- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatoteam
tag
-
keIdor
titán
Felfújt nagyképű hólyag a HTC különben. Persze vannak mások is, az Apple is ilyen, de ott azért nincsenek nagy problémák, ellenben ezeknél igen. Nem is értem ezeket a kijelentéseiket, mikor meglátom a Desire C-t például. Meg aztán hazudni is tudnak, hogy nem elég a Desire vagy Desire HD egy-egy frissítésre, mikor a Desire C megkapja.
Lényeg, megérdemlik, hogy nem megy a szekér.
-
Xaels
félisten
Igazából én nem veszem ezt sem készpénznek. Ahogy a magyar kirendeltségnek sincs sok mindenről fogalma úgy gondolom a német sem lehet a helyzet magaslatán. Biztos kapunk frissítést, lehet előbb 4.0.4 lesz, de lehet egyből 4.1-et adnak. Ezt szerintem csak a tajvani anyavállalat tudja csak mi lesz.
-
-FreaK-
veterán
Itt meg van egy ilyen:
when I bought my HOX it was my first android experience and I rooted my device
via HTCdev but my HOX developed wifi fault after 2weeks.
htc service center didn't even bother to check if it is relocked or not and
they repalced my HOX after 15 days.
but now I am little bit afraid to root my phone again after reading other people horror story about sending their rooted phone for repair.
so I decided to wait for S-OFF (at most 3-4 weeks )S-OFF thread-ből.
Gyanítom egyébként hogy ez szervizről-szervízre változhat, kár hogy az e-care rögtön elutasította.
-
Picco
addikt
"The HTC service has confirmed that illegal software has been installed on the handset at some time by yourself resulting in the warranty being invalidated. Simply unlocking and relocking the bootloader would not have invalidated the warranty."
mar nem azert, de ez azt jelenti hogy azert nem csinaltak meg neki mert illegalis szoftver volt a telefonjan, es ha siman kinyitja es ujrazarja akkor nem ervenytelenitettek volna a garanciat.
a kerdes az hogy illegalis szoftver alatt masik romot vagy tenyleg egy illegalisan letoltott appot ertettek?
-
Eli577
senior tag
Ez a levél nem bizonyít semmit, csak azt, hogy jól lehúzták az emberkénket. A másik: ha nincs egy készülékhez gyártói garancia, amit hivatalos szakszervizben tudna az ember érvényesíteni, akkor ne rendeljen már telefont kétezer km távolságból, mert úgy aztán esélye sincs arra, hogy érvényesíteni tudja az érdekeit.
más: Honnan szedtétek le az Asphalt 7-et????
-
-
lcee79
addikt
Ha jól láttam múltkor a leírást erreől a 2.05-ös firmware-ről, akkor a háttérkép animációra azt írták, hogy nem javul ki.
Mintha a wi-fi bekapcsolás gyorsulás, az lesz, meg pár jó dolog, de már nem emléxem pontosan mit írtak, inkább élőben nézném én is meg, aztán akkor majd kiderül. -
Bilux
veterán
Illetve ne feledjük friss ropogós Google Nexus 7 tablet leaks out
•7-inch 1280×800 IPS display with 178-degree viewing angle
•Android 4.1 Jelly Bean
•1.3GHz quad-core Tegra 3 chip
•nVidia GeForce 12-core GPU
•1GB of RAM
•8GB or 16GB of internal storage
•1.2MP front-facing camera, no rear camera
•9-hour battery life
•Wi-Fi a/b/g/n
•NFC with Google WalletAz a 12 magos GPU elég érdekes.
Ez alá biztos nem 2.6-os kernel jön...Előbb vagy utóbb megkapjuk más nem a 4.1-es Androiddal.
-
FragMaster
addikt
Nah, nem gondoltam volna, ha ez így van az nvidia kicsit visszamagasodott a szememben
. De itt hol írják, hogy one x-re jön a 4.0.4 frissítéssel?
Szerk.: jah, látom xda-n. Hááát egy "biztos" forrás alapján még nem vennék rá mérget, hogy a következő update-el jön, bár ne legyen igazam. Kíváncsi lennék miként táltosodnak meg a tegra cuccok ezzel.
-
Xaels
félisten
Lehúzták a filmet sok helyen sokan, de azoknak a többsége nem olvasta a könyvet. Én olvastam az első 3 kötetet és nagyon szeretem és szerintem a filmmel csak hozzátettek. Csak hát ugye ez a 100éves történet a mai korban nem mindenki szemében állja meg a helyét.
(#7641) Cybertrone: arról szól, hogy ez a pár sor lehet hamis is. Egy kis XML szerkesztés az egész, hogy azok a sorok így nézzenek ki.
-
FragMaster
addikt
Még egy pár részlet: Rumor: HTC One XXL to be like One XL, but with quad-core Krait
-
Picco
addikt
nem csak az, a lag-olas-tol konkretan agyf*szt, a gyenge keszenleti ido ha kijelzot hasznalok (altalaban bongeszes, rss olvasas, facebook tehat meg csak nem is jatszok)
a kenyelmetlen ergonomia, fent van a kepernyozar gomb jah es a kedvencem(hiszem a sajat kartyammal meg csak 3 napja hasznalom, azota fotelefonkent) h bekapcsol nagyongyakran a telefon a zsebemben, marmint megnyomodik a feloldo gomb.... -
Xaels
félisten
[link] eszerint még nekem sincs igazam. Mivel S4 Play néven nem Krait magos SoC-okról beszélünk.
(#7588) Cybertrone: milyen lejátszót használsz? Nekem DICE player mellett nem nagyon melegszik... Illetve, ez a frissítés gondolom kicsit több mindent fog tartalmazni mint az eddigiek ezért sem dobják össze "pár" nap alatt.
-
Cybertrone
veterán
Nem is a melegedés... bár az is... töltés közben nem lehet semmit se csinálni vele, mert egy egyszerű filmtől is elkezd villogni csóró... értem én hogy melege van, de egy dinamikus energiaficsőr belefért volna ami kapcsolja a magokat... a végén szarni fogok az s-off-ra és megoldom magam!
Pár hete várjuk már a frissítést... az elején volt 2... azóta semmi grat...
-
Xaels
félisten
S4 a generáció "neve" minden S4 amiben Krait mag van/lesz. Azon belül lesznek elnevezések: [link]
A cikkhez meg annyi, hogy mivel még a 2magos S4-ből sem tudnak eleget gyártani nem hiszem, hogy idén sok lesz ebből az új HTC-ből. A TSMC idén nem fogja tudni helyreállítani a kapacitási gondokat. Mire más gyártók beindítják a gyártást addigra eltelik még pár hónap.
-
Bilux
veterán
Illetve a javítás menete
-
rígel
őstag
Na várjunk, akkor valóban én értettem félre. Én abban voltam hogy ez a két jelenség ugyanarra a gyártási hibára vezethető vissza. Ezek szerint a kettő egymástól független.
Csak az volt furi, hogy arról olvastam, hogy nyomásra romlik a jelerősség, nála meg pont fordítva van.
Nem is ez a lényeg.
Hanem az hogy hogy fogják javítani. Csere? Vagy javítás? Visszahívják az összes eddigi készüléket, vagy ha esetleg előjön a hiba a user úgyis szervizbe viszi? -
nem egy videót láttam már ahol az s3 már akkor is újratölti a launchert ha a böngészőben megnyitsz 3 random lapot, és ez mellett semmi más nem fut!!!
one x-nél elég sokat próbálgattam ezt, weblapból jó sokat, legalább 10et kell megnyitni ahhoz, hogy akár csak az oldalakat újratöltse, a launchert meg csak akkor szokta nekem, ha valami nagyon memóriazabáló játékkal játszom, mondjuk Shadowgun THD-val.A megnyitott weblapokat is csak akkor dobja ki a memóriából ha elindítok egy youtube videót, facebookot, vagy instagramot is, ezek nagyjából 50-60 mb memóriát foglalnak.
Nekem igazából két dolog furcsa: az egyik, hogy igazából sosem megy 100 mb alá a szabad memória, már jóval hamarabb bezár programokat a teló, ez szerintem kicsit túl korai, az alapfunkciók, mint tárcsázó, üzenetek vagy névjegyzék ennél sokkal kevesebbet foglal, és elég lenne más programokat akkor bezárni, ha ezeket effektíve elindítom, mert így mindig ott van legalább 80-90 mega kihasználatlan memória (20 megát mindig meg kell, hogy tartson a folyamatos működéshez).
A másik ami zavar, hogy a tavalyi csúcsmodelleknél, nem voltak ilyen gondok, idén berakják a hd kijelzőket, de azt a szaros plusz 1 giga ramot kispórolják.
Én minden további nélkül fizettem volna még 5-10 ezret (pedig nem kerül ennyibe még 1 giga ram) csak, hogy 2 giga memória legyen benne.A helyzet azonban az, hogy még a csúcsmodelleket is nagyrészt casual userek veszik, elsősorban menőzésből, vagy csak simán státuszszimbólumként (ami elég lol, mert akárki meg tud venni egy 180 ezres telefont, főleg ma amikor már telót is lehet hitelre, egy vertu na az már inkább státuszszimbólum, bár nekem sosem kéne), nekik pedig sosem fog feltűnni, hogy kevés a memória, és ha újratölt a launcher, akkor sem merül fel bennük, hogy ez esetleg gond lenne.
Igazából az lenne jó, ha ahhoz hasonlóan, ahogy iphoneból és most már s3-ból is van 16-32-64 gigás, kiadnának több különböző procival, videóchippel és memóriával szerelt változatot. Akinek elég a 2 mag az vesz olyat, a hardcore userek meg vehetnének atomerős telefont.
Bocs, tudom, hogy hosszú lett, annak aki ezt még olvassa, jár egy hátbaveregetés.
-
Dicker
őstag
Ilyen árak mellett (ne értsd félre nem a telefonra gondolok, hanem a díjcsomagokra, és hasonlók..) ez jogilag teljesen rendben van...
Eddig két telefonomat cserélték amúgy. Egy öreg Nokiát, mert beleesett a pocsolyába, és a javítása túl bonyolult lett volna. Az tényleg nem direkt volt, meg szerettem azt a telefont. Azután meg már jött egy gyakran lefagyó, sok apró hibával rendelkező samsung, na az kimászott a zsebemből, és leharakirizte magát egy fűnyíróval.
Amúgy a mikróban mi lesz vele? Arról nem hallottam.ui.: Ne csaljatok, mert nem szép dolog!
-
Dicker
őstag
Áááh nyugodtan hordjátok! Én már voltam vele a Balatonban is. Mondom most megnézem mennyit bír a drága. De, ahogy beleléptem elkezdtem imádkozni érte, hisz még oly fiatal, és custom rom-ot sem látott.
Amúgy az s-off-os telefon tulajoknak melegen ajánlok egy készülékbiztosítástVagy nekik az sem lenne megoldás?
Én úgy szoktam aprópénzért megújítani a telefonom. Volt, hogy vééletlen beesett a fűnyíró alá.. "Hölgyem én esküszöm nem akartam darabokra szedni, hogy új készüléket kapjak."
De ennél persze ügyeljetek arra, hogy ne legyen javítható.
Tudom javasolni a flexet, fúrót. A kalapácsot nem ajánlom. Volt, hogy már a klinikai halálból visszahoztak egy telefont... -
agabe
addikt
A sense-t is biztos optimalizálják még, de akkor is nagyobb marad mint az előző, és az ICS-vel sok mindent nem tudnak kezdeni...egyszerűen többet eszik. Több memória kellett volna. SGS1(nem tudom milyen a multitasking képessége) óta nőttek az elvárások (legalábbis a mieink), és eltelt 2év. Persze legtöbbünk aki itt fórumozik általában extrémebb igényekkel bír mint az átlag, aki egy Desire -vel is ugyanolyan jól elvan két éve most is mint amikor megvette, és nem tervez újabbat venni, csak ha elromlik esetleg, és lehet, hogy akkor megvesz ismét egy mostani felső kategóriás készüléket (lehet, hogy csak kétmagosat, hogy ne költsön többet mint 2éve), és baromira nem érdekli az a sok "apróság" amin mi itt óbégatunk, mert minden tekintetben sokat léptek előre 2 év óta a telók, így csak azt fogja látni, hogy tyű de mennyivel jobb mint az előző ugyanannyi pénzért.
-
bounty123
őstag
Nem is értem itt már az érveket, egyrészt az a baj, hogy bezár szinte mindent, másrészt az, hogy nem szabadít fel elég ramot? Ez a 2 dolog teljesen szembemegy egymással, a kettő nem teljesülhet egyszerre. Kivéve persze, ha az alap rendszer eszik meg annyi rengeteg memóriát, amit nem tud felszabadítani, de remélhetőleg erről nincs szó, nálam a sense-re 80-90 megás foglalást ír pl..
-
thomboy
tag
Kérem szépen, bal kézzel megfogtam a bal oldalát csak a hüvelykujjam elöl volt a kijelzőn és akkor láttam meg...
Ha ez feature és nem hiba, akkor megnyugodtam...
A lényeg, hogy nem lehet akárhogy megfogni a telefont csak egy ujjal nyomkodni és nem látszik, ezzel csak az a baj, hogy játék közben is látni, mivel ott akaratlanul is meg kell támasztanod a hátát a telónak és nem egy ujjal nyomkodod (pl GTA).
Annyira nem zavarna, de azért ennyi pénzért mégis zavar...
-
Cymby
tag
Szerintem még nem jelent meg Androidra.Visszavonva. Megjelent Androidra csak HOX-ra nem. Sajnos rettenetesen szegényes a kínálat a Gameloft játékokból. Pedig annyira rá voltam készülve a jobb játékokra mikor megvettem ezt az erőgépet, hogy húúúúú. Aztán pofára esés. EA játékok not supported Gameloft játékok not supported. Szerencsére az Angry Birds még elfut rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest