Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BladePocok
tag
Idén jelenik/jelent meg a Tank X változat, ami még "jobb" projektorral rendelkezik, viszont a kijelzője gyengébb.
Ezek amúgy hogy boldogulnak az itthoni 4/5G hálózatokkal pl Telekom kapcsán?
-
moleculez
veterán
Hogy egy autós példát hozzak:
megveszem a komponenseket egy Stage 1 ECU tuninghoz. Letöltök egy profilt egy fizetős oldalról ami elvileg az én típusomhoz készült. Én ezt otthon összegányolom, akkor majd örüljek ha nem gyilkolom le a motort.
Ugyanezt egy hozzáértő csapat, műhelyben bemérve megcsinálja nekem 5x annyiért, de ténylegesen működik.Megveszed a kameramodult, megveszed hozzá a szoftvert akkor van 2 komponensed. Ahhoz még mindig kell egy kompetens (! és ez fontos) csapat, aki finom hangolja és a rendszerrel megfelelően integrálja. Majd ha urambocsá’ jön egy Android update akkor kezdheted újra. És ez meg is látszik, hogy a nagyoknak erre van egy egész részlege, saját büdzsével, laborral, pár száz dolgozóval, és még így sem garantált a siker. És akkor itt az Ule és társai, az erőforrások töredékével.
-
Oldfoksz
aktív tag
Te a lényeget nem vagy hajlandó megérteni

Az hogy egy szoftver
- jól legyen illesztve a hardverhez
- karban legyen tartva a vállalt ideig
ahhoz apparátus kell.
Az költség,érted már?
Az ulefone&co ezekre alkalmaz ~ 4.5 embert
A samu,apple stb. több százat,vagy ezret.
Befejeztem a offot
-
ROBOTER
addikt
Nyilván van benne igazság, de azért a kameraszoftvert ne misztifikáljuk túl.
A hőskorban sok (piaci terminológiával) amatőr kezdeményezés volt, pl. a RawTherapee magyar eredetű, 15..20 éve én is mutattam pár érdekes dolgot fotósoknak amikor a RAW fájlok hamisíthatatlansága volt a téma pályázatokon. A telefonok apró szenzora miatt a hangsúly átterelődött zajszűrésre és a HDR-re és a torzítás-korrekcióra, de azért nem rakátatudomány.
Ha egy kameramodul az egyik telefonban kiváló képeket ad, a másikban meg nem, az nem csak a spórolás jele, hanem az igénytelenségé is (nincs márkaépítési cél, nincsenek távlati célok, úgyis megveszik így).
-
cs.zs.
veterán
válasz
kbyte1024
üzenetére
Egyezik az ízlésünk.
Saját véleményem is az, hogy nagy köbcentis diesel automata kell, talán manapság ez az egyetlen hosszútávú megoldás. Vagy már ez sem.
Minőségtelen fos lett minden,
vedd a következőt!
Tökéletes példa Vályi Pista Audi Q5 YT-videója.
(de ez nem csak az audival van így) -
cs.zs.
veterán
Nem,
épp ellenkezőleg.
Amíg nem vesznek szoftvert a megfelelő komponensekhez, addig nem várható el, hogy tisztességes képeket produkáljanak.
Épp arra próbáltam rámutatni, hogy a (vélhetően nagy) legyártott darabszám mellett vélhetően nem is lenne nagy költség a hivatalos szoftver beszerzése, de
1., szarevőbbek annál
2., kínában nem divat
3., zs kategóriában pláne sose nem ... -
Oldfoksz
aktív tag
Fussunk neki még egyszer.....utoljára.
A Te logikád szerint egy random zs.kategóriás gyártó
(Ulefone pld.,vagy a tárgyi teló) ugyanolyan fotókat kellene készitenie mint egy Google Pixelnek.
Hiszen megvették a megvenni valót
Ami a difi az a gcam,az nem jár a licenszhez.
Most amiről megy a diskurzus az az a különbség,
ami a két teló képei között van ( meg sok más).
Érted már?
Ez a különbség nem 2 dollár telónként.
Jóval több -
cs.zs.
veterán
De igen,
a tömeggyártás így működik.
Mit NEM kellene megvennünk a gyártási folyamat során, hogy 10.000 20.000 100.000 db-nál 10 centet megfogjunk darabonként?
Mivel tudnánk megfogni 20 centet?
Na és 1 dollárt?Ez egészen pontosan így működik.
A szoftver-licensz nyilván 1 db összeg, amit leosztanak az átlagosan megtermelt darabokra. A végeredmény ugyanaz. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
Rdt89: Gondolom szakemberre már nincs keret. -
rdt89
addikt
A kamera szoftvert, hogy nem sikerül normálisan megírnia egyik gyártónak se ebbe a kategóriába, az egészen elképesztő. Megveszik a brutál szenzort /Ulefone/ és annyiba is hagyják. Itt is ugyenez a helyzet.
-
ROBOTER
addikt
"DMD miniprojekt használ"
Van egy "Használd az Automatikus Tárgyeset" csoport a fészen (L’art pour l’art után szabadon).
-
Ez kb borítékolható volt és lesz is a következő ilyen szutykoknál. Ontják magukból a gagyit support meg 0.
-
Graphics
Jómunkásember
Kimeríti a gagyi fogalmát, hogy az interpolált megoldás itt visszaköszön..
Anno a kameráknál hakniztak a vérkínai zs-kategóriás szutykok... Most itt.
-
cs.zs.
veterán
Érdekes, kritikus hangvételű írás. Valahogy még szokatlan is, eddig mintha nem lett volna így leírva, hogy ez bizony nem jó (és én sokkal finomabb voltam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Assetto Corsa EVO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- iPhone 17 256GB gyári független hibátlan 2029.02.13. Apple jótállás
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB kék 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest