- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Google Pixel topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Egy kis leak.. Nem biztos, hogy igaz is.
-
Aryon87
félisten
válasz
Sanyi9889567 #16 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
Donki Hóte #13 üzenetére
Szerintem simán marad Ultra. -
-
Aryon87
félisten
Én azért örülnék ha lenne 17Ultra is, mert így hogy -1 kamera meg úgy maga az Ultra modell kukázása miatt fekete pontot érdemelnek akkor. 14Ultrám van, és baromi jó a 4 kamera benne, a 15Ultrának mégjobb. És jó lenne ha továbbvinnék ezt.
-
spheedx
csendes tag
válasz
Peaceliker #2 üzenetére
Selfiere jobb valóban de előlapi kamera nélkül pl a videó hívásoknak búcsút lehet inteni mert arra a hátlap kijelző már nem lesz elég. Kell az előlapi is, viszont amíg a kijelző alatti megoldás nem hoz olyan minőséget amilyet kellene addig el kell fogadni a lyukas képernyőt.
-
Atomgeszi
nagyúr
Szimplán az iPhone 17-es széria ellen küldik egy-az egyben harcba.
S míg az iphone-nál egy ekkora kameraszigeten nincs semmi, ők feltöltötték egy régi ötlettel, hogy ők ezt is tudják.
Aminek hasznát tényleg csak szelfinél látom, hogy a hátsó kamerát lehet használni jobb minőségű képekre.
De az, hogy valaki kijelzővel lefordított telefont rakjon az asztalra, hogy ez a hátsó kijelző legyen felül, sok értelmét nem látom.Remélem, hogy a 17 Ultránál elhagyják ezt és inkább hasznosabb dologgal töltik fel.
Egyébként a 11 Ultra tulajok talán tudják mondani, hogy évek alatt mire használták. -
-
UdiAti
csendes tag
Biztosan jó készülékek lesznek. Az ottani kultúra fényében érthető az Apple másolása, de szimpatikusabb lenne, ha a saját lábukon próbálnának megállni, nem másokhoz viszonyítva magukat.
Amúgy őszintén kérdezem - és bocsánat, ha tájékozatlan vagyok - de az AOD korában mi indokolhat egy hátsó kijelzőt? Értem, hogy menőn néz ki (meg láttam itt a hírekben, hogy csomó kínai gyártó használja a strapa vonalon is), de ad valami jelentőségteljes pluszt a mindennapi használat során? Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest