- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
bivalyos #32213 üzenetére
Amit linkeltél abban ugyan pont nincs, mert az már a repack, de ott a fórumba láttam, hogy fenn van a két gyári apk és a hozzájuk tartozó odex fájl is, de ezekből készült a repack, szóval azzal te semmit nem tudsz csinálni, főleg zárt bootloaderrel.
Valamint az, hogy megéri-e nyitni a telefont a garancia rovására, már feltéve, hogy van, azt csak te tudod.
Ha nincs rá garancia, akkor érdemes, ha akarod ezt a funkciót használni, bár én nem néztem konkrétan, de biztos van olyan főzött ROM a másik fórumon, ami ezt alapból tartalmazza. -
-
bivalyos
aktív tag
válasz
bivalyos #32205 üzenetére
Vannak esetleg ötletek még? Vagy gondolatok ami segíthet ebben a problémában? Én már átböngésztem mindent és tőlem sajna ennyire futotta
Vagy felejtsem el és törődjek bele vagy root? (tuti menne root al? ha igen hogyan) Bár kimondottan örülnék neki ha így megoldható lenne!
-
Steve1207
veterán
válasz
bivalyos #32199 üzenetére
Ez(eket) csak akkor, ha nyitottad a telót, addig fölösleges xda-n is nézelődni, mert kb semmi se hasznosítható, csak azután.
Szimplán bekavart, azért áll le, töröld a cachet az alkalmazásnál, majd újraindítás. Bár mivel nincs nyitva, nem is engedi, hogy a rendszerhez nyúljon, ezért fura az alkalmazás összeomlás.Szerk: amúgy ez csak Sense4-hez jó
Szerk2: BenHans
-
Tyer
őstag
válasz
bivalyos #31971 üzenetére
Én nem hibaként, hanem feature-ként irtam le, és hogy Ront a helyzeten, és azt ami eddig jo volt most kérdés nélkül elbarmolták!!! Igyn em mondhatják, hogy: Hát igen, direkt volt. Nem kérdeztem. És miért van akkor az, hogy ha telorol teszem be, akkor nem csinálja ezt...??? Erre adjanak választ...
A másik, hogy lehet a HOX-ot nem fejlesztik, de One-on is ez a jelenség, amit meg fejlesztenek...Egy Sense 5 frissités kéne. Az meg jöhet a HOX-ra is... -
kirkri
addikt
válasz
bivalyos #31971 üzenetére
Nem akarnak már ezzel foglalkozni.
Dolgoztam az egyik legnevesebb híradástechnikai cégnél, ahol szintén azzal a dumával rázták le a reklamáló vevőket egy durva szoftveres probléma kapcsán, hogy a készülék szándékosan nem tudja a hiányolt funkciót (holott a készülék specifikációi között szerepelt). Ott is az volt a helyzet, mint itt a HOX-al, hogy a szoftvert már nem fejlesztette senki. -
lcee79
addikt
válasz
bivalyos #30662 üzenetére
Mindegy melyikből csinálod, ugyanaz lesz az eredmény...
Teljesen gyári állapot lesz, ha az adatokat is törölteted vele a másodlagos tárhelyről amit sd kártyának nevezSzerintem nézd meg nincs e valami olyan progi amit nem használsz és mindig indul, vagy esetleg valami amit nem is akartál feltenni, és mégis ott van.
Emiatt, nem kell feltétlen resetleni szerintem, azzal több amacera, és lehet hogy visszatelepíted ugyanazt ami ezt okoztaSzerintem nekem sem bír annyit mint eleint, és nálam is biztos van valami, de már nem keresgetem, mert annyira nem vészes, de már nincs olyan, hogy 100%on leraktam este és 100%-on veszem fel reggel, inkább 93-96 közt
-
Zsirmanc
aktív tag
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
bivalyos #25511 üzenetére
A kamerára megoldás lehet a kamera fólia. Van olyan full body fólia, amiben van a kamerának is külön kis köröcske, vagy ügyesen vágsz egy normál kijelző védő fóliából egy ilyen darabot.
A képernyő megfelelő odafigyelés mellett nem igazán karcolódik. Nekem legalább is nem. Az egy éves Sensationömet úgy adtam el, hogy egy mikro karc nem volt rajta és ugyan igy bánok a HOX-al is.Fóliát képernyőre nem használtam sem a Sensationnal sem a HOX-al.
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
bivalyos #25508 üzenetére
Nekem ilyen van, csak szürke. A kamera kilóg belőle, én tettem rá fóliát, mármint csak a kamerára.
Dobálni nem dobálom, vigyázok rá, úgyhogy azt nem tudom mennyire törne, ha leejteném.Szeretem ezt a tokot, mert nagyon jól néz ki vele a cucc. Szürke HOX-om van és jól mutat rajta.
Alig növeli a vastagságát. -
rígel
őstag
válasz
bivalyos #24529 üzenetére
A gombok háttérvilágítása?
Már csak kíváncsiságból is megmérném, egy digitális konyhai mérleget tudsz venni pár ezer HUF-ért, a konyhában úgyis kell. Ha valóban jelentős eltérés van a specifikációhoz képest, azonnal vissza kell vinni, és követelni a cserét.
Nem hiszek az akksi cserében, nem lenne tömegkülönbség. Amúgy más különbséget észrevettél használat közben? Most már nagyon kíváncsi vagyok, ha lesz valami eredmény, írd meg. -
rígel
őstag
válasz
bivalyos #24524 üzenetére
A háttér világítás és a sw. infók megegyeznek? Még egyszer mondom hogy akksi tömegben nincs jelentős differencia. Tényleg jó lenne lemérni, hogy mennyi a különbség. Az akkuidő eltérés adódhat eltérő használatból is, nagyon nagy a szórás azonos készülékek között is. Nincs 2 egyforma sw környezetben azonosan használt készülék, ezért az összehasonlítás így nem perdöntő.
Ha lemérted, és valóban jelentős tömegkülönbség van, azonnal vidd vissza azt amelyik jelentősen eltér a specifikációban megadott adattól, mert ott valami nem kerek. Azonnal kérj újat. A Telenornál is előfordulhat hogy bekerült valaki "bűvészkedik"
Sértetlen volt a csomagolás, mikor vetted, valóban gyári állapotúnak tűnt mikor kivetted a dobozból? -
Bulitt
addikt
válasz
bivalyos #24524 üzenetére
Ha van konyhai mérlegetek, lehetőleg digitális, tedd rá az egyiket, majd a másikat. Ha ténylegesen ilyen 10-20g vagy ennél több az eltérés akkor ott gáz van. Lehet aksi felfúvódás is. Bár akkor jelentkezne hátlap dudorodás, vagy kijelző nyomódás is.
HOX+-ból van első és második széria egyébként, mint a sima HOX esetében?
-
rígel
őstag
válasz
bivalyos #24521 üzenetére
Ha mindkét telefon megbízható forrásból (nem sufni gsm) származik, akkor kizárt. Sufniban el tudom képzelni hogy a HOX-ra rátesznek egy HOX+ hátlapot....bár attól még a menügombok háttérvilágítása marad. Az akksi cserét is el tudom képzelni, de gyárilag a HOX és a HOX+ között tömegben is elhanyagolható a különbség, ergo az akksik tömege is max pár grammal különbözik. Ha jelentős különbséget érzel, ott valami gáz lehet.
Sufni GSM-ek esetén semmin sem csodálkozok, nem hiába próbáljuk sokan lebeszélni az embereket az ilyen vásárlásokról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest