- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
Gabó75 #11184 üzenetére
Gabo75, ha hangmèrnök vagy, akkor tudod azt is, hogy az sem mindegy, hogy milyen rendszer hajtja meg, min szól a zene... Ezèrt van a fülesek között zene...htc headsettel alig van basszus alapbea-n, amikor a melohelyemen (studio) bedugtam egy sennheisert, majd megőrültem...
ugyanazzal a beállítással. Pl. Èn kocsiba hallgatok zenèt csak, HOX-ról csak főzés közben TuneIn radio, kocsiba 3 èvnyi (lassù) munka volt egy homogèn, èlethű rendszer összehozása, hogy 0-ás eq-val szóljon tisztán... Az eq csak utóbeáll ugye, mivel a gain-t változtatja....
Amúgy abban igazad van, hogy illik eltalálni egy olyan eq-t, ahol minden zenét rendesen visszaad a rendszer, de ez nehéz.
Off vègeA külső hangszóró az alján tisztább, mint a 2éves dell inspironom...
Tènyleg jól láttam, hogy két mikrofon van, egy alul, egy felül, egyik beszédhangra, másik atmoszfera szűrésre? -
p06
senior tag
válasz
Gabó75 #11184 üzenetére
Hát szeretem a saját izlésem szerint alakítani a hangzást. Akkor lehet olyanokat hallgatok ami nem jól kevert nem tudom (nem értek hozzá csak szeretek zenét hallgatni), de számomra van előre lépés az eq. állításával.
Bár lehet placebo és olyan hallásom van mint egy betonfalnak nem tudom
Xaels: oké köszi, jó ki füles lehet ilyesmin gondolkodtam/ok én is, de még bírja a jelenlegi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Napelem
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Mozilla Firefox
- The First Berserker: Khazan
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest