Hirdetés
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Zirowe
üzenetére
Evo 3D, nagyon látványosan nyomatták annak idején a CSI Miamiban, de hogy azon nem Sense futott az tuti
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kungzi
Nekem nincs semmi gondom a kamerával, jobban használható képkészítésre mint a HTC One X ami előtte volt, a Full HD videója meg a legjobbak közé tartozik.
Én személy szerint elégedett vagyok a képekkel is, a sorozatlövés és a zoe is nagyon jó, jól testre szabhatóak a kamera beállítások, balesetet, sötétben, napfényben, látványosságokat...szóval bármit ami megörökítésért kiáltott meg tudtam örökíteni és jó minőségben, elégedett voltam mindig.
Divat szidni a kameráját, de nem olyan rossz az, de szerintem a legjobb lesz ha kipróbálod, pl. egy boltban ahol ki van állítva. Nem egy csoda hiper giga pixelekkel, de nagyon is használható! Sőt megkockáztatom hogy értelmesebb egy 700-800 Kbs képet lementeni telóról és emailben elküldeni vagy feltölteni, mint egy több megás nagy fájlal vacakolni, ami nem is feltétlenül jobb minőségben, csak felbontásban nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lexus, Toyota topik
- Konteó topic
- Google Pixel topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)