- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Zirowe #21841 üzenetére
Evo 3D, nagyon látványosan nyomatták annak idején a CSI Miamiban, de hogy azon nem Sense futott az tuti
kungzi
Nekem nincs semmi gondom a kamerával, jobban használható képkészítésre mint a HTC One X ami előtte volt, a Full HD videója meg a legjobbak közé tartozik.
Én személy szerint elégedett vagyok a képekkel is, a sorozatlövés és a zoe is nagyon jó, jól testre szabhatóak a kamera beállítások, balesetet, sötétben, napfényben, látványosságokat...szóval bármit ami megörökítésért kiáltott meg tudtam örökíteni és jó minőségben, elégedett voltam mindig.
Divat szidni a kameráját, de nem olyan rossz az, de szerintem a legjobb lesz ha kipróbálod, pl. egy boltban ahol ki van állítva. Nem egy csoda hiper giga pixelekkel, de nagyon is használható! Sőt megkockáztatom hogy értelmesebb egy 700-800 Kbs képet lementeni telóról és emailben elküldeni vagy feltölteni, mint egy több megás nagy fájlal vacakolni, ami nem is feltétlenül jobb minőségben, csak felbontásban nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.07
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest