- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyzoltan87
csendes tag
válasz
Avicularia #4338 üzenetére
Itt legalabb a vege happy...en sajnos eleg sokszor benyaltam mar...es nem ez volt a szolgaltato hozzaallasa...legfokepp ezert regeltem ide mert megegyszer utanajaras nelkul nem veszek semmi elektronikus kutyut! Elhiszem hogy kulfoldon is elofordul de nem gondolom hogy ennyire hatvanyozottan kell figyelni mint itthon! Kultura kerdese! Az lenne a jo ha mindenhol a vevo kedveben jarnanak! A samsungnal ez tetszik egyedul meg a mai napig is! Volt veluk is problemam de rogton jottek,csinaltak,koszontek hogy hivtam oket! Sot megsugom volt olyan is hogy dumaltunk mondtam hogy nemsokara ajandek targya lesz az s2...oke akkor fuggetleniti is! Es nem kert penzt...csak szolt hogy itt a szama legkozelebb is ot hivjam mert masik szerelo azt fogja mondani h ugrott a gari! Mondom az kemeny! Kar hogy ez nem alap story!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- IPhone 17 Pro max 256GB ÚJ gyári független 3 év jótállás
- iPhone 15 Pro 256GB gyári független megkímélt 3 hónap jótállás
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest