobja, összefut, csúnya lesz.Tökéletesen csak eloxálással lehet az alut festeni. Vannak alura való festékek de szerintem ne erőltesd. Ha nem zavaró akkor hagyd úgy ahogy van.
Üdv,
-
Gabe Grand
csendes tag
-
kaciokos
őstag
válasz
gyuszmó #22188 üzenetére
Ez eléggé elfogult puttózásnak tűnik. Ami a Desire X-hez hasonlítást illeti: a Sensation-ben erősebb a proci, nagyobb és jobb felbontású a kijelző, és van pl. előlapi kamera. Ha jól értem, egyikre sincs hivatalos Jelly Bean, a DX-en kicsit újabb a Sense.
Szóval én nem cserélném el.
Amúgy gyári ROM-mal használom, és messze nem érzem olyan gáznak, mint amit a kolléga leírt, de kicsit belepiszkálva a ROM-ba, lehet javítani a memória kihasználtságon pl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest