Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• InFRaReD

csendes tag

Szerintetek mikorra várható, hogy egy kicsit lejjebb megy a gyári független telefon ára?

Baromira bejön a teló, nagyon sokat agyaltam rajta, hogy adjak-e mégegy esélyt a HTC-nek (Desire-féle rémálom), egészen meggyőzött. A sok pozitívum (kijelző, sebesség, új letisztultabb Sense, alu ház, stb) még azt is elnyomja, hogy én ezt az ultrapixel kamera dolgot hatalmas mellényúlásnak gondolom, mert a 4Mpx szerintem nevetségesen kevés: belenagyítasz egy képbe: hát 2013-ban egy flagship telóban ez édeskevés. De: még szerencse hogy van fényképezőgépem.

Így közel 5000 bejegyzés végigolvasása után azt látom, hogy végre elkezdi kinőni a gyerekbetegségeket, ami pedig az illesztési hibákat/sorjákat illeti: ami szarul néz ki, ott kell hagyni a boltban. Egy ilyen telónál, ennyi pénzért hülye az aki kompromisszumokat köt és azt mondogatja magának, hogy "ááá, ez nem olyan gáz, nem fog zavarni" - mert dehogynem.

Viszont: 180-190ezer forint egy telefonért - számomra - erős túlzás. Ezt max az apu-anyu pénzén élő, folyamatosan státuszból telefont cserélgető gyerekek "engedhetik meg maguknak". Kérdés, mikor indul meg az ára lefelé egy kicsit: ha olyan 140-150-ig lecsúszna végre, már mennék is a boltba érte.

Új hozzászólás Aktív témák