- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Lenne néhány kérdésem. Felraktam az Elengaciát és barátkozom vele. Hypernonsense után kicsit lassúcska, nehezebben reagál, de testreszabhatóságban, valamint a felhasználóbarátságot tekintve sokkal jobb.
Végig játszottam a desense folyamatot, lecsupaszítottam annyira a rendszert, amennyire csak tudtam.
Kérdéseim:
1. A HTC-s live weather háttérkép beflashelhető más romra is, ami képes élő háttérképeket kezelni, vagy a Sense alapkövetelmény maradt?
2. Hol tudom állítani a CPU órajelét a menüben? Töltenem kell hozzá app-ot google playről?
3. Meg lehet valahogyan változtatni a beállítások menü hátterét feketére? Talán UI a neve ennek az egésznek, szóval a fehér helyett azt szeretném, hogy minden fekete legyen.
4. Ugyanez a kérdésem az ikonokra vonatkozva. Valami ilyen egyszerű minimál dizájnt szeretnék mindenhol:
5. Létezik olyan lockscreen, amiben tetszőleges mintával oldhatom fel a telefont? Nem a 3x3-as mintára gondolok, hanem gyakorlatilag bármilyen mozdulatra (CM7-ben a szignómmal oldottam fel a képernyőzárat) -
Gh0sT
addikt
Köszönöm!
Teszek vele egy próbát hétvégén.
Azt még meg tudjátok mondani, hogy a voice search magyar nyelven működik? Számomra ez teljesen új feature, de egyelőre nem teszteltem. Van értelem foglalkozni vele? -
Gh0sT
addikt
válasz
T0rnad0 #20004 üzenetére
Mennyire csupasz a Sense nélküli Elegancia? Sense nem kell, viszont mennyi olyan felesleges beépített app van, amit nem lehet leszedni?
Egyelőre nálam Hypernonsense a befutó, de még így is sok kompromisszumot kötök. Konkrétan a hideg kiráz a tárcsázótól és Playen sem találok normálisat.
-
Gh0sT
addikt
Cynogenmod 9-et, vagy valami CM9-es romot használ valaki? Nem akarom elhinni, hogy a scrollozás nincs megoldva normálisan.
-
Gh0sT
addikt
válasz
sgs123456 #19906 üzenetére
Egyelőre Hypernonsense-el próbálkozom.
Amit eddig sikerült elérni:
1. felraktam a romot, elindult a telefon, láttam az asztalt, az ikonokat, de folyamatosan összefosta magát.
2. csináltam egy factory resetet, most eljutok addig, hogy beírom a pin kódomat, aztán fekete képernyő, csak a töltöttség jelzőt látomÖsszegzés: pozitívumként értékelem, hogy legalább félig bebootol a telefon, gondolom ez még kezelhető és nem lett tégla belőle.
-
Gh0sT
addikt
válasz
randras_83 #19896 üzenetére
Na és mi a teendő akkor, ha sem a cid getter, sem a terminal emulatoros parancssor nem ad vissza semmilyen értéket?
-
Gh0sT
addikt
válasz
randras_83 #19892 üzenetére
Köszönöm!
Még néhány hülye kérdés:
1. A Hboot verzióm mit határoz meg? Csak az S-OFF menetét? Tud valahogy változni a Hboot verzióm? Felrakok egy firmwaret, romot, akármit és attól lehet új Hbootom? Egyáltalán mire jó ez a Hboot?
2. A telefonom most ugye S-OFF, van rajta egy CWM. Ezzel a régi CWM-el én fel tudom rakni a 3.33-as firmwaret?
3. 4EXT és CWM nagyjából ugyanolyan funkciójú alkalmazások, csak a 4EXT grafikus?
4. Miért kell nekem SuperCID? -
Gh0sT
addikt
válasz
randras_83 #19888 üzenetére
Mondom mit látok:
-Revolutionary-
Pyramid PVT SHIP S-OFF RL
HBOOT-1.17.1111
RADIO-10.14.9035.02_2
eMMC-boot
Jun 2 2011, 22:31:39Aztán van egy ilyen verziószámom is:
Revolutionary CWM 4.0.1.4Android verzió: 2.3.5
Alapsáv verziója: 10.58.9035.00P_10.15.9035.02_2
Kernel verziója: 2.6.35.15-CM7-faux123-v0.2.9+
Mod: CyanogenMod-7-1-0-SelfKANG10-Sensation
Build szám: GRJ22
Firmware verziót az pontosan mi, és hol láthatom?
-
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Szájbarágós segítségre lenne szükségem. Talán így karácsony alkalmából nem vet ki magából a sensation-ös közösség, ha hülyeségeket kérdezek.
Fel szeretném rakni ezt a romot a telefonomra. A telefont kb. 10 hónapja nem gyári rommal használom, szóval rootolva van. Nagyjából ennyiben vagyok biztos, kb. azóta elfelejtettem mindent.
Mielőtt nekiállok, kell valamilyen verzió ellenőrzéseket csináljak? Hboot, firmware, android, kernel, akármi? -
Gh0sT
addikt
válasz
T0rnad0 #17942 üzenetére
Köszönöm!
Valamire figyelnem kell, amikor felrakom az új romot? Van egy olyan érzésem, hogy ez nem lesz olyan egyszerű, mint korábban. Annak idején még valakinek volt itt egy magyar nyelvű leírása, de azóta mintha nagyon sok minden változott volna. Esetleg találok itt valahol egy step by step leírást?
-
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Le vagyok ragadva a Hypersensation remélhetőleg legutóbbi verziójánál. Az az igazság, hogy az utóbbi időben nem követtem a romok fejlődését, de úgy rémlik, hogy ennek a fejlesztése abbamaradt.
Átnyergelnék valami újabb, sense nélküli, megbízható és stabil romra, van itt valaki, aki tudna ajánlani egy jól beváltat? -
Gh0sT
addikt
Netrádió hallgatáshoz milyen appot használtok? Nyugtassatok meg, hogy PowerAmp nem tud ilyet és nem én vagyok vaksi.
-
Gh0sT
addikt
Mi felelős az adatkapcsolatért? A radio, vagy a ROM?
Azt veszem észre, hogy teljesen lefedett területen nem jelez vissza a kis ikon, hogy van adatkapcsolat és nem is tudok netre csatlakozni. Ad hoc jelleggel működik az egész. Térő fullos, hívni tudnak. -
Gh0sT
addikt
-
Gh0sT
addikt
válasz
Zirowe #10216 üzenetére
Pontosan milyen nálad ez a híváskapcsolási probléma.
Nálam:
1. Hívnak, felveszem, nem hallok semmit, a másik fél hall.
2. Hívnék valakit, teljes csend, ki sem csöng a másiknál, majd szétkapcsol.
3. Kicseng a másiknál, felveszi, elkezd szakadozni a vonal, nem hallok semmit, szétkapcsol.Szolgáltató: Vodafone
-
Gh0sT
addikt
válasz
Zirowe #10144 üzenetére
Megrendelve!
Köszönöm!
Közben új üzemidő rekordot döntöttem 28 órával. A kezdeti 14-15 órához képest egészen jó. Ha sikerülne feltornáznom valahogyan 40 órára már egészen elégedett lennék, mert az azt jelentené, hogy minden másnap éjjel kellene csak a telefont töltőre raknom.
-
Gh0sT
addikt
válasz
davidcsaba93 #10103 üzenetére
Milyen ROM van fent neked?
-
Gh0sT
addikt
Más is tapasztalt olyat, hogy új ROM felrakása és egy teljes töltés után órákig 100%-ot mutat az akkumulátor töltöttsége, aztán gyors ütembe elkezd csökkenni 10-15%-ot? Nem egyenletes és nem terhelés függő a merülés.
12 óra használat után 79%-on áll most a telefon, de ebből 5-6 óra úgy telt el, hogy 100%-on volt. -
Gh0sT
addikt
Valaki, aki még gyári, vagy Senseay romot használ, legyen szívesen segítsen nekem.
Van egy alkalmazás, ami azt hiszem alapból rajta van a telefonon. Talán Locations a neve. Ehhez elérhetőek offline térképek. Hogy tudom én ezt telepíteni AOSP romra, illetve milyen kiterjesztésűek a térkép fájlok? Market nem hoz találatot a Locations nevű appra, a Google Mapset erőlteti, de abban meg nem találok ilyen menüpontot. -
Gh0sT
addikt
válasz
Something_ #9976 üzenetére
Vodafone, Senseay rom van fent most, régebben a gyárival is játszott ilyet, de már mindennapossá vált.
Köszönöm a mailt!
-
Gh0sT
addikt
Volt valakinek olyan problémája, hogy a készülék:
- hívás kezdeményezésnél elvesztette a térerőt és csak második-harmadik próbálkozásra adott vonalat?
- telefonálás közben elkezdett recsegni a másik fél, aztán szétkapcsolt?Kezd rendszeressé válni ez a probléma nálam.
-
Gh0sT
addikt
Jó reggelt!
Gondom, lenne. Tegnap délután visszaraktam a készülékre a Senseay romot minden gond nélkül. Működött is a készülék hiba nélkül. Este felraktam töltőre, majd ma reggelre se kép, se hang. Nem tudom bekapcsolni, nem reagál semmire. Akkut kivettem, memória kártyát kivettem, SIM kártyát kivettem és semmi. USB-n rákötöttem a gépemre, a piros led a tetején el kezdett villogni, majd átváltott folyamatos világításra, de nem tudom továbbra sem bekapcsolni. Valakinek van valami ötlete, hogy mit tudok még tenni?
-
Gh0sT
addikt
Inaktiv lett az SD kártya formázása a menüben. Valaki járt már így? Mit lehet ezzel tenni?
-
Gh0sT
addikt
Mennyi a proci órajele alapból? Ugye nem 1,72 Ghz?
-
Gh0sT
addikt
Kis segítségre lenne szükségem ismét.
Felraktam a HyperSensation-CM7.1-v1.5 romot és kezdem egyre jobban megkedvelni. Kicsit fura az élet Sense nélkül, lehet hogy nem egy ilyen minimál dizájn romra kellett volna egyből váltani, mert elég éles a különbség. Néhol kifejezetten csúnyának és fapadosnak találtam a Sense után. Node, elkezdtem belakni és tesztelgetni. Amit egyből cseréltem az a K9 email kliens, ugyanis folyamatosan beakadt, vagy csak egészen egyszerűen valamit rosszul állítottam be, így 2 óra alatt 30% alá merítette a telefonomat. El lehet ezt valahogyan távolítani végleg?
Felflasheltem helyette a CM7 Stock Email klienst, ami már barátságosabb ilyen téren. Felraktam a Stock CM7 theme-et, illetve a Theme Choosert, viszont nem jöttem rá, hogyan lehet témákat berakni alá. Valaki esetleg használta már? Hol lehet témákat találni? Nagyon nyomasztó, hogy minden fekete, jó lenne valami szürke árnyalatos menüt beállítani.
Ami jó benne:
- gyors, minden azonnal történik
- kicsi, általában 270-330 MB szabad memóriám van
- nagyon sok olyan dolog is testre szabható, ami a Sense-ben nemAmi nem tetszik:
- látványban nem hozza azt az élményt, mint egy Sense és itt nem is a csillivilli effektekre gondolok, inkább az összhang hiányzik számomra
- a státuszsoron (vagy nem tudom mi van ott fent) sajnos csak egy fül van és nincs dekikált fül a kapcsolóknak (wifi, gps, bluetooth, stb), ezen lehet változtatni?Más: tudtok olyan appot, ami nem widget, hanem gyakorlatilag egy kapcsoló, amivel a Wifit, GPS-t, 2G/3G-t, Bluetooth-t lehet gombnyomásra ki és bekapcsolni?
-
Gh0sT
addikt
válasz
Something_ #9469 üzenetére
Senseay XE35 2.1.0 van fent jelenleg is. És még a gyárival volt tapasztalatom.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Something_ #9465 üzenetére
Nem érzem még mindig folyamatosnak... Valahogyan fps-t lehet mérni?
-
-
Gh0sT
addikt
Létezik stabil, sense mentes, minden téren működő rom?
-
Gh0sT
addikt
Jelentősen javult az akkuidőm, mióta fent van az új ROM.
-
Gh0sT
addikt
Hogyan lehet megoldani azt, hogy az ikonok feliratai a home screenen ne ilyen szellemképesek legyenek, mint a mellékelt kép tetején?
A felső 3 ikon sor úgy készült, hogy kiszórtam az ikonokat az asztalra, míg az alsó három sor Elixirrel. Ugyanazt szeretném elérni a fenti 3 sorban is, de ötletem nincs hogyan. Valakinek van ötlete? -
Gh0sT
addikt
válasz
Something_ #9214 üzenetére
Milyen launchert használsz?
-
Gh0sT
addikt
A ROM mellé még ezt a két modot raktam fel:
- CdTDroiD Tweaks Mod v2 for Versions 1.8.x & Up
- Super Smooth Launcher MOD With Free Scrolling App DrawerA CdTDroid Tweak először is legyalulta az akkumulátor ikon belsejéből a százalékos érték kijelzést, ami nekem nagyon tetszett és az istennek nem bírtam rávenni, hogy ugyanoda az ikon belsejébe rakja vissza. Igazán nem találtam olyan beállítást, ami nagyon kellett volna, bár tény hogy a lock screennel eljátszottam.
A fő bajom az a Sense-zel, hogy van egy hatalmas kijelzős telefonom és a home screent nem tudom úgy testreszabni, hogy az nekem jó legyen. Felrakok két widgetet meg 8 ikont és betelt az egész. Szeretem, ha kézre állnak a gyakran használt alkalmazások, és egyből látom a fontos információkat anélkül hogy lapozgatnom kellene, vagy épp a menübe be kellene lépnem. Egy ekkora kijelzőn nekem a 7x7 ikonos elrendezés áll kézre és tartom praktikusnak. És ezt a Sense nem tudja, vagy én néztem be valamit nagyon. Ezért használtam Elixir Widgetet, de az meg akadozott Sense-en.
Felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel és végül arra jutottunk, hogy maga a Sense fogja vissza a rendszert és terheli túl a CPU-t. Valamilyen furcsa oknál fogva csak ezzel a widgettel produkálja ezt, és nagyon látványosan 70-80% fölé pörgeti a processzort a Sense képernyő váltáskor.
-
Gh0sT
addikt
Nem merek, mert nem tudom mit fogok elveszíteni a Senseből. Nem tudom mennyire specifikus mondjuk egy email kliens, az üzenet kezelés, milyenek a menük. Igazából sok minden jó így ahogy most van, nekem csak az kellett, hogy a home screenemet sokkal jobban testre szabhassam. Jó a Sense, csak látva azt, hogy egy launcher mennyivel több teret tud adni, úgy érzem, hogy eddig a Sense volt a szűk keresztmetszet.
-
Gh0sT
addikt
No, vessetek meg, feltettem egy launchert. Hát... sokkal jobban testre szabható és konfigurálható, mint a Sense, ráadásul nálam gyorsabb is. Úgy vettem észre, hogy a Sense specifikus widgetek launcher alatt nem használhatók, de sok mindennek van alternatívája. Megkockáztatom, néha jobb is, mint a Sense verziós.
-
Gh0sT
addikt
Modot le lehet valahogyan szedni? Konkrétan ezt szeretném lekapni:Super Smooth Launcher MOD With Free Scrolling App Drawer
-
Gh0sT
addikt
Igen, Elixir widgetet használok, mivel kevésnek és nagynak találom a 4x4 ikont. Már kérdeztem a topicban, hogy esetleg másnál is jelentkezik-e ez a probléma Elixirrel, de úgy néz ki, hogy én vagyok az egyedüli.
Azt sikerült kiszűrnöm, hogy nem a gyári rommal volt a gond. Nézegettem, hogy esetleg beakadhat-e bármilyen program, de egyelőre semmi. A probléma általában akkor jelentkezik, amikor lapozok egyet, majd várok néhány másodpercet és újra lapozni szeretnék. Folyamatos lapozásnál nem nagyon van eddig gond. -
Gh0sT
addikt
Igen, kb fél másodperces csúszással reagált a telefon, ráadásul nem is folytonos volt az átmenet, hanem átugrott a következő képernyőre.
Ha összehasonlítod az első lapozással, akkor nagyon látszik a különbség: míg az elsőnél folyamatosan tűnnek el az ikonok és jelenik meg a következő screen, addig a harmadiknál ugrik egyet.
-
Gh0sT
addikt
Légy szíves nézzétek meg ezt a videót a telefonomról, hogy vajon normális-e ez a fajta szaggatás a lapozásnál (6,2 MB). Az új rommal is produkálja ugyanúgy mint a gyárival. Ráadásul még vissza sem állítottam az összes programot, amit korábban használtam. Főleg a harmadik lapozásnál lesz nagyon látványos. Együtt kell élnem ezzel?
-
Gh0sT
addikt
Az elképzelhető, hogy az új ROM felrakása után a bekapcsoló és a hangerő gomb együttes megnyomására nem reagál semmit a telefon? Hogy érem el a CWM Recoveryt ilyenkor?
Egyből bebootol és kéri a pin kódot. Annyira gyors lett, hogy nem bírok belépni a recoverybe?
-
Gh0sT
addikt
Bocs, de megint kérdeznék egyet.
SENSEaY_XE35_v2.1.0 felrakása előtt állok.
Van az oldalon egy ilyen sorrend:
1. Boot into recovery
2. Backup
3. Flash Full Wipe
4. Flash ROM
5. Boot phone and setupÉn most úgy állok, hogy backup megvolt, radiot felraktam. Az oldalon van egy SuperWipe.zip nevű fájl. Ez lesz a 3. pont? Mikor csinálom a wipe data, wipe cache, wipe Dalvik cache műveleteket? Ezután, vagy a flash full wipe ezt a műveletsort jelenti?
-
Gh0sT
addikt
Köszönöm mindenkinek!
S-OFF megvolt, nand backup rendben, telefon rootolva.
Névjegyzékemet szinkronizáltam a gmailes fiókommal, SMS-ek szintén tárolva a fiókomban.
Hiváslistát mivel tudok menteni?
Letöltöttem a Titanium Backupot, ezzel érdemes lesz full backupot csinálnom a rendszerről, vagy a nand backup mindent mentett?
Igazából azt szeretném, hogy felrakom az új romot, és legyen meg a régi híváslistám, valamint egyes alkalmazások beállításai (játékok rekodjai, sleepmeter adatok, easy money adatok, stb) -
Gh0sT
addikt
Sziasztok!
Épp új romot raknék életemben először a telefonomra, mert meguntam, hogy a gyárival szaggat már a lapozás is. Elakadtam ott, hogy mi az a nand backup? Ez az, amit CWM recoveryből csinálok, vagy valami marketos alkalmazás?
-
Gh0sT
addikt
Elixir widgetet használ valaki?
Nálam rettenetesen megfogja a telefont, előfordul, hogy a képernyőváltások között fél másodperc is eltelik és érezhetően lassabban reagál a készülék. Valaki tapasztalt már hasonlót?
Van Elixir widgetnek valamilyen alternatívája? Szeretném, ha nem csak 4x4 ikont rakhatnék ki a képernyőkre, hanem legalább 7x7-ben gondolkodom és eddig erre csak ez a widget volt képes. -
Gh0sT
addikt
Ha csinálok egy factory resetet, viszont vannak olyan marketes alkalmazásaim, amiket megvásároltam, azokat hogyan tudom visszarakni a telefonra? Letölthetem őket ismét ingyen?
-
Gh0sT
addikt
Megoldható az, hogy rootolt a telefon és Sense 3 fut rajta? Van néhány alkalmazás, amit feltelepítenék, de csak rootolt telefonra lehet.
Más: nézegettem a fogyasztást és a kijelző a legnagyobb fogyasztó. Nektek átlagosan mennyit van bekapcsolva egy nap alatt?
-
Gh0sT
addikt
Alap kérdéseim lesznek, amik nem teljesen világosak:
- miért felelős a ROM? Mire jó?
- amikor jön egy HTC-s frissítés, az mit frissít? A Sense verziót?
- ha jól sejtem, akkor a launcherekkel még jobban testre szabható a kezelőfelület? Ezek mennyire működnek együtt a Sense-el? -
Gh0sT
addikt
Tasker nevű alkalmazást használja-e valaki?
Vagy ha valaki tud kompatibilis alkalmazást az alábbi problémára, azt is megköszönöm:
1. Ha kikapcsol a kijelző a telefon bontsa a Wifi és adatkapcsolatokat
2. Kikapcsolt kijelző mellett bizonyos időközönként ellenőrizze az emailjeimet, twittert, frissítse az időjárást, meg amit még kell.
3. Ha feloldom a billentyűzárat ellenőrizze hogy van-e Wifi kapcsolat, ha van, kapcsolódjon, ha nincs, aktiválja az adatkapcsolatot.Green Powert használok, az a Wifit tökéletesen kezeli, az adatkapcsolatot is bontja, de a szinkronizálások nem élnek ha a kijelző ki van kapcsolva.
-
Gh0sT
addikt
Aki a beépített email klienst használja, az meg tudná mondani, hogy hogyan lehet keresni a levelek között?
-
Gh0sT
addikt
Na, ma kétszer is újraindult magától a telefonom, pedig már egy hete nem csinálta. Gondoltam a szoftver frissítés megoldotta a problémát, de hiú ábránd volt.
A hanghívásokat 5-10%-ban eldobálja, nem csörög ki, nem hallok semmit, nem hallanak.
Vodafone szervizbe vitte vissza már valaki? Mik a tapasztalatok? -
Gh0sT
addikt
Nekem is a hangokkal van bajom. Hol tudom azt kikapcsolni, hogy ha a telefon visszajön készenlétből, akkor ne adjon hangot?
-
Gh0sT
addikt
válasz
Kaliber Joe #3754 üzenetére
Köszönöm, nagyon közel áll az elképzelésemhez, mondhatni tökéletes.
Más: az egyes alkalmazások fogyasztását mivel tudom monitorozni? Illetve van-e a windowshoz hasonló task manager, ahol real time tudom nézni, hogy melyik alkalmazás mennyi CPU-t és memóriát eszik?
-
Gh0sT
addikt
válasz
T0rnad0 #3751 üzenetére
Múlt hét csütörtökön vettem. Meglátom mi lesz frissítés után. Egyelőre nem produkálja a hibát.
Más: megoldható az valahogyan, hogy a Wifi kapcsolatot automatikusan kikapcsoljam akkor is, ha Wifi hatósugáron belül vagyok? Azt szeretném elérni, hogy ha otthon vagyok, akkor ne lógjon egyfolytában a telefon a Wifin, hanem ha nem használom, akkor csak a szinkronizálások erejéig kapcsolódjon a hálózathoz.
Azt már sikerült megoldanom, hogy ha nem vagyok hatósugárban, akkor kapcsolja ki a Wifit, illetve rendszeres időközönként keressen hálózatot.
-
Gh0sT
addikt
Csatlakozom én is az újrainduló telefonosok csapatához.
Négy napja van meg a készülék, eddig 7-8 alkalommal indult újra a legváratlanabb helyzetekben. Volt már hívás közbeni restart, névjegy importálás közben, csak úgy, stb...
Természetesen Vodafone függő a készülék.
A szoftver verzió: 1.28.401.1Az imént reset után, csupaszon, mindenféle program nélkül is sikerült neki egy újraindulást produkálnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest