- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zárzorró
csendes tag
válasz
wertigo1984 #31945 üzenetére
-
Bulitt
addikt
válasz
wertigo1984 #31685 üzenetére
Ezzel már ilyen probléma nincs
Szépen egyenletesen kell fordulni, a vízszintet megtartva, és akkor jó lesz
-
Márkosz
tag
válasz
wertigo1984 #31328 üzenetére
Ott mennyibe került mellete a HTC One?
-
Tyer
őstag
válasz
wertigo1984 #31292 üzenetére
Nekem is itt lapulegy az asztalon
Pachenkoooo: Olvassvissza, de amugy IGEN a válasz! -
Tyer
őstag
válasz
wertigo1984 #31290 üzenetére
Az mi az a tégla? Jo nagy...
Jééé, 6310...
Tegyed mán fel a 4.2-t!!! -
Márkosz
tag
válasz
wertigo1984 #31283 üzenetére
Hát most kiránduláson hasonló feltételekkel estére 26%-on volt az aksi, ez már az Android 4.2.2-vel és a Sense 5-tel! Tehát úgy 10%-kallbír tőbbet az aksi mint frissítés elött, szóval valamit biztos optimalizáltak a HTC-nél mert 10%+adtak!
-
Márkosz
tag
válasz
wertigo1984 #31275 üzenetére
Én kint voltam a Repülőnapon és reggel 8:00-tól este 20:00-ig képkészítés, videózás, 10-12 telefonálás, fülessel zenehazgatás, Facebook-ozá, netet csak akkor kapcsoltam be amikor képeket töltöttem fel a Facebook-ra, de akkor volt szinkronizálás is amikor pont bevolt kapcsolva a net! De ez még az Android 4.1.1-el és a Sense 4+szal volt! És estére amikor hazaértem 16%-on volt az aksi! Akkor kicsit büszkevoltam a HTC One X-emre, mert ami volt elötte a HTC Sensation nem bírta volna ennyire az egésznapos nyúzást!
-
Tyer
őstag
válasz
wertigo1984 #31202 üzenetére
Ezt irta, hogy az csak 1! szempont...
-
s3nsitivity
addikt
válasz
wertigo1984 #31196 üzenetére
Mindentől.
Van olyan, hogy a soc nem tudná rendesen támogatni. Ugye mi is ettől féltünk anno.
Aztán a RAM. A 4.3-ban (N7-emen azt használok) már rohadt kifinomult Multi Taskning van és szinte teljesen felzabálja azt az 1 gigát. Pedig sok minden hiányzik is róla mait telón meg használok.Összefoglalva azon múlik, hogy a konstruktúra elbírja e az újdonságot a vagy sem.
Pl: DHD nem kapta meg a 4.0.4-et mert a gyár szerint az élmény már nem lett volna rajta olyan jó mint GB-vel.
(#31198) csernak75
Na hát az Ázsiairól nem sok mindent tudok. Ha holnap rámszólsz megérdeklődöm neked.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
wertigo1984 #31125 üzenetére
A fényerő ilyenkor mindegy, mert a kamerába lépve magától növeli.
4.1 nagy és idegesítő bugja volt, hogy kilépve belőle nem tért vissza az előző fényerő beállításhoz, de szerencsére 4.2 alatt már megy rendesen. -
Tyer
őstag
válasz
wertigo1984 #31122 üzenetére
Azért elég laza 2 kocsival menni
De most godnolj bele, miylen video lett volna ebböl Sense 5 alatt -
Shokkolo
addikt
válasz
wertigo1984 #30970 üzenetére
Én csekkolom néha, őszinte leszek, a gyermeki izgalom mozgat. Tudom h. annyira nem lesz más (desire HD után se volt annyira más a One X...) de nah... akkor is
-
s3nsitivity
addikt
válasz
wertigo1984 #30729 üzenetére
Ha ugyan azt a frekvenciát használják semmi probléma.
Ahogy (#30731) Steve1207 -is mondta, itt a kínai gagyikkal van a gond. -
Steve1207
veterán
válasz
Az ilyen esetek nem oda tartoznak, mivel ilyen kirívó eset nagyon elvétve fordul elő. Szerintem a szokásos "ebay - kínából rendeljünk valami olcsót, jó lesz az is töltőnek, akkunak" kategória.
-
Márkosz
tag
válasz
Ha más gyártó töltöjét használod lehet felfog robbanni a kezedben! Vigyázz!!! HAHAHA
-
kirkri
addikt
válasz
wertigo1984 #30695 üzenetére
Te úgyis új kijelzőt kapsz a telefonodba, ha egyszer elkerül hozzám.
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
wertigo1984 #30695 üzenetére
Nehéz ezt megmondani. Nincs rá szabály. Nekem 7 hónap után jött elő. Sógornőmnek 11 hónap után. Nálam akkor jön elő, amikor az akksi 39 foknál melegebb, ha visszahül majdnem, vagy teljesen eltűnik, (bár most, hogy 1 hónapja elkezdte csinálni egyre kevésbé tűnik el, gonolom előbb-utóbb állandóan ott lesz a folt), nála állandóan ott volt a sárga folt. Nálam jobb oldalon a képernyő felső egyharmadánál van egy 1 centi hosszú, max 1/2 centi széles függőleges csik, nála lejjebb volt és kb. 1 centiméteres kör.
Azt javaslom Neked és másoknak is, akik olvassák a fórumot, hogy ezeken a problémákon (sárgásodás, wifi probléma stb.) kár stresszelni előre. Egyáltalán nem biztos, hogy lesz ilyen hiba, de ha igen, akkor az sem, hogy az összes hiba jelentkezni foleg, ami a különböző szériákra jellemző. Használjátok a telót, aztán ha valami van, irány a szerviz.
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
wertigo1984 #30676 üzenetére
A gyártás dátuma nem függ össze azzal, hogy lesz e problémád vagy sem. Lagalább is nem kötelező jelleggel. Ha szerencsés vagy akkor nem. Akinek későbbi gyártású a cucca annak sem garancia,hogy nem lesz baja, mert későbbi széria. Az előfordulása az adott hibának esélyesebb a korábbi szériáknál, ennyit jelent a gyártási dátum.
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
wertigo1984 #30623 üzenetére
FA az Taiwan. Legalább is az XDA-Developers szerint.
-
Kronk
őstag
válasz
wertigo1984 #30620 üzenetére
Névjegy, telefon azonosítója, készülék sorozatszáma
-
Bulitt
addikt
válasz
wertigo1984 #30618 üzenetére
-
Lexus sc
tag
válasz
wertigo1984 #30543 üzenetére
Nem reagál rá
-
wertigo1984
őstag
válasz
wertigo1984 #30539 üzenetére
-
BenHans
addikt
válasz
wertigo1984 #30539 üzenetére
Tudom, nekem ne is mondd...
Kicsapongásaim után mindig visszatérek ehhez a Senseációs felülethez.
Úgy húz a szívem az új LG G2 felé is, meg ki tudja mit csinál a Samsung is meg az LG is 2014 elején, de sztem megint az lesz hogy meglátom a HTC-t és az lesz.
(Bár hozzá kell tennem hogy az X-et annyira nem kedveltem meg, de ebben közrejátszott sok minden, pl a szervizelés, a Tegra... az új One viszont bejön, de hát eleve úgy gondoltam, hogy 2 évig meglesz a HOX, meg hát most a pénz sem úgy alakul hogy cserélhetnék...)
-
BenHans
addikt
válasz
wertigo1984 #30536 üzenetére
Gyárilag, ha jól tudom, nem kikapcsolható, csak átrendezheted másik képernyőre, de ahogy próbálgattam úgy rémlik hogy valamelyik képernyőn mindig ott lesz.
Launcher telepítésével kapcsolható csak ki. [Apex] vagy [GO]
Nekem a GO most is fent van az X-en pedig a gyárit használom, csak ha ránézek és - napra megtetszik valamelyik skin akkor feldobom. Nekem ez inkább bejön mint az Apex.
-
BenHans
addikt
válasz
wertigo1984 #30534 üzenetére
-
Márkosz
tag
válasz
wertigo1984 #30473 üzenetére
Emeltek az órajelen, asszem minimálisan nehezebb lett, az előlapi kamera felbontása nőtt, csak feketében lehet kapni (?)! Nagyobb akkumulátort kapott! És a belső tárhely 68GB-ra nött. Asszem ennyi hardverileg!De ha tévedek javítsatok ki!
-
Bulitt
addikt
válasz
wertigo1984 #30497 üzenetére
bekapcsgomb+home gomb
-
Bulitt
addikt
válasz
wertigo1984 #30466 üzenetére
Nekem is ilyen a térerőm. Az only gsm esetében csak a 2G forgalom használható, így az internet sem tudja kihasználni a 3G nyújtotta nagy sávszélességet
-
Márkosz
tag
válasz
wertigo1984 #30458 üzenetére
Jól néz ki! Nekem szilikontokom van, de már eléggé kinyult meg ocsmány szine lett! Úgy, hogy a napokban veszek szilikon tokot rá ujjat, megegy fólia sem ártana már rá mielött karcos lenne...!
-
-HTC-
tag
válasz
wertigo1984 #30458 üzenetére
Az enyém is ugyan ilyen, hajszálnyi eltéréssel!
-
Márkosz
tag
válasz
wertigo1984 #30431 üzenetére
Tudomásom szerint Igen! Meg a HTC One Mini-n is az teljesít szólgálatot!
-
wertigo1984
őstag
válasz
wertigo1984 #30422 üzenetére
1. reszido: 28,11 mp
2. reszido: 39,18 mp.
Csak egy par masodperc diffi, kikapcsolasnal is szoszol kicsit.(#30430) Márkosz a sense 5 az, ami van a One-ban?
-
kirkri
addikt
válasz
wertigo1984 #30428 üzenetére
Beállítások>Ki/be
-
ferob
őstag
válasz
Nézd meg ezt a hozzászólásomat.
-
kirkri
addikt
válasz
Szoftveres témában nem én vagyok az embered.
Ugyan több kedves fórumtársnak köszönhetően már elboldogulok a főzött ROM-ok világában is, de továbbra sem mondanám magamnak még csak hozzáértőnek sem a témában, így maradok inkább a "vas"-nál. -
kirkri
addikt
válasz
wertigo1984 #30395 üzenetére
Na, ezt még soha nem láttam.
(#30396) Youri: Azt tudom, hogy ott van proximity sensor, de az így szokott világítani?
-
Youri
veterán
válasz
wertigo1984 #30395 üzenetére
jaja, az a közelségérzékelő, ha fölé viszed az ujjad, kikapcsolja a kijelzőt
-
kirkri
addikt
válasz
wertigo1984 #30391 üzenetére
Szemből nézve a hangszóró bal oldalán nincs LED.
-
kirkri
addikt
válasz
wertigo1984 #30370 üzenetére
A kamera közelében van a processzor, és a hőelvezetése ugyan úgy van megoldva (ha nem lett szétbarmolva a rézfólia a hátlap alatt), hogy egészen a telefon alsó részéig levezeti a hőt, de a legmelegebb azon a részen szokott lenni a készülék, ahol írtad.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
wertigo1984 #30370 üzenetére
Nekem 2 óra alatt csutkáról is feltölti (Fast Charge nélkül)
A melegedés szokásos probléma a HOX-nál főleg ebben a nagy melegbe. -
kirkri
addikt
válasz
wertigo1984 #30364 üzenetére
Igen, mert amennyiben a ragasztó nem megfelelően "tömít", akkor a kijelző fénye a touch és az LCD között kiszűrődik, ami nagyon zavaró és csúnyán is mutat.
Nincs külön "üveg". Érintőképernyő+LCD+közép keret van.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
wertigo1984 #30362 üzenetére
Lehetséges, csak nem ajánlott!
Hő pisztollyal kell megolvasztani a ragasztót amíg el nem enged, aztán meg szerezni kell rá olyan ragasztót ami jól összefogja és nem zavarja a működésben. -
enginev3.0
félisten
válasz
wertigo1984 #30326 üzenetére
Beállításokban, mobilhálózatok, és ott be lehet állítani hogy
Csak GSM
Csak WCDMA
vagy LTE/WCDMA/GSM -
Márkosz
tag
válasz
wertigo1984 #30309 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy amikor vízszintbe van a teló akkor jobb a térereje! Wifi nálam is ok, sárgásódást nem tapasztaltam! Bár még csak 2 napja van meg a HTC One X
-
Steve1207
veterán
válasz
wertigo1984 #30311 üzenetére
A beállításoknál, mobil adatokra rábökve tudod kiválasztani a hálózat típusát.
-
Steve1207
veterán
válasz
wertigo1984 #30309 üzenetére
Ahogy látom rendben vele minden (térerő nekem is kevesebb 3g miatt, sima 2g-n egyből maxon van ugyebár, itt a szutyok földszintemen is). Engem egyedül a hívás közbeni halkabb hangerő zavar néha, de nem vészes az se. Úgyhogy attól függetlenül, hogy csalódtam kicsit a tegrában boldog vagyok szintén, marad is még egy jó darabig.
-
Steve1207
veterán
válasz
wertigo1984 #30307 üzenetére
Bemész a tárcsázóba, emberek, ott a bal felső menüt legördíted és bejelölöd/vissza, amit látni szeretnél.
(#30305) yodee_: lett már? ha nem akkor szólj, bár ennyi idő alatt szerintem beszerezted
-
Márkosz
tag
válasz
wertigo1984 #30304 üzenetére
Hát nekem gyári HTC Sense 4+ van fent a telon! A menü bal fölső sarkában van 3db bogyó oszlopban és az van alá írva hogy menü, na arra rákattintasz és elő jön egy fül, amibe az lesz az első helyen fölül hogy "Rendezés" arra rákattintasz és előugrik egy ablak, amibe az van írva hogy "Rendezés a következők szerint" majd alatta meglátod a lehetőségeket, "Betűrendes (A-tól Z-ig)" majd alatta "Dátum (legújabb)" és szintén alatta "Dátum (legrégibb)" remélem tudtam segíteni! Nem tudom melyik órára gondolsz, elvileg ha kap netet minden beáll! A kijelző sárgaságot nem tudom hol tudod leellenőrizni! Talán egy fehér hátéren! Passz
-
Hegasus
senior tag
válasz
wertigo1984 #21115 üzenetére
Hát én még erről a kép szétesésről nem hallottam... de szerintem szoftveres lehetett, és a régebbi verziókon fordulhatott elő.
Ha az adatkapcsolat nincs bekapcsolva, akkor valami csodás a készenléti fogyasztás... gsam szerint egy éjszaka alatt mikor kikapcsolok minden adatkapcsolatot, akkor valami 500 óra van még hátra az üzemidejéből
Viszont ha bekapcsolom reggel azonnal leesik 50 órára...(#21119) Pocee: Én gondoltam root-olás előtt még be kéne dobni a szervizbe 7 hónap után először (bár semmi hibával nehéz lenne
), mert ki tudja mi lehet utána, de a véleményeket olvasva és az itt olvasott tapasztalatokat én egyszerűen rettegek a szerviztől, hogy a (mondjuk) wifivel beadott készüléket hogy kaphatja vissza az ember, persze vissza lehet adni azonnal hogy nem ilyen volt, de hát hónapokig a hox nélkül aligha bírnám...
-
jilian
addikt
válasz
Változó.
Léteznek ilyen hibák, de ezeket gariban javítják.
Ha a beállításokat normálisan testreszabod, a merülés átlagos. -
ferob
őstag
válasz
Nem tudom, hogy ilyet hol olvastál, de nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest