- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
Integra #6693 üzenetére
Hát arra például biztosan jó, mert az Android tele van effektekkel, reméljük nem fog majd megakadni, mint a Samu zászlóshajójánál. (Az iPhone 4 szerintem GPU terén nem hozza azt, mint pl. a 3GS, mert hasonló - vagy ugyanolyan, nem néztem meg - chip van benne, de a felbontás megnégyszereződött.)
-
r4z
nagyúr
válasz
Integra #6691 üzenetére
Nem tudom. Korábban eladtam a HD2-t, mint hogy kijött volna rá a frissítés. De gondolom a PSX emulátornál nagyon jól látszik, illetve összetettebb 3D-s appoknál.
Youtube-on keress rá az Asphalt 5 játékmenetre a HTC Desire-n és mondjuk a Galaxy S-en. Szembetűnő a különbség. Ha nem is lesz olyan folyamatos, mint a Samsungnál, de nem fog olyan csúnyán laggolni. (Van egy olyan is, ahol egy Wave, egy X10 és egy Desire van egymás mellett, és egyszerre megy rajtuk a játék)
-
Hooper
őstag
válasz
Integra #6627 üzenetére
Oh, köszi, meg is nézem milyen az a progi.
jelenleg az MSN TALK és az AIM van fent, de ha kiváltja ezeket az remek lenne.
Néztem régebben ezt a progit, de akkor sokat panaszkodtak rá.. frissítés óta nem néztem.Egyébként mivel nagyon senki nem panaszkodik a telo belső memóriájára, megkérdezném h csak engem aggaszt h 147mega van programokra és egyebekre, és normális h nekem olyan 10mega körül van szabadon? Nincs agyondobálva progikkal, és a legtöbb az "SDmove" áldozata lett
-
Pitiless_
tag
-
Pitiless_
tag
válasz
Integra #6627 üzenetére
Ha multi fiók kell, akkor valóban Nimbuzz és nem is olyan idegesítő mint a symbianos verziója. Az tele van reklámmal és kényelmetlen volt írni. Ha csak msn, akkor MSN Talk. Ezen kívül Dropbox, Textdroid és K2 (ír webes sms küldők, nekem van két o2-es kártyám, 2x250 sms reklám nélkül, nemzetközi irányba is!), Bubble (vízmérték
), GPS Status, Sipdroid, Wifi analyzer, valamint 3G watchdog.
-
r4z
nagyúr
válasz
Integra #6619 üzenetére
stúdió minőség? egy fülbedugós cuccnál?
Hát sokkal tisztábbak a hangok, mint egy AKG/Sennheiser/Sony/Pioneer fülhallgatónál, próbáltam már sokfélétJónéhány középkategóriás fajhallgatót odavág
Mellesleg tud mélyet a Bose, csak a telefonnal nem tudom kihasználni. Pl. hifiről nagyon szépen szól és vannak mélyek is rendesen.
LouiS22: feladtam a magas labdát
racerx: ezzel asszem én is befejezem az offot: Mai napig bekapcsolom néha, mászkálok benne, csak úgy poénból. Szegénykém mára már kicsit hülye
Pl. lent hevert az asztalon, én meg hallom hogy valami gépi hang szól a készüléken. Ránéztem és akkor esett le, hogy a kis okos felhívta a tűzoltókat, ráadásul ki is hangosította
A másik, hogy a joystick körüli gombok alóli világítást nem lehet lekapcsolni, csak ha kikapom az akkut
Hiába van kikapcsolva, vagy lezárva, az világit tovább
-
r4z
nagyúr
válasz
Integra #6612 üzenetére
Hát nem tudom... Én szeretem, ha megremeg a kezem egy hosszabb, erőteljes basszusnál, de nem mindig kell üvöltenie. A másik meg az, hogy a Sennheiser túlerölteti a mélyeket, szeretem, ha a zenét csak én deformálom, a füles nem
Dézihez pedig 256-320kbps minőségű saját RIP-eket, meg egy Bose Mobile In-Ear-t használok, stúdió minőséget tud, de mély hangok híján b@szhatom a jó minőséget...
-
LouiS22
veterán
válasz
Integra #6600 üzenetére
Bezony. Régebben a gyártók egy része bőrtokot is csomagolt a készülék mellé, plusz volt nyomtatott kézikönyv, külön töltő, usb-kábel, képernyővédő fólia, miegymás. Aztán az árverseny miatt ezek egy része eltűnt.
Félreértés ne essék: totál felesleges kinyomtatni a kézikönyvet, ha egy pdf-ben elfér egy cd-n, illetve a szabvány usb-s töltő is jó megoldás. Csak példának hoztam fel, hogy mikkel spórolnak.
-
racerx
őstag
válasz
Integra #6588 üzenetére
Persze, senki sem állította, hogy a legolcsóbb kamerával is felveszi a versenyt a kamerája.
És tényleg kb. erre használható amire irtad .
Viszont ha már az ember használja, akkor jogos igény hogy a lehető legjobb minőség legyen , amit egy ilyentől elvárhatunk.
Azt meg nem értem, hogy a kamerán a prémuim kategóriában mindek spórolnak, + 20 dolcsi az árban nem oszt nem szoroz(plusz egy lencsetakaró 1 dollár
).
-
agent2.0
tag
válasz
Integra #6590 üzenetére
Én meg Canon 5D-vel és 85/1.8 fixel fotózom
Desi kamerája arra jó, hogy ha éppen fényképező nincs nálad lefotózd amit látsz..
Ha fotózni akarsz akkor fotózz. Ez egy telefon. csak sokan elfelejtik.. Fotós szemmel egyébként kijelenthetem, hogy teljesen rendben van a fényképezője a mobilnak.
Teljesen egyetértek Integrával.
-
JoeYi
őstag
válasz
Integra #6588 üzenetére
nokia n95-öm beszarás jó képeket csinált, nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy azt sulykolja vki, hogy telefon úgyse erre való. Ez ilyen apple gondolkodás. Amíg nem volt normális kamerája, addig azzal fedték a dolgot, hogy ez egy telefon, amíg nem volt frontkamerája, addig azt mondták, hogy úgyse kell bele, most már mindkettő van, most már kell bele?
Én nem akarok tükörreflexes géppel mászkálni, se vmi kompakttal, én egy jó kamerát akarok a telefonomba.
Ennyi erővel azt is mondogathatnád, hogy a telefon az csak telefon, ha levelet akarsz olvasni, vagy netezni akkor kerítesz valahonnét egy laptopot...
-
LouiS22
veterán
-
LouiS22
veterán
válasz
Integra #6173 üzenetére
A NavNGo elsődleges piaca még mindig a PNA (korábban a PDA), és a WinMo oprendszerű készülékek. Valószínűleg összedobnak majd egy iPhone változatot, és reméljük, hogy azzal együtt egy Androidos verziót is.
Nekem egyébként az az érzésem, hogy a srácok kicsit elaludtak és elkényelmesedtek a WinMo miatt. A versenytársak meg szép sorban megcsináltak egy olyan alapot, amit aztán minden oprendszerre tudnak portolni (lásd Sygic, Ndrive, a Navigon is viszonylag gyorsan kijött az iPhone verzió után az Androidos változattal).
-
-
macko003
csendes tag
válasz
Integra #5969 üzenetére
Köszönöm, megmentettél egy hosszas nyomozástól...
Tegnap feltettem az fb klienst, és azt vettem észre, hogy ma csutkára lemerült az aksi, figyelmeztetés nélkül, egyszer csak pitty, és mikor elővettem, megnyomtam a bekapcs gombot, és akkor indult el, de fel sem kelt, máris kikapcsolt...
fél nap alatt lemerült teljesen, pedig 1-2 napot lazán kibírt, sőt, mióta a froyo fent van a battery left 40 óráról 100-ra ment fel a várható aksi idő -
-
LouiS22
veterán
válasz
Integra #5842 üzenetére
A Facebook Inc. által készített FB for Android soha nem volt része a HTC hivatalos ROM-oknak, hiszen ők a saját maguk által készített FB for HTC Sense alkalmazást preferálják. Két lehetőség van: 1. a megvásárolt készülékedet valaki kipróbálta, és felrakta a FB appot, 2. főzött ROM-mal kaptad a készüléket. Én az utóbbira tippelek.
A posztod második felét nem tudom értelmezni, milyen inboxról beszélsz?
-
Dinamiq
tag
válasz
Integra #5597 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy majd a harmadik gyári 2.2-es rom mááá hibátlan lesz. Elég szomorú, hogy így megy ez. Miért van az, hogy a főzött romokkal nincs ennyi baj, és simán átpakolták az N1 romot a Desire-re, a HTC meg nem képes ezt megoldani korrektül??? Arról nem is beszélve, hogy olyan bug-ok maradtak benne a gyár romba, amiket a főzöttekbe már javítottak.
A nyelvi csomagok letöltését én sem értem. A win7-ben ezt teljesen jól működik. Így kellene ennek itt is menni. Így sokkal könnyebben lehetne javítgatni és okosítani a nyelvi csomagot.
-
gofry
senior tag
válasz
Integra #5329 üzenetére
igen , lehet kicsit túlságosan beleéltem magam itt a froyo lázba és a lelkemre vettem
ne haragudj.
más: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=741663 erről vkinek vélemény?
-
gofry
senior tag
-
sippet
senior tag
-
sippet
senior tag
válasz
Integra #4753 üzenetére
valami hiba van a rendszerben, és nem csak nálad.
-
HaZse
őstag
válasz
Integra #4402 üzenetére
Akkor ezek szerint A Samsung Galaxy S is lassú? Meg az összes mai Android teló? Szerintem a fickó a linkelt interjúban is csak valamit mekegett. (Lásd: 8bit 50fps a 25 helyett. Tudom, mert én is programoztam C64 és Amigán a 90-es évek elején)
Ha meg ennyire nem tud összehasonlítást, pedig van már 2.2-es sőt volt a fejlesztőknek korábban is. Ennyit a hitelességről.
Nekem most 2.2-es van rajta FR91-es Kernellel és 998MHz-en. A Limpack szerint 37855 MFLOPS-ot mértem és egyátlán nem lassú a rendszer. Meg ja a Google nem úgy programoza le a rendszert, mint az iOS, akkor sose lesz olyan gördülékeny. =Lásd: iPhone alatt natívan bootloader segítésével futtatták az Androidot és mennyire akadozott a 3G-n, pedig nem emulálva futott az Android, tehát ugyanaz a HW, csak más OS) Ennyi a különbség a 2 rendszer között és ezért lesz mindig is csak a2-ik az Android. De ez meg is fordulhat a 3.0-s verzióval, ha akkorra az egészet újraprogramozzák.
-
delbarta
senior tag
válasz
Integra #4229 üzenetére
Nálam rendben kilép a vissza gombbal. Betördeli az oldalt, de csak úgy, hogy ha állva töltöm be, akkor ahhoz, ha fekvőben, akkor ahhoz. Ha állóban töltöttem be és elforgatom, nem tördeli újra, csak ha frissítek. Kétujjas zoom nálam sem megy, de egy bökésre betölti olvashatóra. Két bökésre visszakicsinyíti. Az egy bökés után nézetet már nem tudom tovább nagyítani. Igaz én nem frissítettem, most raktam fel először.
-
Dinamiq
tag
válasz
Integra #4101 üzenetére
Nem vagyok túl jó angolból. Eddig jutottam:
We will be granting access to App Inventor for Android over the coming weeks. Fill out this form (only your Gmail address is required) and we’ll have you building apps soon! While you are waiting feel free to read more about App Inventor and learn how it works.
Természetesen az adatlap kitöltve, az igény elment. Ennyi. Azt hittem Te találtál valami működő linket.
-
Everman
addikt
válasz
Integra #3954 üzenetére
Egy érintőképernyős rendszer esetén nem éppen előnyös az ilyen bizbaszok erőltetése. Lehet, hogy van akinek ez kézre áll, de ha már a képernyőt használom szövegbevitelre, akkor elég béna dolog, hogy le kell nyúljak alulra a pozicionáláshoz, és nem a szövegben tudok navigálni direktben (ha már a copy-paste megoldásátá és az Action Menu-t lemásolta a Google, akkor már a szövegen belüli pozicionálás is belefért volna).
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra #3945 üzenetére
Így , ahogy mondod.
Ma kciserélték amúgy a dézim a threenél , sajnos most már sim lockost kaptam. A réginek a kábelével volt valami ( de azt mondták, cserélik az egészet... ) Hát jó. Ez utóbbinak nem örülök, jó volt, hogy független volt.
Játékos: szvsz az android rendszer most fog majd igazán felfutni. Kiváncsi lennék , mennyi iphone app volt akkor, amikor az első iphone kijött... Hát nem túl sok. Sőt. Midnent elmond az egészről, ha FEJLESZTŐI szinten is most jutottunk el oda, hogy igen, érdemes ezt is megtanulni, és fejleszteni rá. 2-3 évvel az első iphone telefon megjelenése után .... Egyszeren ennyi idő kellett.
Az ape amúgy keményen szűri az alkalmazásokat, amik kikerülhetnek náluk ...
-
LouiS22
veterán
válasz
Integra #3704 üzenetére
Google telefon lévén "kötelező" a google account. Egyébként ide szinkronizálja (ha beállítja) a névjegyeket, naptárt is. Jó dolog, ha van biztonsági másolat - szerintem.
Google account nélkül bukja a marketet, marad a letöltögetés (de nem fog egy rakat appot megtalálni a fejlesztő honlapján).
-
LouiS22
veterán
válasz
Integra #3631 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy a Primo Android alá lett fejlesztve
Természetesen nincs, ne is keresd. WinMo változatot tesztelt a minap a hwsw (remélem nem ölnek meg, hogy itt "reklámozom" őket.
Na akkor újra, sokadszorra
Android alapú, működő offline navi programok:
Sygic
Navigon
NdriveUtóbbi kettőből találsz próbaváltozatot is a Marketben. Ndrive a TopMap térképét használja (ezzel megy a magyarok által kizárólag ismert navigáció is
).
-
ATM_automata
őstag
válasz
Integra #3629 üzenetére
Köszi a tájékoztatást. Félek, hogy mi van, ha mondjuk a HTC nem adja ki Desirére a 3.0-át...akkor beszívtam
A WildFire 80K, a Desire meg 140K...azért van különbség...Mondjuk WildFire-t még nem igen tesztelt senki szerintem...Youtube-os videókat láttam, azon nem volt lassú mondjuk
Párhuzamosan olvasom a Pulse és a Desire topicot. Érdekes, hogy Pulse esetében már olyan szinten van a topic szakmaisága, meg a moddolással kapcsolatos része, hogy szinte minden a moddolt Rom-okról szól, itt ezt nem tapasztalom. Itt mindenki a gyári romot nyúzza?
Én warezbe néztem, ott nincs, úgyhofy feltételezem legálisba sincs. A Primot tesztelem PNA-n, hát kell vele varázsolni, hogy minden jó legyen...de mostmár megy..
-
thomboy
tag
válasz
Integra #3400 üzenetére
Az említett hír szerint az AMOLED-ek 98%-át a Samu gyártja... Magyarán, ha elromlik a Desire-m, akkor ha visszaviszem nem tudják majd OLED-esre cserélni?!
Más: az miként fordulhat elő, hogy töltésnél USB-ről minden rendben, míg hálózatról töltve, nem töltődik, csak látszódik a kis elem ikonnál (most nézem, már azt se jelzi ki...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest