- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #9452 üzenetére
Na igen. De nem ez a probléma gyökere. Hanem az, hogy mérnöki pontossággal ki van számolva ez, mert igen sok iPhone hibásodik meg gari idő lejárta után. Xarna a júzer arra hogy 1 év, ha olyan időtálló lenne a konstrukció, hogy 1 év problémamentes használat után még 2 évig problémamentesen fogja használni. Ez az egyik fele. A másik az, hogy egyből készülékcsere, nincs javítás. Készülékcserénél pedig refurbished (javított) példányt küldenek vissza garanciában. Nem tudom változott e már, de i4-nél még így volt. Hatalmas korrektség nem? Mondjuk bexarik a home gomb, ami 5-7k javítási költség, vissza gariba, majd e miatt a probléma miatt kapsz egy ki tudja milyen hibával javított refurbished példányt. Tehát egy apró hiba miatt az általad féltett újként vásárolt telefonért egy ki tudja mennyit használt, és milyen hibával javítottat kapsz vissza.
(#9453) csacsi67
Mehetne az 1-es hsz-be is!
-
Land
veterán
válasz
Avicularia #9418 üzenetére
Én is ilyet fogok rendelni. Gondolom minőségi, mint a többi telefonhoz ez a típusú Nillkin. Hangerő gombok kényelmesen elérhetők? Milyen színű Onehoz vettél feketét? Én szürkéhez tervezem...
(#9422) zack: +1
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #9403 üzenetére
Mind a kétszer így lett androidom,hogy az i4 nem töltött többet,kuka,biztosító fizetett,vettem egy s3-at,na az volt az igazi shitgun
Most az i5-ön müködik nehezen a lock gomb,amugy semmi baja,kapok egy ujat,addig mondom veszek egy droidot
Kellett nekem lóf@szból furulya
Mindegy most már,nem mérgelödök rajta,csak mosolygok. -
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #9142 üzenetére
One-on még nem próbáltam, de minden egyéb eszközömön hibátlan volt.
-
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #9134 üzenetére
Megvettem, de mivel a fizetős ExDialer is megvan, mostanában azt használom. Jó a Rocket, csak macera beállítgatni, ezért inkább az ExDialer-t használom. Kicsit drágák a témák hozzá, de 3-4db bőven elég mindenre.
-
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #8892 üzenetére
Jól gondolod. A feszt, és a CPU órajeleket sem érdemes babrálni, ahogy ROM-ban levő kernelt sem célszerű lecserélni. Fel kell tenni, belakni, és így lesz a legkisebb a hibalehetőség.
-
Koris
aktív tag
válasz
Avicularia #8889 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #8876 üzenetére
nalam hibatlanul, es teljesen megbizhatoan mukodik ez a funkcio (is) a viperone rommal (gyari kernellel).
-
Koris
aktív tag
válasz
Avicularia #8876 üzenetére
Nekem most (Sentinel v2) 100%-os a volume-wake up.Xposedet telepítettem és a Modaco modullal tökéletes
-
asddsa
tag
válasz
Avicularia #8827 üzenetére
Koszi
-
asddsa
tag
válasz
Avicularia #8819 üzenetére
Linket irnal, hogy mi is megtalaljuk?
-
spawn21
veterán
válasz
Avicularia #8819 üzenetére
Nekem fel sem tűnt.
De nem is igen érdekel. -
dani3l
őstag
válasz
Avicularia #8816 üzenetére
Valoszinü mindenkinek.. Ez a beepitett erösitö miatt van elvileg, akkor kapcsol ki, amikor hallod a pattanast. Egyebkent en csak akkor hallom, ha egeszz közelröl direkt azt figyelem, amugy meg sose tünt föl..
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #8718 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #8720 üzenetére
Felejtősek, nézz róluk videót.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Avicularia #8688 üzenetére
Nekem is a böngésző fagyott be nagyon Viper + Elemantal kombóval. Így visszatértem gyári 4.2.2-re ezzel minden stabil és villám gyors.
A nagyobb testreszabhatóság hiányzik csak meg a kernelbe épített plusz dolgok.
-
Szakiii
addikt
válasz
Avicularia #8688 üzenetére
Ezek után magyarázzátok már meg miért nem jó a gyári
tudom már kérdeztem de nekem minden tökéletes rajta 0 laggal semmi gond nincs rajta. Én is mindig romoltam a régebbi telóimat note 2 ig mert kellett de ezen a telefonon tényleg csak gányolásnak lehet nevezni mert haszna nincs csak árt.
-
zack
nagyúr
válasz
Avicularia #8536 üzenetére
-
k.soma
senior tag
válasz
Avicularia #8536 üzenetére
Lehet bennem van a hiba, de szerintem egyik sem jó
-
mumk1
addikt
válasz
Avicularia #8426 üzenetére
Közeli képekhez azért nem olyan rossz ez, tájképhez viszont tényleg nem az igazi.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Avicularia #8327 üzenetére
lepesrol lepesre csinalod?
vagyis az 1 utan ne egybol az utolsot tedd, hanem szepen sorba! -
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #8321 üzenetére
Felraktam újra az 1.0.0-at azzal volt wifi. Mondom elkezdem OTA-n a frissítéseket, de a recoveryből nem tudja megcsinálni automatikusan, csak ha megadom neki a zip helyét.
Viszont most a 1.1.0 -> 1.1.1 felrakásánál alul fut a csík és azt írja, hogy Checking Pertitions for Errors. Elég rég óta 0%-on áll és nem csinál semmit. Reseteljem vagy inkább ne mert tégla lesz belőle? -
mumk1
addikt
válasz
Avicularia #8261 üzenetére
Pedig nincs nagy különbség, nekem simán elfért a HOX övtokjába.
-
keIdor
titán
válasz
Avicularia #7415 üzenetére
Ez az első telefon, aminél ha tényleg már nem tudnám mire szórni a pénzt, akkor venném.
-
Youri
veterán
válasz
ocsmány
-
Luser2000
addikt
válasz
Szép és nem is vészesen drága. Egy jobb fülest elbírna az ár.
-
Nightfall75
tag
válasz
Avicularia #6136 üzenetére
"Delete gombot miért kellett eltüntetni? Most csak menüből lehet törölni
"
Visszakapcsolható a felső sávba a törlés gomb a Settings - General settings - Archive & delete actions menüben.
-
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #6136 üzenetére
A színes négyzetek a "fénykép"-ek helyett vannak ha nincs a feladónak beállítva, de az kikapcsolható. A Delete gomb meg igen csak menüből van.
-
Redplee
senior tag
válasz
Avicularia #6065 üzenetére
bocs, sokat éltem kinnt
-
nagyzoltan87
csendes tag
válasz
Avicularia #4338 üzenetére
Itt legalabb a vege happy...en sajnos eleg sokszor benyaltam mar...es nem ez volt a szolgaltato hozzaallasa...legfokepp ezert regeltem ide mert megegyszer utanajaras nelkul nem veszek semmi elektronikus kutyut! Elhiszem hogy kulfoldon is elofordul de nem gondolom hogy ennyire hatvanyozottan kell figyelni mint itthon! Kultura kerdese! Az lenne a jo ha mindenhol a vevo kedveben jarnanak! A samsungnal ez tetszik egyedul meg a mai napig is! Volt veluk is problemam de rogton jottek,csinaltak,koszontek hogy hivtam oket! Sot megsugom volt olyan is hogy dumaltunk mondtam hogy nemsokara ajandek targya lesz az s2...oke akkor fuggetleniti is! Es nem kert penzt...csak szolt hogy itt a szama legkozelebb is ot hivjam mert masik szerelo azt fogja mondani h ugrott a gari! Mondom az kemeny! Kar hogy ez nem alap story!
-
Xaels
félisten
válasz
Avicularia #4330 üzenetére
Ez nem szabály, hanem szabvány. A gyártók eltérhetnek tőle(általában a vásárló javára történik).
-
S e t h
nagyúr
válasz
Avicularia #4333 üzenetére
Hagyd, mert akkor azt fogja írni , hogy Svédország, én így szeretlek.
-
nagyzoltan87
csendes tag
válasz
Avicularia #4330 üzenetére
Magyarorszag en igy szeretlek...
-
keIdor
titán
válasz
Avicularia #1461 üzenetére
Volt ott, aki szopott Sensation-al nem keveset, porosodó kijelző, szóval nem véletlen félnek a HTC-től.
Mondjuk én voltam a példa, aki kifogott egy hibátlan darabot, tehát megbeszéltük, hogy kerültek ki hibátlan darabok is a gyárból, csak biztos kevés.One X már csak nekem volt.
-
keIdor
titán
válasz
Avicularia #1459 üzenetére
Ezt sem értettem már tavaly sem. Minek multitasking gomb, pláne egy olyan telefonon, ami az egyik leggyengébb multitasking "élményt" nyújtotta. Szarnak egy pofon, menü gomb jobban kéne, Home-ra hosszan meg ott a multitasking... érdekes a többi gyártónak ez megy, HTC-nek meg nem, mondjuk nem véletlen tartanak ott, ahol.
Mondjuk érdekes, tegnap céges vacsorán szóba került ez, emiatt nem is kellett senkinek sem a One, mondjuk nem is ismerte a fele társaság. Mindenki az Xperia Z-re meg az S4-re volt rápörögve... a folyamatos variálgatás miatt esett ki 2 embernél.
-
sipy888
aktív tag
válasz
Avicularia #1455 üzenetére
értem köszönöm!
[link] 1.26 nál film közben eltűnik , hála annak a magasságosnak!
-
keIdor
titán
válasz
Avicularia #1441 üzenetére
Ehh, ennek nem is voltam tudatában... én annak idején ezért (is) adtam el a friss HOX-ot, nem volt 1 hónapig se meg, csak később 4.0.4 update után váltottam vissza.
De ha most megint megjátsszák, akkor csak emiatt nem lesz ez.Pedig el is döntöttem már, hogy a One jobban tetszik, mint az S4 valamivel, de akkor fordult a kocka... ezek nem normálisak.
-
sipy888
aktív tag
válasz
most ez komoly, hogy ha pl. filmet nézek a menüsáv nem tűnik el és nem lesz a film "része" , csak egy feketeség lesz ott ???? pff
-
Xaels
félisten
válasz
Jól érted. Pláne azért is vicces mint ahogy linkeltem is feljebb videót a Február 19-én megesett sajtótájékoztatón kirakott készülékeken még ott volt a lehetőség az eltüntetésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen légkondit a lakásba?
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Horizon Forbidden West
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged