- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
Amikor az XE megjelent, 160e-be került hivatalosan, a sima meg 140e-be. Nekem a plusz 20e-t megérte a füles, a nagyobb akku (a memóriakártya nekem nem számított), meg hogy gyorsabb, még akkor is, ha csak sw-esen húzták feljebb a procit, mert tudtam, hogy nem akarok rá custom ROM-ot.
Persze azóta ar árral együtt nyilván a különbség is csökkent.
-
kaciokos
őstag
Azért ennyire nem rossz a helyzet, nagyobb kapacitású akkut, nagyobb memóriakártyát és minőségi fülest kapott. Na és a piros festékről se feledkezzünk el.
Hogy mindez megéri-e az árkülönbséget, az attól függ. Ha mondjuk van jó fülesed, vagy nincs rá szükséged, és úgyis veszel még nagyobb memóriakártyát meg egy Anker akkut, akkor nyilván nem.
-
swapout
tag
Én pontosan ezért untam meg a sense romokat! Legyen az Vipers vagy Elegancia, nekem volt szerencsém mindegyikhez és 7 hét után szörnyen belassultak, egyszerűen nem lehetett használni a telefont! Úgyhogy ha jót akartok akkor miui android! Én azt használom közel egy hete, nincs laggolás, nincs lassulás, az akku nem merül vészesen gyorsan, és kb hetente jön ki a frissítés hozzá! T0rnad0 fórumtárs javaslatára cseréltem kernelt is így valamicskét tovább is bírja az akksi! Úgyhogy hagyjátok a memóriazabáló senset!
-
mpierre
veterán
Két nap vipers 1.6.3 használat után, nagyon korrekt az akksi használata. Ondemandra állítva az alap kernelt ami jön vele (bricked talán...? semmi tuning, alapon is kellően gyors a teló) nagyon jó üzemidőt produkál. Napi ~1,5 óra wifin, folyamatos 3G, telefonálás, repgép mód soha. Adatot csak wifin letöltve. 80%-ról mostanra érte el a 9%-t. Ezt a két napot az alap akksival hozta ki magából.
Eddig jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest