- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Dicker #12091 üzenetére
Na igen, de milyen hülyén nézne ki, ha egy orr lenne az ikonja
Szerintem egyébként csak akksizabáló dolog ez, azt a pár mp-et kibirja az akku is, ha nem figyelsz oda, ha már kikapcsolna esetleg a tétlenség miatt egyszerűen reflexből tapizol a képernyőn. Ha meg tudod, hogy most kis szünet jön kinyomod kicsit.
-
twine
veterán
válasz
Dicker #10836 üzenetére
Köszi az infót...(ez a gameklip baromi jól néz ki...)
Egy valamit nem értek...amit g0n21 is feldobott....
Azt irja a program készíszítője hogy "ROOT access is required!!!"
Akkor most mit lehet tudni erről a "PS ready" dologról? (lehet hogy rosszúl írom nem tudom pontosan "milyen ready" csak rémlik valami hogy bedobtak egy ilyen vagy hasonló marketing dumát,,,,)
Vagy csak "a Játék PS ready" a juzer meg oldja meg? vagy......vagy.....nem teljesen értem -
Acheron
őstag
Telenornál két év után ingyenes, alatta 3825 jó magyar forint a SIM - Micro SIM csere (mi a csuda lehet az a 25?)
Én kicsit zavarba jöttem, mert nem tudtam, hogy két éven belül kaptam e tőlük új kártyát, így készülék szét, és megnéztem. No, aszondja a felirat rajt, hogy Pannon GSM...
Jujj. -
Petyb00
aktív tag
-
ilyen_85
senior tag
lítiumos aksit nem is lehet, (meg nem is érdemes) nullára meríteni, de megdöbbentő számomra a nexus s után, hogy éjszaka tényleg semmit sem fogyaszt. A nexus aksija egy este alatt 12-15 %-al is karcsúbb lett, a legjobb eredményem egy főzött rommal volt, de akkor is 8 százalékot esett egy este alatt.
Ilyenkor egy kicsit megnyugszik a lelkem, igaz, hogy nem a legfrissebb droid van rajta, de legalább ez egy normálisan optimalizált szoftver.
Most unalmamban megint lefuttattam a htc-s teszt progit és megint megdöbbentett, milyen gyorsan talál jelet pl a gps, ráadásul tök pontosan belövi az irányt is, hogy merre fordulok.
Holnap mászkálnom kell a városban egy kicsit, meg is nézem, hogy sűrű kis utcákban is tud-e ilyen pontos lenni, a nexus a deák környékén össze-vissza rakosgatott a párhuzamos utcákban.
HTC
elnézést a dupláért!
-
ray blu
tag
Erről volna gyakorlati tapasztalatom.
Van 4S, meg One X is.
Estétől reggelig a 4S stabilan 4%-ot esik, a One X kerek 10-et.
Normál napi használattal a 4S 3 napnál többet elballag, a One X másfelet , maximum.
Ennyi.
Ettől még csípem a HTC-t, mielőtt valaki iPhone fannak kiáltana ki. -
Iván_78
csendes tag
Az iPhone 4S-t azért tettem bele, mert mindenki azt írja tyűűű de fúúú meg hasonlók.
Én nagyon szeretem a stabilsága miatt, de nekem estére Ő is enni kér, ugyan úgy, mint az alább felsorolt készülékek...Köszönöm a válaszokat, így megkaptam azt az információt amit szerettem volna, hogy reggeltő estig ne kiáltson élelemért
-
hurrikan
addikt
Meg az is előfordulhat hogy befagy ez a rész...
arcS-el is jártam már így, Facezok mint a hülye-gyerekek, hallgatom a zenét, netezek, közben videót nyom fel Youtubera, és filmet is néztem. Mindezt tettem még télen egy Lengyel út során, 6órán át vonaton, eközben észrevettem hogy az akksi nem merül.
Mikor 2órán át stagnált 78%-on gondoltam nofene, megtáltosodott, mikor elértem a 3-at és még mindig 78% kezdtem érdekesen nézni a cuccramajd mikor 5órája nyüstöltem folyamatosan és még mindig 78 volt, újraindítottam
mit ad isten, 11% áhhhá xD
-
lcee79
addikt
-
keIdor
titán
Multitasking az tényleg rossz ott is, melegedni meg mind melegszik, ezzel sajnos sokat nem tudsz kezdeni.
Bár írtam régebben is, hogy a baj az, hogy nem optimalizálnak, hanem 1,5GHz környékén pörgetik a procit. Ez a baj, kisebb fesszel 1GHz-en bőven elegek lennének, ha rendesen meg lenne írva minden.
Mondjuk én most nem is vennék (vissza, One X volt) egyiket sem 100k felett ezek a hibák bosszantóak, bármennyire is szép meg jó készülék mindkettő, talán 1-2 frissítés után max, ha javítva lettek a dolgok. -
lcee79
addikt
Nekem tegnap óta van fenn battery saver, azért ment ennyit is egyáltalán...
Nálam reggeli ébresztés is megy vagy 35 percet
Nem bírok kelniMondjuk nem csoda hajnali 1-től reggel 6-ig kevés éjszakának
És ráadásul még meg is szivatom magam matek példákkal meg memóriafeladatokkal, azután kapcsol le a csörgetés -
lcee79
addikt
ááá,
nálam ez egyéni csúcs
Max képernyőhasználatom (igaz leginkább wi-fivel) 2:50 perc..
nálam nincsenek ilyen 4 órák...
Olyan viszont volt már, hogy hardcore használatban 2x töltöttem napközben 3-adszorra pedig lefekvéskor dugtam a töltőreSzóval nekem most ez soknak számít
És mint mondtam ez a 38% merülés 1:30 perc alatt amiből kb 1 perc volt képernyő a maradék csak a wifi és a tunein radio.
ui: Valamit csináltatok akkuval első használatkor? Teljes lemerítés vagy ilyesmi?
Én nem, ennél az akkunl úgy tudom nem tesz jót. -
már jó néhányszor leírtam, ez egy szinte minden htc-t érintő hiba, nagyon idegesítő de sajnos nem igazán lehet vele mit kezdeni. Gyakorlatilag arról van szó, hogy ha nagyobb távolságokat teszel meg, a telefon egy idő után képtelen lesz cella adatokból meghatározni a helyzetedet. Innentől kezdve az időjárás app nem tudja a helyet frissíteni mivel az nem használja a gps-t. Más progamok amik szintén cella adatokból dolgoznak (pl foursquare stb) szintén leragadnak az utolsó fogadott cella adatoknál, bizonyos esetben több száz kilométerrel arrébb. Ha az adott program képes gps-el is helyet fogni akkor az működik, de ugye beltérben nincs GPS szóval elég idegesítő.
A legfurább az hogy a maps végig normálisan működik, valamiért nem érinti ez a bug.
Megoldas: telefon ujrainditasa, vagy alkalmazások között a htc weather provider-nél rámész, hogy adatok törlése.
Az a furcsa hogy ez hiba legalább a desire óta fennáll, de mivel a felhasználók nagy része nem utazik sokat, hanem ugyanabban a városban tartózkodik, ezért fel sem tűnik nekik. Engem viszont baromira idegesít, van hogy naponta 4-5x kell ez miatt ujraindítanom a telefont. Többek között ezért is fogom egy s3ra lecserelni, a htc világába tett kiruccanásom nem volt túl. sikeres...
-
Valkűr
addikt
Igen mondjuk a ramot én is észrevettem, h baromi sokat kajál, valóban 200 körül marad alap helyzetben is..Valóban tehettek volna bele még minimum 500 de legalább még 1 gigát..
Engem ezektől sokkal jobban zavar, ha lerakok egy nagyobb játékot a taskból nem jön vissza, egyszerűen oda fagy, vagy megáll...
-
agabe
addikt
konkretan a doboz bontottsag / sertettseg nem lenne zavaro, mert azt irjak uj, es allapota is az, de a 6ho gari eltantoritana.
ami fura, hogy ugyanilyen kondiciokkal a one s dragabb ... nem letom benne a logikat.
b-stockos keszuleket az emlitett rovid (es gondolom nem gyari) gari miatt nem vennek, max olcso kiegeszitoket. annyira nem eri meg 10-20%-ot sporolni, mert kesobb hiba eseten dragabb lesz az olcsobbol. akinek van 125ezer ft-ja telora, annak van 150-160is, de ha nagyon mindegy a penz, akkor orosz rulettezhet a b-stockkossal is -
lcee79
addikt
Nekem a kedvencem a flickr és társai amit a büdös életben el nem indítottam és továbbra is újraindulgatott amint kilőttem...
(Letiltás és újraindítás után mintha már nem találkoztam volna vele)Ja és tegnap azt vettem észre, hogy benn voltam a marketbe, kidobáltam az előzőleg megnyitott programokat, kiürült, vissza a főképernyőre és a market továbbra is ott müxik nekem...
Azt miért nem lőtte ki? És miért nem mutatja egyáltalán mint indított program?Szóval érdekes dolgok ezek
Azon kívül hogy gyorsabban merül más nem nagyon történik... (meg néha belassul...)
Annyira nem lassul be hogy akadályozza a használatot
Nagyok az elvárásaink szerintem, az már lagolásnak számít nálunk, ha egyet reccen (és persze ne is reccenjen ekkora hardver) de akkor is igazából mi történik,
amikor legjobban akadozik akkor is kb 2-3 sec alatt eltekerem a 7 lapot oda vissza
És miután megyek egy kört oda vissza már újra begyorsul...
Ez csak annyit jelent, hogy vagy az nvidia tér magához lassan, vagy azt, hogy a HTC programozói még kicsit gyakorlatozhatnak, és jó leszDe én mivel 8 órából 8at ülök gép előtt otthon meg a maradék idő 80%-át
Tudtam hogy gyenge az akku ehhez a hardverhez, de itt akár egész nap tudom tölteni...
Nem probléma, töltőn is fel tudom venni...
És akkor egész nap nyomkodhatomHa megyek valahova, ami kocsival lesz, ott is van szivargyújtós töltő... (még a nokiáé megmaradt)
Úgyhogy nem vagyok sehol 99%-ban olyan helyzetbe hogy lemerüljön.Szóval hadd menjen ami menni akar, úgyse tud lemerülni amíg engem lát
-
truupi
csendes tag
Jót derültem ezen a "megpróbálom végső esetben" mondaton
Nem tudom miért, valahogy mintha ez a 30 mp-es újraindítás akkora horderejű dolog lenne, hogy nem lehet azonnal kivitelezned, hanem majd, ha minden kötél szakad. Félreértés ne essék nem kötekedek, csak néztem egyet
-
bounty123
őstag
A sok szabad memória alapjában véve nem egy szuperjó dolog, azt jelenti, hogy nem hatékonyan használja az oprendszer a memóriát. Amit lehet, érdemes (adott határokig persze) benn tartani, hogy gyorsabban induljon (pl. widgetek, home, stb.). Szóval ha 1 giga szabad memóriát látnál az jó szar lenne, mert azt jelentené, hogy bármit is indítasz el legközelebb, az 0-ról, lassan fog elindulni. 200 megába rengeteg program fér még bele, gondolom nem véletlenül ekörül tartja a szabad ramot a rendszer.
-
Rhino666
addikt
Vagy inkább nekem fizették meg a tanulópénzt.
Én is elég bizalmatlanul álltam hozzá, de végül megbíztam a dologban, pont azért mert majdnem annyi volt mint a nevesebbek, szóval nem volt gyanúsan olcsó. Azért ezt választottam, mert küldtek hozzá n+1 különböző csatlakozót, rengeteg mindenhez jó. A többi cuccal amit Hong Kong-ból rendeltem eBay-en keresztül (már ami ide is ért mostanra) egyébként semmi gond sincs.
-
zola-
őstag
Hát igen. Mostanában szinte havonta cserélődtek a telefonok nálam.....Ennek szeretnék most véget vetni. Az a helyzet, hogy egyik sem felel meg az igényeimnek igazán, nem beszélve a sok sz@r hibás telefonnak amit mostanában gyártanak. xperia s-t és a note-ot is visszavittem az elsőt amit vettem....Sőt venni akartam egy one x-et, még jó hogy megengedték, hogy bekapcsoljam, mert akkora sárga folt volt rajta.....Komolyan nehéz már telefont venni, mindegyikkel kell valami kompromisszumot kötni, ráadásul a sok hibás darab..áááá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest