Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
válasz
andras511 #4766 üzenetére
A kiemelkedően jó készenléti fogyasztás ellensúlyozza a nagy kijelző miatti erős aktív fogyasztást, így átlagos használat mellett átlagos az akksiidő. Ahhoz képest, hogy nem tettek bele nagy akksit, szerintem kifejezetten jó ez az átlagos üzemidő amit tud, nem rosszabb az előző Desire S-emnél.
Az első napokban sokkalhatja az embert, hogy nagy a fogyasztás, de valójában ilyenkor még nem állt be az akksi, és az újdonság varázsa miatt a használat sem átlagos, hanem nagyobb. Aztán reggel a rácsodálkozás, hogy nem esett egy %-ot se este óta
-
datomi
tag
válasz
andras511 #4766 üzenetére
nekem kb. 1 hete van meg a gép, és minden feltöltés után egyre tovább bírja az akksi
az is igaz, hogy amíg belaktam, addig többet nyomogattam és gyorsabban merülr, de estig akkor is kibírta
előtte DHD-m volt, az sem merült le soha estig, pedig volt wifi vagy mobilnet, zenehallgatás, kevés játék, telefonálás (átlag fél óra) minden nap
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest