- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
válasz
lsebestyen #36528 üzenetére
Akkor valamit marhára nem vágok...
A leírásban sehol nem volt szó .exe fájl másolásáról. Hol kellene lennie annak az exe-nek?
-
kirkri
addikt
válasz
lsebestyen #36528 üzenetére
+1
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #36442 üzenetére
Na mar jo, le kellett tolteni az a-gps adatokat.
-
Latency
senior tag
válasz
lsebestyen #36440 üzenetére
Én is ezt használom pár napja. Nekem a GPS-el nincs gond gyorsan megtalálja a helyet.
A beállítások menüt pedig a Beállítások/Navigáció/Hardveres gombok alatt tudod testre szabni. Én a normál nyomásra a Menü-t hosszúra a legutóbbi appokat raktam, mint a gyári romban. -
Weeman1
veterán
válasz
lsebestyen #36438 üzenetére
Én anno használtam,nagyon jó volt.
A Tab 2-n még mindig azt használom csak frissítgetem. -
MonkeyMoon
csendes tag
válasz
lsebestyen #36294 üzenetére
köszi, gondolom akkor romot is telepíthetek róla nem? vagy az már megint más tészta?
-
wopi
aktív tag
válasz
lsebestyen #36163 üzenetére
-
pakfong
tag
válasz
lsebestyen #36156 üzenetére
-
pakfong
tag
válasz
lsebestyen #36153 üzenetére
Hónapok óta 10.2.1-es cm romot (4.3.1-es android) nyüstölök, és semmi gond vele. Az előbb próbáltam, 2 perc alatt talált 4 holdat és pontosan be is lőtte magát ahova kell, mindezt házon belül ablak mellett ülve. Szerintem inkább az antennáddal lesz gond.
-
ferob
őstag
válasz
lsebestyen #36097 üzenetére
Nem íródott át semmi, itt leginkább a recovery-vel van a probléma, ezért inkább tegyél fel egy PhilZ Touch vagy TeamWin verziót, mert azzal menni fog.
(#36098) sovinho: Tényleg nem olcsó, de én azért a helyetekben meggyőződnék róla, hogy valóban az alaplappal van gond és nem mással.
Egyáltalán nem lehet bekapcsolni a készüléket? -
ferob
őstag
válasz
lsebestyen #36095 üzenetére
Feltételezem, hogy a MaximusHD ROM-ot szeretnéd felrakni, mert én olyat nem ismerek, hogy MaximumHD, de semmi konkrétat nem írtál, se azt, hogy milyen verziót, se azt hogy melyik recovery-vel, de azt se, hogy pontosan mi a hiba, mert csak valami olyat írtál, hogy arra hivatkozik, hogy át lett nevezve, de hogy ezt te milyen körülmények között tapasztalod, arról semmit.
Egyszerűbb, ha a konkrét hibát másolod be és nem próbálod meg lefordítani, mert abból sokat nem lehet leszűrni, amit a saját értelmezésed szerint leírsz egy sorban.
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #36089 üzenetére
Senki?
-
ferob
őstag
válasz
lsebestyen #36091 üzenetére
Innen le tudod tölteni a szükséges fájlokat.
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #36082 üzenetére
Háhhh, az volt a baja, h az usb debug be volt kapcsolva...JAJJJ
-
wopi
aktív tag
válasz
lsebestyen #36079 üzenetére
Szia!
Engem csak a tapasztalataid érdekelnének a 4.4-el kapcsolatban. Mennyire stabil? Mennyire van tele hibával, mikkel találkoztál?
Köszi!
-
wopi
aktív tag
válasz
lsebestyen #36005 üzenetére
Köszi!
Régebben használtam CM-et, gyors, meg a felesleges sallangoktól mentes, ez tény, viszont nekem a Sense nagyon hiányozna belőle.
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #35992 üzenetére
Húúú na közben eszembe jutott, h a gps.conf fájl a ludas, most így 3mp alatt talált bent a házban
-
Lacopapi
addikt
válasz
lsebestyen #35965 üzenetére
Köszi,alighanem a MIUI környékén van a hiba,csak nem tudom mit csináljak- telepítsem újra a Play-t? A gyorsítótárat meg ilyesmit már töröltem,de nincs változás...mellesleg a Play-al piszokul nem vagyok kibékülve,mert ha kell.ha nem,erőlteti a wifis letöltést. 3.5 Mb-ot már óriásfájlnak aposztrofál,ami röhej. Hiába veszem ki a pipát a "letöltés csak wifi" résznél,várakozik a wifire a hülye....és ha nálam éppen nincs??
-
kirkri
addikt
válasz
lsebestyen #35929 üzenetére
Nem neked akartam címezni.
11 év PH tagság után is előfordul az ilyen. -
Lacopapi
addikt
válasz
lsebestyen #35929 üzenetére
Van ,amikor nem érzékeli megfelelően,hogy min is használod-milyen készüléken-,azt kell beállítani,nálam a sima HTC szokott működni,meg a hangerőállításnál a fokozatokat is át kell állítani....más hirtelen nem jut eszembe,de próbáld ki,nem egy ördögtől való dolog
-
Lacopapi
addikt
válasz
lsebestyen #35927 üzenetére
A SpiritFm bármire feltehető...kicsit szöszölni kell a beállításokkal,de működik.
-
ferob
őstag
válasz
lsebestyen #35923 üzenetére
Tejesen jó úgy, ahogy le van írva, mert a felrakáshoz nem kell a boot.img, csak a ROM használatához.
-
törölt tag
válasz
lsebestyen #35864 üzenetére
Nem, biztos nem, független. És el sem jut a SIM érzékeléséig.
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
lsebestyen #35847 üzenetére
Szia!
1 év és a Telemax átveszi. Az enyémet legalább is ott szervizelték gariban. A GSM boltból küldték oda. CID_044 WWE Asia.
-
kirkri
addikt
válasz
lsebestyen #35847 üzenetére
Azokra egy év van, de szerintem azokat nem veszi át a Telemax javításra. (Ez nem biztos, rá kell kérdezni)
-
Weeman1
veterán
válasz
lsebestyen #35823 üzenetére
Volt Hox-om is,és S3-am is pár hónapig.
Ha benéztek az S3 topikba láttok pár volt Hox-ost aki nem bánta meg hogy S3-ra válltott. -
Simtu
senior tag
válasz
lsebestyen #35823 üzenetére
Akkor valamelyikük rossz helyen jár.
Esetleg vélemény? Mármint a telefon kérdésben. -
ferob
őstag
válasz
lsebestyen #35806 üzenetére
Van egy egyszerűbb megoldás, ami nem igényel root hozzáférést és nem zavar be az értesítések megfelelő jelzésébe, valamint még alkalmazás sem kell hozzá, ez pedig csak annyi, hogy mikor olyasmit csinálnál, aminél zavar a kapacitív gombok világítása, akkor addig tartod lenyomva a bekapcsoló gombot, míg el nem kezd villogni a kapacitív gombok háttérvilágítása, majd elengeded, így addig nem kapcsol vissza a világítás, míg be nem kapcsolod újra a képernyőt.
-
Heroldg18
tag
válasz
lsebestyen #35803 üzenetére
Én ezt használom.
Néha kicsit megkavarodik miatta az értesítő Led is, de nem tudom miért. Azt csinálja hogy folyamatosan világít értesítéskor, vagy töltésnél mintha egyszerre világítana a piros és a zöld is.
De ez nem mindig jön elő. Annyi a hátránya hogy ha kikapcsolod akkor ugye nem világítanak a gombok de meg lehet szokni ha már tudod hol vannak a gombok. -
Lacopapi
addikt
válasz
lsebestyen #35803 üzenetére
ITT talán lelsz valamit
-
Steve1207
veterán
válasz
lsebestyen #35764 üzenetére
Azért mondom, hogy elég fake. Azt nem értem, hogy azóta kb minden google program is frissült és még mindig jelen van a baj.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
lsebestyen #35729 üzenetére
ferob kollega leírta, hogy miért nem működik a te általad jelzett dolog, én meg ajánlanék egy leírást a művelethez, ami nyit, rootol, romol....
[link] -
ferob
őstag
válasz
lsebestyen #35729 üzenetére
Nem működik, már csak azért sem, mert egyrészt ez nem a One X-hez való, hanem az XL verzióhoz, így teljesen rossz topikban jársz az xda-n, másrészt azért, mert ez egy nagyon régi dolog és már az XL verzióval se működik, mivel többször frissült a bootloader, de ezektől függetlenül se működne, mivel bármilyen módosításhoz nyitni kell a telefon bootloaderét, így a rootoláshoz is.
-
Tyer
őstag
válasz
lsebestyen #35727 üzenetére
Imádom a telot, cska az akku b@ssza ki nálam a biztit...
-
Bogrika
csendes tag
válasz
lsebestyen #35721 üzenetére
Elsőre sikerült! Köszönöm a segítségetek!!!
-
Weeman1
veterán
válasz
lsebestyen #35707 üzenetére
Lecseréled az N4-et egy One X-re?
-
ferob
őstag
válasz
lsebestyen #35716 üzenetére
Mivel a telefon *** UNLOCKED ***, ami azt jelenti, hogy nyitott a bootloader, ezért már nincs mit nyitni rajta, viszont így már lehet, hogy olyan ROM van a telefonon, ami alapba rootolva van.
Amennyiben gyári rendszer van a telefonon, akkor előbb egy custom recovery kell a készülékre, de így akkor már célszerűbb felrakni egy ARHD ROM-ot, ami teljesen gyári, pár olyan hasznos módosítással, mint pl. a root hozzáférés.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
lsebestyen #35712 üzenetére
Legfelul pirossal kiirva...
-
jolti05
őstag
válasz
lsebestyen #35712 üzenetére
Legfelül, pirossan, ha igaz
-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen #35711 üzenetére
Még egy olyan kérdés, hogy van ez a CID getter nevű csoda, ott melyik sorban látom majd hogy mi a CID kódja?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
lsebestyen #35707 üzenetére
Nincs más, általánosságban figyelj oda.
A wifi jel gyengesége is javítható egyébként....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest